Vanilla Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 To je prostě pecka. Klobouček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Pane doktore, já myslel, ze další hrůzy neprjimate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) To je proste krása. Ja se na ty Tvoje fotky moc rad dívám, dela mi radost, ze v tyhle zemi jsou šikovný lidi. Mne takhle na fotkách prijde ten tah proste jako novej. Fakt krasná prace. To je prostě pecka. Klobouček!Díky. Sám mám dobrý pocit, když všechno dobře dopadne. To se mi dokonce vyplaví i pár endorfinů. Pane doktore, já myslel, ze další hrůzy neprjimate. Já si to taky myslel Jenže, jak jsem psal asi tři stránky zpět.. Tak za to, že jsem nepřijal povýšení v zaměstnání a dovolil si na dohodu odejít, jsem nedostal poslední plat, bonusy a patnáct dní dovolené k proplacení. To je zatím poslední vývoj. Tzn. jsem za duben mínus 60 tis. netto. Firmu položili a založili o pár kilometrů vedle novou. Tohle jsem sledoval v devadesátých letech jako děcko v televizních novinách. Podobně se mnou skončilo asi dalších dvacet až třicet lidí. Já asi nejhůř. No a abych se z toho nepicnul, tak jsem rychle sundal řemeslo z hřebíku. Hřebík jsem sundal raději taky. Upraveno 14. května 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Tohle neni pěkný a nikomu to nepreju. :-( A tak mi dovol odlehčení - To je jasny znamení, ze mezi Tebou a renovacemi ma i nadále neco byt. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 ... Také to tak cítím. Ochutnávka co příště uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Jedeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Pánové, z kolmého brusu na bocích pouzdra jsem málem omdlel, ale nakonec všechno tak nějak dobře dopadlo. Výsledek hodnotím na 85% úspěšnosti, vzhledem k některým poškozením. Sekanec v pozici zhruba 14:30 je bohužel na nejhorším možném místě a to v hraně. Takže tam byl efekt sotva poloviční. Další možnost je defekt vyvařit a proceduru zopakovat. Upraveno 14. května 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 paráda si skvelý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Tak to je bomba. Uz mas ty stránky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 paráda si skvelý Tak to je bomba. Uz mas ty stránky? :-)Díky. Ještě ne. Musím nad tím chvíli přemýšlet a nasbírat pár informací, ale rád bych. Dnes jsem měl na pilno, takže při hokeji jsem ještě srovnal nožky traktorům, které mi poslal jeden místní člen. Tři ze čtyř byly ohnuté směrem dolů z toho nejvíce pokulhávala levá spodní. Sice jsem to už několikrát dělal, ale zákrok byl proveden přímo na zodpovědnost majitele. Při takovém ortopedickém zákroku je asi 60% šance, že se podaří nožku vrátit do více méně správné polohy. V horších případech nožka nenávratně opustí pouzdro, nebo dochází k destrukci chromování, což se může jevit jako mírné zvrásnění až odlupování chromu. Před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 opet parada, skvela prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Koukam na ty fotky....a proste nic co by neslo rozlestit:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Jeronimo, jsem debil, snažil jsem se u můnů houbickou opatrne vyzmizíkovat jednu vlásečnici na straně pouzdra a na to konto jsem lehce skrabnul leštěnou hranku nad. Nic strašnyho, ale sere me to, ty hodinky jsou jinak kromě klasických vlasecnic na spone v super kondici. Neporadil bys mi, jak to napravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 opet parada, skvela prace Koukam na ty fotky....a proste nic co by neslo rozlestit:-)) Jeronimo, jsem debil, snažil jsem se u můnů houbickou opatrne vyzmizíkovat jednu vlásečnici na straně pouzdra a na to konto jsem lehce skrabnul leštěnou hranku nad. Nic strašnyho, ale sere me to, ty hodinky jsou jinak kromě klasických vlasecnic na spone v super kondici. Neporadil bys mi, jak to napravit?Jak já říkám, jedna fotka je lepší než tisíc slov...Tedy jestli se jedná o lehké škrábnutí v leštěném povrchu, tak by měl stačit cape cod a cca 15 minut intenzivního leštění. Doporučuji oblepit páskou místa, která jsou broušená aby nedošlo k jejich zbytečnému a nechtěnému přeleštění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Diky, Jeronimo. Sorry, ze jsem neposlal fotku - nedokážu ji na iPadu zmenšit, zkusim zitra v praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tady je ta fotka - a děkuju, včera jsem neměl absolutně čas, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 nic co by neslo rozlestit ) (vazne, oblep si plochy okolo papirovou paskou a zbytek rozlestis napr. tim capecodem raz dva) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Ok, snad to půjde. Jeronimo, nevadilo by Ti, kdybych sem potom postnul fotku výsledku po leštění? Je to Tvoje vlákno, nechci Ti do toho fušovat, dost že fušuju do leštění. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Klidně fušuj. Hlavně to oblep, nechci brousit Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se