Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Co mi řekl prodejce z USA,to sem píšu.A Bentley Motors T v Pařížské na oceli 198 500 kč,v USA při dnešním kurzu dolaru 104 000. Máš pravdu,polovina to není. Na vrácení těchto dává cca 30 dnů,ne 100, s tou zárukou je to jak píšu.Ale sám pochybuji,že se s tím bude někdo za 5 a více let zabývat a jestli bude ještě vůbec fungovat tato firma.Celosvětová záruka platí pokud máš patřičný papír,při této ceně s tím nepočítám. s tymi 30timi dnami vazne neviem, ja som pocul o sto na vratenie tovaru. U hodiniek je to asi ine... Inak vidim, ze si odbornik s vkusom, Tckove Bentley
B.F.G. Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Co mi řekl prodejce z USA,to sem píšu.A Bentley Motors T v Pařížské na oceli 198 500 kč,v USA při dnešním kurzu dolaru 104 000. Máš pravdu,polovina to není. Na vrácení těchto dává cca 30 dnů,ne 100, s tou zárukou je to jak píšu.Ale sám pochybuji,že se s tím bude někdo za 5 a více let zabývat a jestli bude ještě vůbec fungovat tato firma.Celosvětová záruka platí pokud máš patřičný papír,při této ceně s tím nepočítám. Samozřejmě celoživotní záruku může dát buď výrobce nebo distributor, popř. prodejce. Ta potom běží v režii toho daného subjektu. Tímto si může udělat jednak dobrou reklamu, dále nalákat zájemce i udržet stávající zákazníky. Viz. např. firma Koss. Obecně se ta záruka většinou vztahuje na funkční vady vzniklé výrobní vadou, materiálovou vadou, popř. konstrukční vadou. Někdy do toho připadne i záruka na funkčnost, tzn. opotřebení funkčních prvků běžným použitím a nakonec se může vztahovat na jakékoliv poškození - tedy i zaviněné uživatelem. U hodinek si dovedu představit první nebo druhou kategorii. Při kvalitě např. hodinek Breitling, bych se toho vůbec nebál, navíc bude tato záruka vázána na pravidelný servis a popř. předepsanou výměnu určitých komponent, takže se to bude navzájem kompenzovat.
Pekos Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 s tymi 30timi dnami vazne neviem, ja som pocul o sto na vratenie tovaru. U hodiniek je to asi ine... Inak vidim, ze si odbornik s vkusom, Tckove Bentley Odborník nejsem a že se mi líbí Bentley je můj problém.
Pekos Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Samozřejmě celoživotní záruku může dát buď výrobce nebo distributor, popř. prodejce. Ta potom běží v režii toho daného subjektu. Tímto si může udělat jednak dobrou reklamu, dále nalákat zájemce i udržet stávající zákazníky. Viz. např. firma Koss. Obecně se ta záruka většinou vztahuje na funkční vady vzniklé výrobní vadou, materiálovou vadou, popř. konstrukční vadou. Někdy do toho připadne i záruka na funkčnost, tzn. opotřebení funkčních prvků běžným použitím a nakonec se může vztahovat na jakékoliv poškození - tedy i zaviněné uživatelem. U hodinek si dovedu představit první nebo druhou kategorii. Při kvalitě např. hodinek Breitling, bych se toho vůbec nebál, navíc bude tato záruka vázána na pravidelný servis a popř. předepsanou výměnu určitých komponent, takže se to bude navzájem kompenzovat. S tím musím souhlasit.Stejně si ale myslím,že přikupovat roky není tak nutné.Po letech se bude těžko prokazovat vada výrobku.
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Odborník nejsem a že se mi líbí Bentley je můj problém. tak hodinky urcite vypovedaju o svojom majitelovi...co viacej dodat
B.F.G. Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 tak hodinky urcite vypovedaju o svojom majitelovi...co viacej dodat Teď ti vůbec nerozumím, mě se některé modely for Bentley moc líbí. Např. Flying Chronograph, Flying B, Bentley Motors T.
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Teď ti vůbec nerozumím, mě se některé modely for Bentley moc líbí. Např. Flying Chronograph, Flying B, Bentley Motors T. to je v poriadku, len som povedal, ze hodinky vystihuju "charakter" cloveka, ktory ich nosi...aj mna sa pacia Breitling...napr Steelfish a Skyracer cierny cif. a cierny kroko presity bielou nitou vyzera super...nikdy by som vsak za to nedal peniaze
rorda Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 to je v poriadku, len som povedal, ze hodinky vystihuju "charakter" cloveka, ktory ich nosi...aj mna sa pacia Breitling...napr Steelfish a Skyracer cierny cif. a cierny kroko presity bielou nitou vyzera super...nikdy by som vsak za to nedal peniazeJá taky ne, Breitling totiž neni "moje" značka ...
Pekos Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 tak hodinky urcite vypovedaju o svojom majitelovi...co viacej dodat A tento příspěvek vypovídá něco o tobě.
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) Já taky ne, Breitling totiž neni "moje" značka ... ani moja zrovna dnes som mal Skyracer na ruke Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem Sonny
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 A tento příspěvek vypovídá něco o tobě. tak vidis co narobim...som uplny niktos
Pekos Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 tak vidis co narobim...som uplny niktos To tvrdíš ty.Ale jestli poznáš podle hodinek,co je člověk zač,tak jsi dost dobrej!
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) To tvrdíš ty.Ale jestli poznáš podle hodinek,co je člověk zač,tak jsi dost dobrej! no je to urcite jeden z ukazovatelov, pretoze charakter cloveka zohrava velku rolu v tom ake veci si kupuje - auto, hodinky, topanky... sa mi to uz mnohokrat potvrdilo pri blizsom spoznani danej osoby. Ty budes nejaky hrdina alebo co... /uz ti nic nenapisem lebo si cudny/ Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem Sonny
Pekos Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 no je to urcite jeden z ukazovatelov, pretoze charakter cloveka zohrava velku rolu v tom ake veci si kupuje - auto, hodinky, topanky... sa mi to uz mnohokrat potvrdilo pri blizsom spoznani danej osoby. /uz ti nic nenapisem lebo si cudny/ No vždyť ti píšu,že jsi geniální.Ale jsi trochu mimo a myslím,že ani směrem na východ nemůže platit to,co píšeš.
Conrad Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) No vždyť ti píšu,že jsi geniální.Ale jsi trochu mimo a myslím,že ani směrem na východ nemůže platit to,co píšeš. To je jen kombinace chybějící diakritiky na počítači a inteligence u tebe.on ti nechtěl napsat že jsi cudný/ jako panna/ ale čudný-tím chtěl velmi jemně naznačit že se projevuješ jako hulvát.Kde jsou ty krásné časy kdy jsi tady sliboval,že se oběsíš. Abys již netápal. Slovo diakritika se používá ve dvou mluvnických rodech. Původně se používal termín "diakritiko" v rodu středním a označoval diakritické znaménko, tedy háček, čárku nebo nabodeníčko. Příklad slovního spojení: Písmeno š obsahuje diakritiko (háček je to diakritiko). Postupem času došlo k přechýlení slova diakritika do ženského rodu. Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem Conrad
New Milis Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) no je to urcite jeden z ukazovatelov, pretoze charakter cloveka zohrava velku rolu v tom ake veci si kupuje - auto, hodinky, topanky... sa mi to uz mnohokrat potvrdilo pri blizsom spoznani danej osoby. Ty budes nejaky hrdina alebo co... /uz ti nic nenapisem lebo si cudny/ Dalším (IMHO důležitějším) ukazatelem je co, a jak kdo píše, Sonny a Pekosi. Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem New Milis
Návštěvník RaGe Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Už to tady jednou bylo a to i ve spojitosti se stejnou osobou : Troll internetový troll Dalším podobným pojmem je troll, pro kterého je typická poťouchlost při zasílání příspěvků. Zatímco flamer může prostě jen agresivně hájit kontroverzní názory, účelem příspěvků trolla je vyvolat reakce online komunity, nebo diskusi nějak rozvrátit. Troll se přitom obvykle s názory ve svém příspěvku vůbec neidentifikuje. Obvyklou formou trollingu je zasílání příspěvků zcela nesouvisejících s tématem diskuse (off-topic), vulgarit, politických sdělení, argumentů s očividnou faktickou chybou a podobně. Trollhunter Na provokaci trolla obvykle reaguje některý účastník diskuse, který se domnívá, že ?toto není možné nechat bez odezvy?. V anglickém prostředí i pro tuto funkci v debatě existuje specifické označení trollhunter ? lovec trollů. V horším případě má jeho příspěvek sám podobu flamu a konflikt se může dále rozrůstat. Nekrmte trolly! zóna bez trollů Don't feed the trolls! Dalším typem reakce je ?toto je nejlepší ignorovat? ? podle tohoto názoru pokud bude komunita trolla ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit. V angličtině pro vyjádření tohoto postoje existuje několik ustálených rčení, například * Don't feed the trolls! ? Doslova nekrmte trolly ? význam je nedělejte to, co troll chce, t.j. rozhořčené reakce ) * YHBT. YHL. HAND. ? You have been trolled. You have lost. Have a nice day. ? Doslova Byl jste trollován. Prohrál jste. Užijte si to.. Používá se jako odpověď na příspěvek lovce trollů, který se nechal vyprovokovat k reakci. http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) Dalším (IMHO důležitějším) ukazatelem je co, a jak kdo píše, Sonny a Pekosi. mrzi ma to...mal som si to prv uvedomit, ty vies o com vravis ved to NEW v nicku nemas nadarmo... /myslene v dobrom samozrejme/ Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem Sonny
Pekos Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 To je jen kombinace chybějící diaktiriky na počítači a inteligence u tebe.on ti nechtěl napsat že jsi cudný/ jako panna/ ale čudný-tím chtěl velmi jemně naznačit že se projevuješ jako hulvát.Kde jsou ty krásné časy kdy jsi tady sliboval,že se oběsíš. Abys již netápal. Slovo diakritika se používá ve dvou mluvnických rodech. Původně se používal termín "diakritiko" v rodu středním a označoval diakritické znaménko, tedy háček, čárku nebo nabodeníčko. Příklad slovního spojení: Písmeno š obsahuje diakritiko (háček je to diakritiko). Postupem času došlo k přechýlení slova diakritika do ženského rodu. To bylo nádherné!Jen nevím,zda jsi DIAbetik,nebo KRITIK.Moc jsem nepochopil,co z tebe vypadlo,ale budu se k tomu neustále vracet a třeba časem......
New Milis Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 mrzi ma to...mal som si to prv uvedomit, ty vies o com vravis ved to NEW v nicku nemas nadarmo... Je to tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se