Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ake hodinky by ste si vybrali pri moznosti utratit 45tis CZK pripadne cca 50tis SKK

Zatial som taky nalomeny na SEIKO Marinemaster, ale neviem neviem zatial na 100 perc...

Dajte nejake tipy a mozno sa necham inspirovat...

Dakujem.

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To je strašně těžký radit. Každej má jinej vkus, styl i priority. Já osobně bych šel do Omeg, asi by to byly nějaký Speedmastery.

Ve výlohách vypadají dost usedle, ale když jsem je měl na ruce, to byla krása, ten pocit. Nádherný zpracování detailů.

Proti Seikům nic nemám, dělaj pěkný hodinky, mám troje, ale není to pro mě prestižní značka. Tolik peněz bych za ně nedal.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno
To je strašně těžký radit. Každej má jinej vkus, styl i priority. Já osobně bych šel do Omeg, asi by to byly nějaký Speedmastery.

Ve výlohách vypadají dost usedle, ale když jsem je měl na ruce, to byla krása, ten pocit. Nádherný zpracování detailů.

Proti Seikům nic nemám, dělaj pěkný hodinky, mám troje, ale není to pro mě prestižní značka. Tolik peněz bych za ně nedal.

myslis ze su Marine master predrazene? komplet aj s preclenim by mali vyjst 42 SKK myslim

co sa tyka nejakych kriterii:

-vodotesnost aspon 100m, divery vitane

-znacka nemusi byt swiss made

-kovovy naramok

-zafirove sklicko

-nie chronograf ani rezerva natahu....nieco jednoduche

(casom im kupim braceka momentalne vymyslam co to bude J... nieco take fajnovejsie, ale to ma este cas a niesom rozhodnuty)

Odesláno (upraveno)
A co Marathon CSAR? Ale záleží jaké hodinky chceš ... Ale na tyto Marathony jsou myslím čekací lhůty, zase tolik jich není.

chrono2.jpg

su velmi pekne, ale straaaasne velke...

do 43-44mm maximalne, ideal je tych 42mm

edit: aj je to chronograf...chcem obyc. automat

viac-menej som rozhodnuty ze si vezmem tie Seiko len ma zaujima co by ste si za to kupili vy... mozno ma inspirujete

Upraveno uživatelem luko
Odesláno

Což o to, cena těch Marinemasterů je v relaci ke světovým cenám asi dobrá, ale pokud za podobné peníze můži mít Omegy s chronografem, tak jistě víš co si vyberu.

Většina populace nerozezná Marinemastery za 45.000 od Divers za 4.500,- To je pro mě nevýhoda Seiko, protože dělá hodinky pro masy i krásný luxusní kousky. Jenže pořád to bude v očích lidí "jen" Seiko.

Levný Omegy nenajdeš, takže každej ví, že co máš na ruce je něco zajímavýho.

Ale kup si takový hodinky, aby tě při každým pohledu na ně potěšily.

Pokud si budu já někdy kupovat dražší hodinky, taky budu nerozhodnej a budu se tady radit.

Návštěvník YPO
Odesláno
Ake hodinky by ste si vybrali pri moznosti utratit 45tis CZK pripadne cca 50tis SKK

Zatial som taky nalomeny na SEIKO Marinemaster, ale neviem neviem zatial na 100 perc...

Dakujem.

můj názor je ,že ten dotaz je o ničem ...... pokud chceš investovat takovéhle peníze do hodinek tak musíš mít sám jasno a ne se ptát co si máš koupit ...... fakt tomu nerozumím .... za 50t můžeš mít mraky hodinek ...... a Marinemastry můžou být jedny z nich ;)

Odesláno

Což o to, cena těch Marinemasterů je v relaci ke světovým cenám asi dobrá, ale pokud za podobné peníze můži mít Omegy s chronografem, tak jistě víš co si vyberu.

Většina populace nerozezná Marinemastery za 45.000 od Divers za 4.500,- To je pro mě nevýhoda Seiko, protože dělá hodinky pro masy i krásný luxusní kousky. Jenže pořád to bude v očích lidí "jen" Seiko.

Levný Omegy nenajdeš, takže každej ví, že co máš na ruce je něco zajímavýho.

Ale kup si takový hodinky, aby tě při každým pohledu na ně potěšily.

Pokud si budu já někdy kupovat dražší hodinky, taky budu nerozhodnej a budu se tady radit.

rozumiem co mysls....popravde mne na tom co si myslia ludia velmi nezalezi./mozno je to lepsie aspon ti ich nikto nezavidi :)))) /

dolezita je pre mna kvalita hodiniek... ked za ne dam 50tis nech stoja za to, ked za ne dam 100tis nech stoja za to a takisto ked za ne dam 10tis tak nech su toho hodne.

takisto ma zaujima ci sa pacia mne...

v podstate mi ide o to, ci som nieco neprehliadol a mozno mi tu niekto ukaze cosi zaujimavejsie ako MM :)))

Odesláno

Dakujem.

Já už delší dobu pokukuju po těchhle Carrerách od Tag Heuer ... ;)

http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=WV211B.BA0787

post-1678-1194986296.jpg

Odesláno
můj názor je ,že ten dotaz je o ničem ...... pokud chceš investovat takovéhle peníze do hodinek tak musíš mít sám jasno a ne se ptát co si máš koupit ...... fakt tomu nerozumím .... za 50t můžeš mít mraky hodinek ...... a Marinemastry můžou být jedny z nich ;)

ide o to ze tie MM sa mi v tejto cene pozdavaju najviac, ale neni to zas sialena laska...co by si si kupil ty

Odesláno (upraveno)
Já už delší dobu pokukuju po těchhle Carrerách od Tag Heuer ... ;)

http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=WV211B.BA0787

tie su pekne , a co tak tie twin time? je tam vraj lepsi stroj

inak sa priznam ze po tychto carrerach som pokukoval asi pred rokom, ale to som skoro nic nevedel o automatoch...nazivo som zistil, ze 39mm je trocha malo na mna...u tohto modelu sa mi viac paci bledy cif a mozno koza

Upraveno uživatelem luko
Odesláno
su velmi pekne, ale straaaasne velke...

do 43-44mm maximalne, ideal je tych 42mm

edit: aj je to chronograf...chcem obyc. automat

viac-menej som rozhodnuty ze si vezmem tie Seiko len ma zaujima co by ste si za to kupili vy... mozno ma inspirujete

Ok. Jasně, to byl jen návrh, mně osobně se Marathony hodně líbí. :)

Návštěvník YPO
Odesláno
ide o to ze tie MM sa mi v tejto cene pozdavaju najviac, ale neni to zas sialena laska...co by si si kupil ty

já už nic ......už jsem ze "středního proudu" vyléčen ..... moje další akvizice pokud na ní budu mít peníze bude "vysoká" hodinařina a tím skončím své akvizice....

Odesláno
Ok. Jasně, to byl jen návrh, mně osobně se Marathony hodně líbí. :)

pekne su, o tom zadna... ale velike, pokukoval som na ten mensi model bez chronografu jednu dobu

Odesláno
pekne su, o tom zadna... ale velike, pokukoval som na ten mensi model bez chronografu jednu dobu

To je pravda, že jsou dost velké, GSAR (ty bez chronografu) jsou ale v jiné cenové kategorii, ale taky moc pěkné.

Odesláno
já už nic ......už jsem ze "středního proudu" vyléčen ..... moje další akvizice pokud na ní budu mít peníze bude "vysoká" hodinařina a tím skončím své akvizice....

napodobne, uz sporim na velkeho braceka aj ja...po com tam pozeras?

Odesláno
tie su pekne , a co tak tie twin time? je tam vraj lepsi stroj

inak sa priznam ze po tychto carrerach som pokukoval asi pred rokom, ale to som skoro nic nevedel o automatoch...nazivo som zistil, ze 39mm je trocha malo na mna...u tohto modelu sa mi viac paci bledy cif a mozno koza

Dneska jsem se byl podívat u Dušáka na Pěší zóně v Praze a přišlo mi, že tam maj ty Carrery, o kterejch mluvíš, něco výrazně pod 40tis. ... ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

zatím se tím nezaobírám,protože nechci své blízké uvést do stavu nouze :D,ale několik málo značek by se našlo ...... budu to řešit až to bude aktuální :) ..... nicméně ještě k Tvému dotazu ...tuhle jsem usmlouval cenu na pěkné Zenith s vlastním kalibrem na 45000t .... ovšem 36 mm ? ...stále tam jsou

Odesláno
Dneska jsem se byl podívat u Dušáka na Pěší zóně v Praze a přišlo mi, že tam maj ty Carrery, o kterejch mluvíš, něco výrazně pod 40tis. ... ;)

tie twin time? v Bratislave stoja tusim cez 70tis SKK ak sa nemylim...

z Tagu sa mne osobne najviac pacia Mnaco S.McQueen /dufam, ze som to dobre napisal/ na kozi alebo potom by som bral stare Monaco zo 70tych rokov ked tam este bol cal11 alebo 12 neviem ako sa to vola.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...