luko Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Ake hodinky by ste si vybrali pri moznosti utratit 45tis CZK pripadne cca 50tis SKK Zatial som taky nalomeny na SEIKO Marinemaster, ale neviem neviem zatial na 100 perc... Dajte nejake tipy a mozno sa necham inspirovat... Dakujem.
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 (upraveno) To je strašně těžký radit. Každej má jinej vkus, styl i priority. Já osobně bych šel do Omeg, asi by to byly nějaký Speedmastery. Ve výlohách vypadají dost usedle, ale když jsem je měl na ruce, to byla krása, ten pocit. Nádherný zpracování detailů. Proti Seikům nic nemám, dělaj pěkný hodinky, mám troje, ale není to pro mě prestižní značka. Tolik peněz bych za ně nedal. Upraveno 13. listopadu 2007 uživatelem Jerryl
Mike. Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 A co Marathon CSAR? Ale záleží jaké hodinky chceš ... Ale na tyto Marathony jsou myslím čekací lhůty, zase tolik jich není.
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 To je strašně těžký radit. Každej má jinej vkus, styl i priority. Já osobně bych šel do Omeg, asi by to byly nějaký Speedmastery. Ve výlohách vypadají dost usedle, ale když jsem je měl na ruce, to byla krása, ten pocit. Nádherný zpracování detailů. Proti Seikům nic nemám, dělaj pěkný hodinky, mám troje, ale není to pro mě prestižní značka. Tolik peněz bych za ně nedal. myslis ze su Marine master predrazene? komplet aj s preclenim by mali vyjst 42 SKK myslim co sa tyka nejakych kriterii: -vodotesnost aspon 100m, divery vitane -znacka nemusi byt swiss made -kovovy naramok -zafirove sklicko -nie chronograf ani rezerva natahu....nieco jednoduche (casom im kupim braceka momentalne vymyslam co to bude J... nieco take fajnovejsie, ale to ma este cas a niesom rozhodnuty)
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 (upraveno) A co Marathon CSAR? Ale záleží jaké hodinky chceš ... Ale na tyto Marathony jsou myslím čekací lhůty, zase tolik jich není. su velmi pekne, ale straaaasne velke... do 43-44mm maximalne, ideal je tych 42mm edit: aj je to chronograf...chcem obyc. automat viac-menej som rozhodnuty ze si vezmem tie Seiko len ma zaujima co by ste si za to kupili vy... mozno ma inspirujete Upraveno 13. listopadu 2007 uživatelem luko
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Což o to, cena těch Marinemasterů je v relaci ke světovým cenám asi dobrá, ale pokud za podobné peníze můži mít Omegy s chronografem, tak jistě víš co si vyberu. Většina populace nerozezná Marinemastery za 45.000 od Divers za 4.500,- To je pro mě nevýhoda Seiko, protože dělá hodinky pro masy i krásný luxusní kousky. Jenže pořád to bude v očích lidí "jen" Seiko. Levný Omegy nenajdeš, takže každej ví, že co máš na ruce je něco zajímavýho. Ale kup si takový hodinky, aby tě při každým pohledu na ně potěšily. Pokud si budu já někdy kupovat dražší hodinky, taky budu nerozhodnej a budu se tady radit.
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Ake hodinky by ste si vybrali pri moznosti utratit 45tis CZK pripadne cca 50tis SKK Zatial som taky nalomeny na SEIKO Marinemaster, ale neviem neviem zatial na 100 perc... Dajte nejake tipy a mozno sa necham inspirovat... Dakujem. můj názor je ,že ten dotaz je o ničem ...... pokud chceš investovat takovéhle peníze do hodinek tak musíš mít sám jasno a ne se ptát co si máš koupit ...... fakt tomu nerozumím .... za 50t můžeš mít mraky hodinek ...... a Marinemastry můžou být jedny z nich
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Což o to, cena těch Marinemasterů je v relaci ke světovým cenám asi dobrá, ale pokud za podobné peníze můži mít Omegy s chronografem, tak jistě víš co si vyberu. Většina populace nerozezná Marinemastery za 45.000 od Divers za 4.500,- To je pro mě nevýhoda Seiko, protože dělá hodinky pro masy i krásný luxusní kousky. Jenže pořád to bude v očích lidí "jen" Seiko. Levný Omegy nenajdeš, takže každej ví, že co máš na ruce je něco zajímavýho. Ale kup si takový hodinky, aby tě při každým pohledu na ně potěšily. Pokud si budu já někdy kupovat dražší hodinky, taky budu nerozhodnej a budu se tady radit. rozumiem co mysls....popravde mne na tom co si myslia ludia velmi nezalezi./mozno je to lepsie aspon ti ich nikto nezavidi ))) / dolezita je pre mna kvalita hodiniek... ked za ne dam 50tis nech stoja za to, ked za ne dam 100tis nech stoja za to a takisto ked za ne dam 10tis tak nech su toho hodne. takisto ma zaujima ci sa pacia mne... v podstate mi ide o to, ci som nieco neprehliadol a mozno mi tu niekto ukaze cosi zaujimavejsie ako MM ))
rorda Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Ake hodinky by ste si vybrali pri moznosti utratit 45tis CZK pripadne cca 50tis SKK Zatial som taky nalomeny na SEIKO Marinemaster, ale neviem neviem zatial na 100 perc... Dajte nejake tipy a mozno sa necham inspirovat... Dakujem.Já už delší dobu pokukuju po těchhle Carrerách od Tag Heuer ... http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=WV211B.BA0787
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 můj názor je ,že ten dotaz je o ničem ...... pokud chceš investovat takovéhle peníze do hodinek tak musíš mít sám jasno a ne se ptát co si máš koupit ...... fakt tomu nerozumím .... za 50t můžeš mít mraky hodinek ...... a Marinemastry můžou být jedny z nich ide o to ze tie MM sa mi v tejto cene pozdavaju najviac, ale neni to zas sialena laska...co by si si kupil ty
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 (upraveno) Já už delší dobu pokukuju po těchhle Carrerách od Tag Heuer ... http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=WV211B.BA0787 tie su pekne , a co tak tie twin time? je tam vraj lepsi stroj inak sa priznam ze po tychto carrerach som pokukoval asi pred rokom, ale to som skoro nic nevedel o automatoch...nazivo som zistil, ze 39mm je trocha malo na mna...u tohto modelu sa mi viac paci bledy cif a mozno koza Upraveno 13. listopadu 2007 uživatelem luko
Mike. Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 su velmi pekne, ale straaaasne velke... do 43-44mm maximalne, ideal je tych 42mm edit: aj je to chronograf...chcem obyc. automat viac-menej som rozhodnuty ze si vezmem tie Seiko len ma zaujima co by ste si za to kupili vy... mozno ma inspirujete Ok. Jasně, to byl jen návrh, mně osobně se Marathony hodně líbí.
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 ide o to ze tie MM sa mi v tejto cene pozdavaju najviac, ale neni to zas sialena laska...co by si si kupil ty já už nic ......už jsem ze "středního proudu" vyléčen ..... moje další akvizice pokud na ní budu mít peníze bude "vysoká" hodinařina a tím skončím své akvizice....
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Ok. Jasně, to byl jen návrh, mně osobně se Marathony hodně líbí. pekne su, o tom zadna... ale velike, pokukoval som na ten mensi model bez chronografu jednu dobu
Mike. Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 pekne su, o tom zadna... ale velike, pokukoval som na ten mensi model bez chronografu jednu dobu To je pravda, že jsou dost velké, GSAR (ty bez chronografu) jsou ale v jiné cenové kategorii, ale taky moc pěkné.
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 já už nic ......už jsem ze "středního proudu" vyléčen ..... moje další akvizice pokud na ní budu mít peníze bude "vysoká" hodinařina a tím skončím své akvizice.... napodobne, uz sporim na velkeho braceka aj ja...po com tam pozeras?
rorda Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 tie su pekne , a co tak tie twin time? je tam vraj lepsi stroj inak sa priznam ze po tychto carrerach som pokukoval asi pred rokom, ale to som skoro nic nevedel o automatoch...nazivo som zistil, ze 39mm je trocha malo na mna...u tohto modelu sa mi viac paci bledy cif a mozno kozaDneska jsem se byl podívat u Dušáka na Pěší zóně v Praze a přišlo mi, že tam maj ty Carrery, o kterejch mluvíš, něco výrazně pod 40tis. ...
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 zatím se tím nezaobírám,protože nechci své blízké uvést do stavu nouze ,ale několik málo značek by se našlo ...... budu to řešit až to bude aktuální ..... nicméně ještě k Tvému dotazu ...tuhle jsem usmlouval cenu na pěkné Zenith s vlastním kalibrem na 45000t .... ovšem 36 mm ? ...stále tam jsou
luko Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Dneska jsem se byl podívat u Dušáka na Pěší zóně v Praze a přišlo mi, že tam maj ty Carrery, o kterejch mluvíš, něco výrazně pod 40tis. ... tie twin time? v Bratislave stoja tusim cez 70tis SKK ak sa nemylim... z Tagu sa mne osobne najviac pacia Mnaco S.McQueen /dufam, ze som to dobre napisal/ na kozi alebo potom by som bral stare Monaco zo 70tych rokov ked tam este bol cal11 alebo 12 neviem ako sa to vola.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se