Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
zatím se tím nezaobírám,protože nechci své blízké uvést do stavu nouze :D,ale několik málo značek by se našlo ...... budu to řešit až to bude aktuální :) ..... nicméně ještě k Tvému dotazu ...tuhle jsem usmlouval cenu na pěkné Zenith s vlastním kalibrem na 45000t .... ovšem 36 mm ? ...stále tam jsou

Zenith sa mi v poslednej dobe sprotivil odkedy to ma Vuiton... ale na druhej strane El Primero je fakt super

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
rozumiem co mysls....popravde mne na tom co si myslia ludia velmi nezalezi./mozno je to lepsie aspon ti ich nikto nezavidi :)))) /

dolezita je pre mna kvalita hodiniek... ked za ne dam 50tis nech stoja za to, ked za ne dam 100tis nech stoja za to a takisto ked za ne dam 10tis tak nech su toho hodne.

takisto ma zaujima ci sa pacia mne...

v podstate mi ide o to, ci som nieco neprehliadol a mozno mi tu niekto ukaze cosi zaujimavejsie ako MM :)))

Tady bych si dovolil oponovat.

Záleží na tom, jak si definuješ kvalitu. Přesnost, životnost nebo velikost, barva, vodotěsnost? Kvalita je strašně subjektivní.

Snad se nikoho nedotknu, když řeknu, že hodinky Seiko jsou obecně dostatečně kvalitní. Moje Seiko Diversky za 3500,- naprosto splňují mé požadavky jako hodinky na denní nošení. Nevím, čím jsou Marinemastery "kvalitnější", že stojí víc než 10x tolik.

Chápu, že u některých značek se připlácí za určitou prestiž, ta je u mne taky součástí kvality. A proto švýcarské hodinky Omega jsou pro mne kvalitnější než Japonské hodinky Seiko, i kdyby byly na chlup stejný za stejnou cenu.

Jestli jsi viděl film Pelíšky, tak tam je tento efekt dokazován na krabičce zápalek.

Já tě nepřemlouvám, říkám názor a už asi vím, které si koupím já :)

Odesláno
Tady bych si dovolil oponovat.

Záleží na tom, jak si definuješ kvalitu. Přesnost, životnost nebo velikost, barva, vodotěsnost? Kvalita je strašně subjektivní.

Snad se nikoho nedotknu, když řeknu, že hodinky Seiko jsou obecně dostatečně kvalitní. Moje Seiko Diversky za 3500,- naprosto splňují mé požadavky jako hodinky na denní nošení. Nevím, čím jsou Marinemastery "kvalitnější", že stojí víc než 10x tolik.

Chápu, že u některých značek se připlácí za určitou prestiž, ta je u mne taky součástí kvality. A proto švýcarské hodinky Omega jsou pro mne kvalitnější než Japonské hodinky Seiko, i kdyby byly na chlup stejný za stejnou cenu.

Jestli jsi viděl film Pelíšky, tak tam je tento efekt dokazován na krabičce zápalek.

Já tě nepřemlouvám, říkám názor a už asi vím, které si koupím já :)

plne suhlasim, mozno to zle vyznelo...myslel som to tak, ze pozeram hlavne na kvalitu a ako sa mne pacia a nie na to co si o tom mysli okolie neznale hodiniek

pozeral som aj sumo, ale nepacia sa mi tak ako MM a samurai nema rucny natah...inak by som bral samuraie v titane, pokial by som nasiel hodinky za 3500, ktore ma budu lakat viac ako MM tak ma to len potesi ze usetim...

Odesláno
plne suhlasim, mozno to zle vyznelo...myslel som to tak, ze pozeram hlavne na kvalitu a ako sa mne pacia a nie na to co si o tom mysli okolie neznale hodiniek

cena v pomere s kvalitou je dolezita

pozeral som aj sumo, ale nepacia sa mi tak ako MM a samurai nema rucny natah...inak by som bral samuraie v titane, pokial by som nasiel hodinky za 3500, ktore ma budu lakat viac ako MM tak ma to len potesi ze usetim...

Odesláno
tie twin time? v Bratislave stoja tusim cez 70tis SKK ak sa nemylim...

z Tagu sa mne osobne najviac pacia Mnaco S.McQueen /dufam, ze som to dobre napisal/ na kozi alebo potom by som bral stare Monaco zo 70tych rokov ked tam este bol cal11 alebo 12 neviem ako sa to vola.

Nene, Twin time ne, ty se mi líbí míň než ten jednodušší model ...

Odesláno

Seiko Samurai je určitě výborná volba.

Na tom ručním nátahu bych tak nelpěl. Určitě nestojí za ten tučnej příplatek. Já mám možnost ručního nátahu na automatech Tissot a použil jsem ho slovy jednou možná 2x.

Pokud hodinky nosím tak jdou. To je kouzlo automatu. Ten nátah je tak dobrej, když je po delší době chceš rozběhnout, že nemusíš mávat rukou.

Odesláno (upraveno)
aha, jasne...
Je pravda, že za takovou cenu, výrazně nižší, bych o nich snad začal uvažovat i já, přestože se mi moc nelíbí ... :) Upraveno uživatelem rorda
Odesláno (upraveno)
Seiko Samurai je určitě výborná volba.

Na tom ručním nátahu bych tak nelpěl. Určitě nestojí za ten tučnej příplatek. Já mám možnost ručního nátahu na automatech Tissot a použil jsem ho slovy jednou možná 2x.

Pokud hodinky nosím tak jdou. To je kouzlo automatu. Ten nátah je tak dobrej, když je po delší době chceš rozběhnout, že nemusíš mávat rukou.

no ja ich nebudem nosit denne a mover este nemam...a ked budem velmi sa mi nan nechce davat samuraie...myslim, ze hodinky by mali byt drahsie ako mover aby si na nom zasluzili byt :D

oh, a zabudol som na samuraioch ma este "hneva" mineralne sklicko....inak su super /ale zas na druhu stranu MM su krajse krajsie/ keby samurai mali zafir a rucny natash tak ich vezmem a usetrim kopu penazi :)

Upraveno uživatelem luko
Odesláno
Je pravda, že za takovou cenu, výrazně nižší, bych o nich snad začal uvažovat i já, přestože se mi moc nelíbí ... :)

co ja viem ked sa ti moc nepacia tak ich nekup ani za vyrazne nizsiu cenu

Odesláno
Dělej jak myslíš. Já tě stejně ukecával jen proto, že jsem chtěl polovičku z toho co bys ušetřil. :)

Pak napiš co jsi vybral.

to si sa preratal lebo som hrozne hamizny :) este to zvazim... definitivne to bude zaciatkom januara lebo vtedy planujem nakup...

Odesláno
Na netu sem nasel cenu dva tisice franku, ci necelejch 1800 dolaru. Tezko ale rict jestli jsou uz dostupne ...

pekny kusok predpokladam ze tam bude eta kedze ide o Longin.

Odesláno
co ja viem ked sa ti moc nepacia tak ich nekup ani za vyrazne nizsiu cenu
Napsal jsem to čistě hypoteticky, asi by se mi jen tak najednou líbit nezačaly ... :)

Odesláno
Napsal jsem to čistě hypoteticky, asi by se mi jen tak najednou líbit nezačaly ... :)

tak tak... alebo som mal radsej napisat tik-tak :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...