Přejít na obsah

Povolit/nepovolit komentáře v prodejích?

Návštěvník

Prodejní sekce  

162 hlasů

1. 1. Povolili byste komentáře v prodejních vláknech?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

.... A zrušit prodej ,,za někoho". 

Rozhodně.

Jinak pochopil bych, když si tohle fórum při hledání hodinek na netu najde někdo, kdo chce koupit hodinky (možná i něco jinýho, nevim, jak je to na webu hledatelný) a vleze sem kvuli tomu a koupí. Ale vlezt sem primárně kvůli tomu, že tady prodam (a nemusí to bejt zrovna nějaký šmejdy, nebo nejakej ojeb muže to bejt i s dobrým úmyslem), to se mi třeba vůbec nelíbí. Ale jak píšu, zabránit se tomu zřejmě nedá, dá se to jenom znepříjemnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 402
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Není problém, taky bych to tak viděl. Problém spíš mohou být UPy, viz níže. To budeme muset nějak řešit.

Proč problém? Prodej, který bude v pořádku, se upovat nebude, protože nebude důvod k diskuzi. A u problematického prodeje bude naopak UP žádoucí, aby se o problému dozvěděl co nejširší okruh lidí...

Odkaz ke komentáři

pokud vim, tak diskuze, ma li smysl, se ponechava. nesedici papiry, podezreni na fejk. ale diskutovat tam, ze to koupil za tolik a prodava za tolik, s tim nesouhlasim. kazdej je snad svepravnej na tomhle foru a muze si najit, kdo kdy kde jak koupil a jak prodava, a zvazit, ma li to pro nej smysl, nebo ne. nebo vo cem tam chcete diskutovat???

Zakázalo se to proto, že někteří pitomci komentovali ceny, což je chucpe. A omlouvali to tím, že dělají blaho pro nováčky. 

To je ovšem pěkná makačka pro mody, aby tam zustaly jen věcný příspěvky nejspíš ...  Taky se mi kolikrát chtělo něco připsat (ne o ceně), ale bral jsem to tak, že se do toho nemá plácat :-)

Odkaz ke komentáři

JaRooNe, straso, kolik bylo 'smrdicich' prodeju za posledni dobu? ja osobne jsem upozornil u rolexek v prodejnim vlakne na nekorektni krabici, ted ty seika s divnou zarukou, predtim jedny hodinky s nevorazenou kartou, ale to je tak vse. ja furt nechapu, co chcete diskutovat.. rikam, to, co je problem, smrdi, fejky, corky, vady - longovy fortisy bez rucicky - to vse se nechava. OT a kecy vo cene se mazou.

Odkaz ke komentáři

JaRooNe, straso, kolik bylo 'sm.dicich' prodeju za posledni dobu? ja osobne jsem upozornil u rolexek v prodejnim vlakne na nekorektni krabici, ted ty seika s divnou zarukou, predtim jedny hodinky s nevorazenou kartou, ale to je tak vse. ja furt nechapu, co chcete diskutovat.. rikam, to, co je problem, sm.di, fejky, corky, vady - longovy fortisy bez rucicky - to vse se nechava. OT a kecy vo cene se mazou.

Ty tady také nejsi pořád a o všech nepravostech nemůžeš vědět. A ti, co by občas něco napsali, tak to neudělají, protože se do prodeje nemá kecat. ..

Odkaz ke komentáři

prectete si pravidla, jantari :D

Do vlákna v sekci Prodej by neměly přispívat jiné osoby kromě autora. Výjimku tvoří příspěvky označující zaslání SZ nebo příspěvky oprávněně upozorňující na podvodné jednání prodávajícího, na špatný popis zboží nebo na spekulativní prodeje a samozřejmě upozorňující na prodej kopií a napodobenin. Jakékoli dohady o ceně řešte prosím pomocí SZ a nebo v nějakém jiném vlákně.

Odkaz ke komentáři

No jo, to máš pravdu, cesta se najde vždycky.

Ano. Ale už by nebylo  možné prodávat ,,ne moje, ale kamaráda". Se vším všudy. 

Hledal bych možnost neupování prodejního  vlákna příspěvky v diskusi. Pokud toto bude možné, neexistuje relevantní důvod ji nepovolit. Féroví prodejci nemají co skrývat a pokud udělají nějakou chybičku, budou za případné upozornění jen rádi.

Odkaz ke komentáři

Já tady neobchoduju a ani jsem sem za tím účelem nelez (i když jsem tu už dvě věci prodal  - k hodinkám a jednu koupil - ne k hodinkám), tak tenhle příspěvek berte s rezervou a třeba ho i smažte.

Upování jsem tady nějak uplně nepobral, jelikož se jedná řekněme o komornější prostředí než bazarovej portál a zjevně se obchoduje z většiny mezi členy fóra. Takže si myslím, že když někoho zaujmou nějaké hodinky a nebo po nějakých jde, tak si je najde a "hlídá" sám, technický prostředky tu na to jsou.

Odkaz ke komentáři

Do sekce prodej omezit zakládání vláken na seznam uživatelů, který by řídili moderátoři. O povolení přístupu by musel uživatel požádat a žádost by se posuzovala na základě dosavadního působení na fóru, doporučení jiného člena a tak :) to by byla sranda, ne?

No pro ně rozhodně

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...