šíma Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Již několikrát jsem tu četl o výměně ručiček, datumovky opod. Kde se takové věci shání, je na to nějaký web. Přikládám foto vylepšených Tissot Seastar, který jsem tady našel. jsou nějaké rozdíly v průměru osiček, jak se pozná, která ručička se dá použít a která ne? Díky.
Filipes Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 http://www.mkiiwatches.com/CategoryProduct...Swiss+Movements http://www.mkiiwatches.com/CategoryProduct...Seiko+Movements
afrikab Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Muzu doporucit clovicka se jmenem Noah Fuller (noahfuller@hotmail.com). Dela sice vetsinou rucicky pro Seika, ale pro ETU jiste dokaze udelat rucicky taky. Samozrejme i dle vlastniho navrhu.
ballover Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Ty Tissoty vidím poprvé, a souhlasím, že se fakt moc povedly. Jsem nadšen, ačkoli jsou úplně mimo můj, tedy sportovně elegantní, styl. Sorry za ot.
šíma Odesláno 14. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Ty Tissoty vidím poprvé, a souhlasím, že se fakt moc povedly. Jsem nadšen, ačkoli jsou úplně mimo můj, tedy sportovně elegantní, styl. Sorry za ot. Teda sorry, ale co jsou uvedené Tissoty jiného, než sportovně elegantní ?! To mi prosím vysvětli.
ballover Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Teda sorry, ale co jsou uvedené Tissoty jiného, než sportovně elegantní ?! To mi prosím vysvětli. Jsou to sportovní hodinky. Už podle názvu a zaměření. Není co vysvětlovat.
šíma Odesláno 14. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Jsou to sportovní hodinky. Už podle názvu a zaměření. Není co vysvětlovat. Vlastně máš recht.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se