sharz Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Carl F. Bucherer Manero Flyback Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
Kid_A Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 moc povedenej flyback. ve zlate, klobouk dolu....
petik16 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Včera presne som si pozeral viacero kúskov od nich a musím povedať že Carl F. Bucherer zbožňujem! 43-ky sú v norme ešte, naozaj podarený flyback! Bohužiaľ pravdepodobne riadne "nedostupný" ?
cigi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Jak mě rozčiluje ta neúplná pětinková stupnice, to si Carl F. neumí představit Jinak paráda, oceňuji, jak je (skoro) vše jedním fontem.
petik16 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Vysvetlí mi niekto, prečo sa mi to páči...? S bielym cifrom ako určite viac ale neviem si pomôcť, berú ma aj tieto (nové vlákno je zbytočné, viac info o nich neviem zistiť ani na ich stránke ale všetko bude asi rovnaké...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Neni se nad cim podivovat, jsou to krasny hodinky!
petik16 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 ďalšie dve varianty.. tá čierna je top! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blues Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Co se týče té první varianty, na mě moc žlutého. Ale ta komplet black... to je magický.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se