tomas1346 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Momentálně jsem ve stavu, že hledám nějaké otloukánky, nejlépe potápkoidního vzezření a na slunko. Už jsem myslel, že v kategorii do 10k sem viděl snad úplně všechno, ale tyto Promastery (dělají modré a černé) jsem úplně náhodou objevil až minulý týden. A docela se mě teda hodně zalíbily. Divím se, že jsem tu na fóru o nich nenašel ani nejmenší zmínku, myslím, že za tu cenu do 5tis. jsou teda hodně podařené. Velikost teda pro mě hraniční 44mm, ale to je u pouzdra u spodu, přes lunetu údajně 42mm, lug to lug asi 48mm. Máte někdo s nimi zkušenost? Co sem tak prošel net a hlavně WUS, tak jsou tam dost oblíbené...dole nějaké ilustrační foto. zdroj: forums.watchuseek.com (člen hiro1963 snad odpustí...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ahoj, mám je zrovna na ruce a nemůžu si stěžovat.... za ty prachy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Tak zrovna jak jsem to dopsal, tak jsem ještě zabrouzdal do Citizen na ruce a hned na druhé stránce tam byly ty tvoje. Ale jinak žádná zmínka podle vyhledávače, moc tomu nerozumím, takové pěkné potápky za super cenu a v podstatě nikdo je nemá...ale asi to bude tím, že místní osazenstvo potřebuje mít automaty i v odloukánkách a tak baterky a soláry úplně ignoruje, což je podle mě škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Pokud stojí bůra tak super! Občas mám tendence si koupit nějaký quartzy na koloa tohle by teda nebylo pro ty účely vůbec špatné :-) Fakt jsou pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Opravdu jsou super, dělají se černé a modré. Ty černé jsou k sehnání i na tahu ale modré jen na gumě. Tah objednat leda z německého zastoupení Citizenu ale za cca 120 euro. Pokud by někdo kupoval černé a chtěl by je na gumě, můžu mu nákup trochu prolevnit odkoupením tahu a dodáním orig. gumy případně gumy s překlápěcí sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Jo ten tah je to jediné, co mně hodně vadí, že se prodává jen s černou variantou a ne i s modrou. Ale stejně už su na 90% rozhodlý do nich jít a když mně sednou, tak zainvestuju i do toho tahu asi... Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem tomas1346 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 ještě zvažuji že na ně koupím tento tah: http://www.strapcode.com/store/20mm-brushed-super-engineer-solid-link-316l-stainless-steel-bracelet-straight-p-807.htmlsamozřejmě OEM to není, ten má zase hodně dlouhou sponu s extenzí ale zase excelentní spracování a samozřejmě kocovky. I když pouzdro hodinek nemá zas tak dlouhé nožičky jako třeba Seiko sumo a použití tahu s rovným zakončením by nemuselo tak vadit, mezera tam nebude tak velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Jak tak ale koukám na fotky z netu, na většíně z nich je verze bn0151 poněkud modřejší než je skutečnost.... excelentní je ale lumi, v koupelně si nemusím ani rozsvítit, stačí položit hodiky na poličku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ta třetí fotka na ruce neodpovídá moc reálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 První a třetí docela ano. Ta druhá už je moc modrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 ...tento model je parada. Uz po nich chvilu pokukujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 5. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Kterýpak filuta si je od včerejška stihl u TimeUpu objednat, že dnes už na mě nezbyly a to tam byly včera ještě dva kusy...ach jooo, než budou zase skladem, kdo ví, co se mně bude zase dalšího líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Momentálně jsem ve stavu, že hledám nějaké otloukánky, nejlépe potápkoidního vzezření a na slunko. Už jsem myslel, že v kategorii do 10k sem viděl snad úplně všechno, ale tyto Promastery (dělají modré a černé) jsem úplně náhodou objevil až minulý týden. A docela se mě teda hodně zalíbily. Divím se, že jsem tu na fóru o nich nenašel ani nejmenší zmínku, myslím, že za tu cenu do 5tis. jsou teda hodně podařené. Velikost teda pro mě hraniční 44mm, ale to je u pouzdra u spodu, přes lunetu údajně 42mm, lug to lug asi 48mm. Máte někdo s nimi zkušenost? Co sem tak prošel net a hlavně WUS, tak jsou tam dost oblíbené...dole nějaké ilustrační foto. zdroj: forums.watchuseek.com (člen hiro1963 snad odpustí...) Momentálně jsem ve stavu, že hledám nějaké otloukánky, nejlépe potápkoidního vzezření a na slunko. Už jsem myslel, že v kategorii do 10k sem viděl snad úplně všechno, ale tyto Promastery (dělají modré a černé) jsem úplně náhodou objevil až minulý týden. A docela se mě teda hodně zalíbily. Divím se, že jsem tu na fóru o nich nenašel ani nejmenší zmínku, myslím, že za tu cenu do 5tis. jsou teda hodně podařené. Velikost teda pro mě hraniční 44mm, ale to je u pouzdra u spodu, přes lunetu údajně 42mm, lug to lug asi 48mm. Máte někdo s nimi zkušenost? Co sem tak prošel net a hlavně WUS, tak jsou tam dost oblíbené...dole nějaké ilustrační foto. zdroj: forums.watchuseek.com (člen hiro1963 snad odpustí...)Dobrý den, tyto hodinky bych chtěl, mohl byste mi napsat , kde jste je koupil nebo, kde bych je mohl sehnat a jaká je asi cenové rozpětí díky ivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Ahoj, koupil jsem je tady: http://www.be-ready.cz/citizen-eco-drive-bn0151-17l-panske-taucheruhr-blau-44mm-200m.htmlkoukám ale že jsou momentálně špatně dostupné.viz: http://hodinky.heureka.cz/citizen-bn0151-17l/tak bych možná zkusil http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-eco-drive-promaster-marine-divers-200m-bn0151-17l-mens-watch-6516.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Ahoj, pokud by někdo kupoval tyto hodinky v černé verzi na gumě, měl bych návrch jak nákup trochu prolevnit, prosím o kontak do sz. děkuji Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Dobrý den, tyto hodinky bych chtěl, mohl byste mi napsat , kde jste je koupil nebo, kde bych je mohl sehnat a jaká je asi cenové rozpětí díky ivkoNo z výše popsaného jsem myslel, že je zřejmé, že jsem je zatím nekoupil, ale chtěl jsem u TimeUp.cz. Cena je do 5tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Taky o nich uvažuju. Ten rozměr 44mm sedí? A šířka gumy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 44mm sedí, šířka gumy 20mm u spony 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Díky, stejně asi půjdou na mesh, nebo watchadoo. Ta origo guma je katastrofa:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marea Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ahoj, chci si koupit Citizen BN0150 Promaster na gumě,černá verze, oficiální dovozce je prej nedováží. Kde je nejlíp u nás koupit. Díky Marea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se