mikes Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Opět všechny zdravím, jsem už přes 2 měsíce šťastným majitelem titanových seamasterů. S hodinkami jsem velmi spokojen, jen mě štve, že již za tak krátkou dobu je titanový tak poškrábán. I z tohoto důvodu uvažuji o koupi elegantních hodinek k obleku, které bych nosil jen při těchto příležitestech. Po nějakém hledání mě nejvíce oslovili tyto Zenithy. Myslíte, že je to dobrá volba? Budu rád i za jiné tipy, pokud možno jen do ceny těchto, díky všem za rady. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ZENITH-PORT-ROYA...oQQcmdZViewItem
tiktaktiktak Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 (upraveno) mikes napsal: Opět všechny zdravím, jsem už přes 2 měsíce šťastným majitelem titanových seamasterů. S hodinkami jsem velmi spokojen, jen mě štve, že již za tak krátkou dobu je titanový tak poškrábán. I z tohoto důvodu uvažuji o koupi elegantních hodinek k obleku, které bych nosil jen při těchto příležitestech. Po nějakém hledání mě nejvíce oslovili tyto Zenithy. Myslíte, že je to dobrá volba? Budu rád i za jiné tipy, pokud možno jen do ceny těchto, díky všem za rady. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ZENITH-PORT-ROYA...oQQcmdZViewItem Zenith je rozhodne dobra volba, pokud jses rozhodnut pro tento design. V teto cenove kategorii je rozhodne z ceho vybirat, nicmene Zenith pouziva vetsinu vlastnich spickovych kalibru, zpracovani a kvalita je v ramci dane ceny spickova, takze opet je to o designu a tedy pokud se ti libi, je to dobra investice do prestiznich hodinek. Jinak titan se rad a dobre "skrabe" (ono jde take o to, ze ruzne znacky pouzivaji ruzne slitiny s ruznou kvalitou respektive tvrdosti), nicmene zase jde vetsinou dobre rozlestit, pokud se jedna o vlasove skarabance, ktere nejsou moc hluboke. Upraveno 15. listopadu 2007 uživatelem tiktaktiktak
Pavlos Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 mikes napsal: Opět všechny zdravím, jsem už přes 2 měsíce šťastným majitelem titanových seamasterů. S hodinkami jsem velmi spokojen, jen mě štve, že již za tak krátkou dobu je titanový tak poškrábán. I z tohoto důvodu uvažuji o koupi elegantních hodinek k obleku, které bych nosil jen při těchto příležitestech. Po nějakém hledání mě nejvíce oslovili tyto Zenithy. Myslíte, že je to dobrá volba? Budu rád i za jiné tipy, pokud možno jen do ceny těchto, díky všem za rady. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ZENITH-PORT-ROYA...oQQcmdZViewItem Určitě. Osobité kvalitní hodinky, které se u nás jen tak nevidí.
boo-beek Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Mno... jednoduse - jestli na Zenith mas, tak do nich jdi. Resp. kdybych na ne mel, tak bych do nich sel. Zenith je podle me hodne prestizni znacka, ktera ale neni tak provarena jako napr. Rolex ci "velke B". A to povazuji za plus.
B.F.G. Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Zenith je hodně svůj, já bych osobně volil jiný model, ale to je věc vkusu. Jinak jak je napsáno výše.
snake Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Krásné hodinky,ale jak je napsáno-kdybych na měl,šel bych do nich-není to moje parketa...
mikes Odesláno 15. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Tak jsem potěšen, že mi můj výběr schvalujete. V lednu bych chtěl kupovat, tak mám zatím čas. Jinak na těch Seamasterech se objevily jemné škrábance na tahu, ale jen z vnější strany zápěstí. Je to vidět jen zblízka, ale docela mě to štve. Leštit to zatím nebudu, nejspíš by se tam objevily za chvíli znovu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se