Nemesis Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 (upraveno) Pokud by měl někdo zájem ( a já bych ho měl, ale jsem finančně totálně na dně ) tak zde probíhá aukce na ETERNA Kontiki chronometer, krásné, opravdu krásné až mně to trhá srdce http://cgi.ebay.com/VINTAGE-SS-AUTO-ETERNA...1QQcmdZViewItem Upraveno 16. listopadu 2007 uživatelem Nemesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 17. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 Dovolím si přiložit 2 obrázky dle mého názoru náááádherných modelů, které se už bohužel v nabídce firmy Eterna neobjevují. Marně jsem hledal nějakého prodejce, který by je měl na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno 17. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 Dovolím si přiložit 2 obrázky dle mého názoru náááádherných modelů, které se už bohužel v nabídce firmy Eterna neobjevují. Marně jsem hledal nějakého prodejce, který by je měl na prodej Co je to přesně za model, najít se dá všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 17. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 Co je to přesně za model, najít se dá všechno. Ty první jsou Kontiki 1580.41.40, u těch druhých číslo neznám, jsou to KonTiki Chronograph 120 m (Valjoux 7750) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno 17. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 Ty první jsou Kontiki 1580.41.40, u těch druhých číslo neznám, jsou to KonTiki Chronograph 120 m (Valjoux 7750) Tady, ale asi bych se bál http://www.i-watch.ru/model.php?mark_id=7&...mp;model_id=763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se