vladimir72 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Všem známá nemoc opět propukla a tak lezu po internetu a hledám co by mě fláklo přes frňák.No a narazil jsem na nabídku této firmy. - http://swisstime.co/en/kronsegler-glashutte/?action=12&cat=79&page=1 Některé kousky by se mi asi i docela líbily Ví o nich někdo něco? - není to převlečený číňan skrývající se za název "Glashütte" i když ten vždy uvádějí v závorce? Děkuji
Bert Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Vykašli se na to. Montují sice v G, mají tam i adresu, ale opakovaně nesplňují podmínku pro označení GLASHUTTE S/A, tak to všelijak flikují. Zkrátka stavebnice. Trochu zapátrej a uvidíš, že utečeš.
Murphy97 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 A navic to tedy neni zadna nadhera. Za 3 dny Te prestanou bavit a neprodas je ani za polovinu...
vladimir72 Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 A navic to tedy neni zadna nadhera. Za 3 dny Te prestanou bavit a neprodas je ani za polovinu... Děkuji velice.Už jsem utek....
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.