odklizec Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2006 Pro Ostravaky a Brnaky se naskyta sance na setkani s panem Prokopem tento Ctvrtek (OV) a Patek (BN). jelikoz se to svolava dost narychlo, bude asi nejlepsi dohodnout se na stejnem miste mozna i case, jako to bylo v pripade predchozich setkani? Zajemci hlaste se co nejdrive, at se da ve stredu odpoledne nebo ctvrtek rano (v pripade OV) zamluvit misto. Co se tyka OV cas kolem 17:00 Pelikan? Brno asi jeste upresni pan Prokop, podle toho jak planuje dorazit. Ja se bohuzel ve ctvrtek nezucastnim, ale ostatni se hlaste!
Jezek Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Mam zajem o Brno 7.4.,bohuzel asi az odpoledne,ale snad bych si to dovedl zaridit i i na dopoledne.
mb Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Jelikoz mam v Brne domluveno predani hodinek, tak samozrejme prijdu... ovsem cas budu mit az odpoledne, a to kdovi jestli... to vite, prace .
Prokop Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Brněnské setkání bych viděl také na nějakých 17hodin. Je mi jasné, že někteří z vás musí ještě pracovat. Místo setkání můžeme i v Brně ponechat na stejném místě. Ostrava: HIFI, Ondrej Brno: old black, MB, Jezek, šarik, peca Předávat hodinky se rozhodně budou. Nevím sice jak to dopadne s těmi řemeny, ale počítám, že v této kauze asi dokážete přijmout řešení, že bych na hodinky nechal namontovat provizorní - levnější řemen, místo kterého byste si pak přehodili nový, který k hodinkám skutečně patří. Je to lepší než zdržovat předání.
Jezek Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 jak jsem psal,rad bych se zucastnil,ale musim priznat,ze mi jde primarne o seznameni se s kolekci Primek.V Brne ma sice nejake Primky klenotnictvi Hanak,ale rad bych videl celou kolekci in natura,protoze obrazky a real jsou casto odlisne (naposledy jsem byl-nemile-timto rozdilem prekvapeny u zn.MIDO).Cas kolem 17h je pro me ok,ale nevim,kde to bylo posledne...
old black Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 :PRIM - Mám vzít prachy s sebou nebo se budou převádět? : Jezek - minule jsme se sešli U měděné pánve (Masný růžek, restaurace vedle pivnice, nahoře na galerce)
šarik Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Když to bude jak minule, tak jestli se dožiju ve zdraví, se stavím
Jezek Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 v te hospode jsem nebyl uz 1000 let,ale lokalita je dobra.diky !
peca Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 prijdu o trosku pozdeji, ale urcite se v brne ukazu
Prokop Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Vezmu sebou opět co budu moci, takže bude určitě na co koukat a určitě bude prostor i pro nově příchozí. Ostrava: HIFI, Ondrej Brno: old black, MB, Jezek, šarik, peca
Honza Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Vezmu sebou opět co budu moci, takže bude určitě na co koukat a určitě bude prostor i pro nově příchozí. Ostrava: HIFI, Ondrej Brno: old black, MB, Jezek, šarik, peca Brno: old black, MB, Jezek, šarik, peca, Honza
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Koukám, mám já vůbec jezdit do té Ostravy?
odklizec Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ono je to asi dost narychlo a ne vsichni OV clenove jsou zde kazdy den, takze to zjisti az v patek Mne to velmi mrzi, ale opravdu mi to nevyjde, tak snad se jeste nekdo najde?
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Zkusím zjistit, kdo všechno je z Ostravy a obešlu to ještě mailem.
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Takže zítra ráno dostanu na cestu po moravských luzích a hájích tyto hodinky: 1 - odklizec - informován - Ostrava anebo dle možností někdy později 5 - mnovace - informován - Ostrava 15 - kalimero - Ostrava? 16 - dusen - Brno? 20 - peca - informován - Brno 23 - honza - informován - Brno 28 - peter - Brno? 29 - old black - informován - Brno 31 - mnovaceII - informován - Ostrava Dostanu i další hodinky, ale z časouvých důvodů už je nestihnu předat tento týden. Co takhle se dohodnout na příští týden na nějakou besedu v Praze, aby si přišli na své taky pražáci a okolní? Mimochodem teď mi napadlo, že to musí moravanům velmi lichotit, že pražané čekají. Alespoň všichni vidíte, jak jsou ti pražáci velkorysí! Většinou to totiž byli oni, kdo byli svolní dát přednost ostatním. Další důkaz toho, jak hezká skupinka se dala dohromady.
Honza49 Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Já mám kontrolu z celního úřadu, takže asi nepříjdu. Jsem zahrabaný v šanonech. Honza49
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se