Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro Ostravaky a Brnaky se naskyta sance na setkani s panem Prokopem tento Ctvrtek (OV) a Patek (BN). jelikoz se to svolava dost narychlo, bude asi nejlepsi dohodnout se na stejnem miste mozna i case, jako to bylo v pripade predchozich setkani? Zajemci hlaste se co nejdrive, at se da ve stredu odpoledne nebo ctvrtek rano (v pripade OV) zamluvit misto.

Co se tyka OV cas kolem 17:00 Pelikan?

Brno asi jeste upresni pan Prokop, podle toho jak planuje dorazit.

Ja se bohuzel ve ctvrtek nezucastnim, ale ostatni se hlaste! ;)

Odesláno

Brněnské setkání bych viděl také na nějakých 17hodin. Je mi jasné, že někteří z vás musí ještě pracovat.;) Místo setkání můžeme i v Brně ponechat na stejném místě.

Ostrava: HIFI, Ondrej

Brno: old black, MB, Jezek, šarik, peca

Předávat hodinky se rozhodně budou. Nevím sice jak to dopadne s těmi řemeny, ale počítám, že v této kauze asi dokážete přijmout řešení, že bych na hodinky nechal namontovat provizorní - levnější řemen, místo kterého byste si pak přehodili nový, který k hodinkám skutečně patří. Je to lepší než zdržovat předání.

Odesláno

jak jsem psal,rad bych se zucastnil,ale musim priznat,ze mi jde primarne o seznameni se s kolekci Primek.V Brne ma sice nejake Primky klenotnictvi Hanak,ale rad bych videl celou kolekci in natura,protoze obrazky a real jsou casto odlisne (naposledy jsem byl-nemile-timto rozdilem prekvapeny u zn.MIDO).Cas kolem 17h je pro me ok,ale nevim,kde to bylo posledne...

Odesláno

:PRIM - Mám vzít prachy s sebou nebo se budou převádět?

: Jezek - minule jsme se sešli U měděné pánve (Masný růžek, restaurace vedle pivnice, nahoře na galerce)

Odesláno

Vezmu sebou opět co budu moci, takže bude určitě na co koukat a určitě bude prostor i pro nově příchozí.

Odesláno
Vezmu sebou opět co budu moci, takže bude určitě na co koukat a určitě bude prostor i pro nově příchozí.

Brno: old black, MB, Jezek, šarik, peca, Honza

Odesláno

Ono je to asi dost narychlo a ne vsichni OV clenove jsou zde kazdy den, takze to zjisti az v patek ;) Mne to velmi mrzi, ale opravdu mi to nevyjde, tak snad se jeste nekdo najde?

Odesláno

Takže zítra ráno dostanu na cestu po moravských luzích a hájích tyto hodinky:

1 - odklizec - informován - Ostrava anebo dle možností někdy později

5 - mnovace - informován - Ostrava

15 - kalimero - Ostrava?

16 - dusen - Brno?

20 - peca - informován - Brno

23 - honza - informován - Brno

28 - peter - Brno?

29 - old black - informován - Brno

31 - mnovaceII - informován - Ostrava

Dostanu i další hodinky, ale z časouvých důvodů už je nestihnu předat tento týden. Co takhle se dohodnout na příští týden na nějakou besedu v Praze, aby si přišli na své taky pražáci a okolní? Mimochodem teď mi napadlo, že to musí moravanům velmi lichotit, že pražané čekají. Alespoň všichni vidíte, jak jsou ti pražáci velkorysí! Většinou to totiž byli oni, kdo byli svolní dát přednost ostatním. Další důkaz toho, jak hezká skupinka se dala dohromady.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...