borat Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 zdravim, rozmyslam nad pontos automatik z Jomashopu s indikatorom rezervy natahu,ale este predtym ma zaujima ich cennik servisov.nejako sa mi ku nemu nedari dostat.nemate prosim nejake info? vdaka pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jestli to je ETA tak to bude tak 2-5tis podle hodinare. V 21. 4. 2016 v 12:36, borat napsal: zdravim, rozmyslam nad pontos automatik z Jomashopu s indikatorom rezervy natahu,ale este predtym ma zaujima ich cennik servisov.nejako sa mi ku nemu nedari dostat.nemate prosim nejake info? vdaka pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Obyč ETA, nic drahýho, u každýho slušnýho hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borat Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 aha,takze to mozem chapat tak,ze viac-menej cena sa odvija od znacky strojceka a samotna znacka to az tak neovplyvnuje,ci?lebo napr. hodinar mi robi tissot s ETA 2824-2 za cca 60,-eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Samozřejmě,že cena servisu /oprav/ se pohybuje od dostupnosti náhradních dílů a tím pádem i značky strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.