Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno
Tak som zhomazdil vsetky varianty + zphotoshopil posledne dve

Nenapisem ale ktore su moj favorit, skuste uhadnut :)

nejpřijatelnější je pro mne druhý řádek napravo

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
To je teda flakarina :) heheh zamestnam sa u Vas hehehe :D

December je ten pravy mesiac kedy ich zakupis ?

No tieto tu konkretne nemaju asi nikde. Pisal som do Hibernie slovenskemu predajcovi, ale zatial neodpisal.

Pytal som sa, ci sa da objednat ten model C633.7084.42.11 ale s kovovym tahom. Ak by sa dalo, hned by som to objednal.

U Michala na Zlatych mi tety predavacky povedali, ze ak si ich objednam, bude to trvat mesiac :( Tak dufam, ze nie az tak dlho.

Chcem ich mat na ruke hned prvy decembrovy tyzden.

V plane mam uz aj nejaky pekny kozeny remen. Ale viac ako 3tis za neho nedam ! :)

Bol by som potom schopny menit si tah sam doma, alebo by som sa vzdy musel trepat hodinarovi? Dik

Odesláno

tak som ich prave objednal cez Hiberniu

cakat musim ale mesiac :( pretoze je vraj podla predajcu Hibernie v Swiss problem s vyrobou automatov (aj pre ine znacky)

Budem mat teda C633.7084.42.11 plus som si doobjednal origo kovovy tah (cca 2500 SK)

...tak uz sa tesim na sice nie Vianocny ale Silvestrovsky darcek

Odesláno (upraveno)

finalna cena? bude to tych 15250sk co maju na stranke?

+2500sk za kovovy tah?

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno (upraveno)

Certina montuje ETA strojceky :)

The heart of a Certina

Since 1888, Certina has maintained an enviable reputation for its excellent watches and reliable movements. From the time of its integration into the SMH (today's Swatch Group) in the early 1980s, every Certina has been equipped with a high-quality ETA movement.

http://www.certina.com/Technology/Materials/Movements.aspx

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
Certina montuje ETA strojceky :)

The heart of a Certina

Since 1888, Certina has maintained an enviable reputation for its excellent watches and reliable movements. From the time of its integration into the SMH (today's Swatch Group) in the early 1980s, every Certina has been equipped with a high-quality ETA movement.

http://www.certina.com/Technology/Materials/Movements.aspx

no to uz mam nastudovane davno :) ale ci presne 2824-2

Odesláno (upraveno)
tak som ich prave objednal cez Hiberniu

cakat musim ale mesiac :( pretoze je vraj podla predajcu Hibernie v Swiss problem s vyrobou automatov (aj pre ine znacky)

Budem mat teda C633.7084.42.11 plus som si doobjednal origo kovovy tah (cca 2500 SK)

...tak uz sa tesim na sice nie Vianocny ale Silvestrovsky darcek

Myslím, že jsi vybral dobře (postupoval jsi stejně jako já :thumbsup_anim: )

Mám DS First automatic necelý rok a jsem s nimi velmi spokojen. Jsou to na té velké fotce ty dole uprostřed (chtěl jsem číslice).

Koupil jsem je na kůži a objednal je i s kovovým tahem pro řadu First (perfektně k nim sedne).

viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...nov&st=2840

Jsem s nima spokojen.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Tak to mam na teba hned par otazok !

Ten remen by som si nechal na zimu , pripadne dokupil nejaky lepsejsi od Hirsch... je povodny kvalitny? Ci ho ani nepouzivas?

Je tam ten strojcek co som pisal hore?

Sekundovka ide plynule alebo skace?

Tiez budem dokupovat kovovy tah, kolko ta vysiel v prepocte na SKK ?

Diiiki :cheers:

Odesláno
Tak to mam na teba hned par otazok !

Ten remen by som si nechal na zimu , pripadne dokupil nejaky lepsejsi od Hirsch... je povodny kvalitny? Ci ho ani nepouzivas?

Je tam ten strojcek co som pisal hore?

Sekundovka ide plynule alebo skace?

Tiez budem dokupovat kovovy tah, kolko ta vysiel v prepocte na SKK ?

Diiiki :cheers:

Jak už jsem v nějakém tématu dřív psal: řemen mi připadá dost kvalitní, velmi se mi líbí ta motýlková spona. Je takový robustní, přesně takový, jaký se k hodinkám hodí. Sundal jsem ho, protože kromě zimy jezdím hodně na kole (cca 1 hod. denně) a měl jsem strach, že mi nasmrádne potem (viz např. kožené cyklistické rukavice). V zimě zase chodím plavat celkem často do bazénu (s oblibou tu využívám stopování času lunetou) a tam by koženému řemenu asi vadila chlórovaná voda (chodím plavat 2x týdně). Pokud bych tyto aktivity neměl, preferoval bych originál kožený řemen od Certiny. Ještě jeden (můj subjektivní) postřeh k řemenu: pokud byly hodinky na kůži, vypadaly daleko robustněji (hodinky jsou docela masivní a řemen to ještě zvýrazní - v dobrém smyslu), originální tah řady First se k hodinkám perfektně hodí a podle mě dost změní celkový vzhled kompletu hodinky + tah (řemen) (hodinky s tahem působí kompaktním dojmem a velikost pouzdra již nepůsobí tak robustně). Každá varianta má své kouzlo. Samozřejmě, že kožený řemen je pohodlnější (jako vždy), na druhé straně kovovému tahu nemám co vyčíst (netahá chupy, není to plecháč, ...). Velkou výhodou tahu je potápěčská spona (možnost prodloužení tahu bez nářadí o cca 2cm). Myslel jsem, že když se nepotápím, tak to nevyužiju, ale opak je pravdou, velmi se mi to hodí teď v zimě, kdy si hodinky upínám na dlouhé cyklistické rukavice, které jsou dost těsné a hodinky by mi pod nimi vadily. Přes hodinky si navleču bundu a je to perfektní.

Ano je tam strojek 2824-2, i když to oficiálně není nikde napsané (našel jsem to na stránkách jednoho ruského prodejce).

Sekundovka jde poměrně plynule, záleží s čím se to srovnává. Ve srovnání s quarzem je to plynulost sama.

Díval jsem se na účet a hodinky i s kovovým tahem navíc mě stály 12.700,- Kč. Tah byl asi určen pro SR, protože je na něm nalepena cenovka 2.440,- SK. Kupoval jsem je v kamenném obchodě a myslím, že cena byla dobrá.

Poctivě si zapisuju odchylky a dělají 10 - 12 sekund za den, což mi stačí. Seřizuju je 1x týdně. Líbí se ni, že denní odchylka je pořád stejná, kdybych je chtě seřídit napřesno, asi by to nebyl problém..

Všechno co jsem napsal, je hodně subjektivní, protože jsou to moje první pořádné hodinky a i po víc než 1/2 roce jsem z nich pořád nadšený.

:speak_cool:

Odesláno

Diki, presne to som chcel pocut !

Aj u mna to budu prve lepsejsie hodinky.

OT: Dufam, ze jazdis cestu. To by si mal u mna velke +

Tiez som jazdil ale mal som zdravotne problemy takze uz poriadne treningy nezvladam.

:cheers:

Odesláno
Diki, presne to som chcel pocut !

Aj u mna to budu prve lepsejsie hodinky.

OT: Dufam, ze jazdis cestu. To by si mal u mna velke +

Tiez som jazdil ale mal som zdravotne problemy takze uz poriadne treningy nezvladam.

:cheers:

Většinou jezdím terén (JEN PRO RADOST). :thumbsdown_anim:

Přikládám nějaké dnešní fotky (cizí digitál - šílená kvalita, já fotím stále na film). :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...