Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem také pro navržený termín.

Přesně toto jsem měl namysli. Někdo musí dát jasný termín, návrh programu a organizačních věcí. Pak teprve se může začít odškrtávat účast.

Jak to vypadá, už je docela dost lidí pro, aby se dalo brát termín jako závazný.:)

Je evidentní, že půjde o víkend, ale začátek bude asi již v pátek 23.6., ne?

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
  gutav.lolo napsal:
tak ten termin....termin... a budeme teda pod stanem nebo hotel nebo co.....? ja musim naplanovat cereven nejpozdeji do 10.5.jinak pujdu do pr.....prcic.

No tak se to holt bude konat v Prčicích a sejdeme se tam úplně všichni, včetně pana prezidenta. Primky má, pochod Praha - Prčice je je pro něj již tradicí, a těm kteří budou mít Orlíky může dělat vrchního velitele ozbrojených sil. Je to jednoduché a geniální, ne? :) :D :lol:

Odesláno

Ubytování bych řešil podle předpovědí počasí pár dnů předem. Pokud bude teplo a sucho, tak jde spát pod širákem a je zbytečné se tahat se stanem. Pokud by mělo být extrémě hnusně (a to pak nehrozí aní ten ohníček), tak je lepší dát přednost střeše nad hlavou.

• po měsíci...
Odesláno

Jelikož se blíží termín akce OHNÍČEK, tak bych se rád zeptal pana Prokopa, zda-li přiveze nějaké pěkné kousky Primek a také ostatních, zda-li přivezete nějaké kousky na prodej.

Také by měl koordinátor napsat, kde ta akce bude, případně poslat foto mapy.

Odesláno

Jejda, ten termín se mi nakonec kryje s jednou velkou kulturní akcí pro 2000 lidí. Mohl bych jen na skok od pátku do soboty za předpokladu, že by to bylo v té Polné, abych to neměl daleko.

Odesláno

mohl by zde někdo uvést přesné shrnutí? Kde přesně, jak, co.... ;) Diskuse je roztáhlá a ne úplně přehledná...Díky

Odesláno

Taky jsem měl pocit že zájem trochu opadl. Za moji osobu je to zřejmě tak , že pokud bych se mohl zúčastnit v termínu 23-25.6 , tak se to dozvím zřejmě až na poslední chvíli. Spíš to ale vypadá že ne.

Pokud ctěná společnost má ještě zájem potřeboval bych někoho kdo se URČITĚ ZÚČASTNÍ , abych mu předal informace a kontakty. V místě je všechno při starém , muzeum , ubytování od 1000 do 100 Kč za kus a noc. učiliště hodinářů je odstěhováno. Není tam oficiální kemping ale táboření by neměl být problém.

Pokud je někdo , kdo by to na místě zorganizoval , ozvěte se mi. M.

Odesláno

Bylo by dobré, kdyby to zorganizoval někdo, kdo to kolem Polné zná, nebo kdo tam poblíž bydlí.

Přihlásilo se nás oficiálně asi 15, ale bylo by třeba nás napočítat ještě jednou.

S tím ubytováním bych si nelámal hlavu - např. já počítám jednu noc z 24. na 25.6., tak bych ji přečkal třeba v autě.

Tedy já se hlásím jako první - na další čekám...

Odesláno

já to vidím taky na jednu noc. A místní ( Jihl. a okolí) nejsem. Spaní klidně spartánské. Doprava dle počasí. Do Polné jede i vlak, ne? ;)

Odesláno

Takže bohužel se stalo to nejhorší, co se stát mohlo 23.6. začíná náš firemní víkend. Samozřejmě moje účast je zde nezbytně nutná. Budu hodně přemýšlet a doufám, že se mi podaří alespoň na jeden večer utrhnout. Ono nemůže být nic snadné :(

Odesláno

Asi by nepomohlo přesunutí o týden?

A kdo všechno může 24.6?:

X-Bob

Odesláno
  X-Bob napsal:
Asi by nepomohlo přesunutí o týden?

A kdo všechno může 24.6?:

X-Bob

Další víkend jsem zase od pátku do neděle s applisty na Slovensku. Sakra, proč mám těch zájmových sdružení tolik?

Odesláno

Pokud jde o mne, přijedu takřka kdykoliv kamkoliv, podstatné ale je, aby byla chuť a čas ze strany ostatních, jinak si udělám výlet leda tak s rodinou do Křivoklátských lesů.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...