Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Alba taky mám, z alba MM jsou super např. Higher Ground, Nobody Weird Like Me, Knock Me Down, Subway To Venus, ... to mě zrovna teď napadlo, jinak jich je více dobrých.

Co se týká sólové tvorby Johna Fruscianteho, tak ta je trochu jiná než tvorba RHCP, ale opravdu stojí za to, když se do toho zaposloucháte.

Pokud by někdo měl zájem a má rád "kytarovky", tak pro začátek bych možná doporučil album Shadows Collide With People - jeho akustická verze je ke stažení na Johnových stránkách http://www.johnfrusciante.com/ - a ta akustická verze se mi líbí ještě více. :)

PS: A jaké album Foo Fighters posloucháš? :)

Jednou jsem si v autě sjel Foo Fighters - In Your Honor 2CD

brzy si to zopakuji

Odesláno
No Dave Navarro s RHCP nahrál jen jednu desku (naštěstí) - One Hot Minute a pak se do kapely vrátil John. :)

Jo sorry Dave, já psal Dany :-(

ta deska se mi hodně líbila a občas to poslechnu i dnes, ale zdaleka nemá na J.F. - ten má fakt mnohem rafinovanější styl, který se jen tak neoposlouchá

Odesláno

Same dobre veci pocuvate :thumbsup_anim: Popri uz zmienovanych kapelach sa velmi rad vraciam k jednej anglickej "starinke" v podobnom style - Stone Roses. Pozna to este niekto?

Odesláno (upraveno)
Jednou jsem si v autě sjel Foo Fighters - In Your Honor 2CD

brzy si to zopakuji

In Your Honor je super 2CD. První CD je "ostřejší" - super songy např. In Your Honor, The Best Of You, End Over End, Resolve, DOA ... Druhé CD je akustické a nejvíce se mi asi líbí Cold Day in the Sun v podání (bubeníka) Taylora Hawkinse nebo např. Over and Out.

Těžko říci, které album je nejoblíbenější, ale asi to bude One by One s jednou z nejlepších písní All My Life. :punk:

Upraveno uživatelem Mike.
Odesláno
Jo sorry Dave, já psal Dany :-(

ta deska se mi hodně líbila a občas to poslechnu i dnes, ale zdaleka nemá na J.F. - ten má fakt mnohem rafinovanější styl, který se jen tak neoposlouchá

Přesně tak, John je John. :)

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...