Jerryl Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Díky Filipesovi jsem získal nový tah k hodinkám Seiko, které jsem koupil také zde. Hodinky se mi od počátku líbily, ale jelikož jsem zvyklý na kovový tah, tak mi původní nylonový pásek moc nesedl. To byl asi hlavní důvod, proč jsem hodinky nenosil. Přikládám fotky před a po, abyste porovnali rozdíl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Líbí se mi na tom kovovém tahu...vypadají podle mě o třídu líp...
Filipes Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 velmi pěkně tam pasuje, to mám radost - skoro jako ty
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 tak tento krok musim pochvali! Z hodiniek, ktore na prvy pohlad vyzerali nic-moc s spravil pekne hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se