Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 (upraveno) nasiel som tuto fotku na timezone.com a pomaly, ale isto sa zacinam zamilovavat do Speedmaster Profesional /ako ostatne kopa ludi po svete/ Upraveno 24. listopadu 2007 uživatelem Sonny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 viete nieco viacej o tomto prevedeni...taky P.N. Daytona style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 Sakra ty jsou krasne!! Nejsem zastancem malych cifernicku, ale tady, jak jsou krasne kontrastni, je to bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 Mně osobně trošku vadí levá bílá část těch indexů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 A tady máme tatínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 Tak ty Rolex se šroubovacími spínači - to je PARÁDA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 Mně osobně trošku vadí levá bílá část těch indexů.. Mě spíš, že ty subciferníky nemaj ručičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 Mě spíš, že ty subciferníky nemaj ručičky... dobry postreh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 New Milis: Vopovážej se, tady se to hemží špiónama a voni se hoděj marod..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2007 Mně osobně trošku vadí levá bílá část těch indexů.. To sis popletl, indexy jsou stejný, jen jinak nasvícený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 Ty Daytony bych bral :-) prijdou mi hezci nez soucasny model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 Mě spíš, že ty subciferníky nemaj ručičky... Dobrá hláška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 Omegy mají subciferníky moc blízko sebe, řekl bych. Rolexky jsou tentokrát moc pěkny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se