Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný, pěkný, dokonce ani u nich neni to bílý prošívání nijak násilný ...

A taky koukam, že to má stejnou ETU jako moje nový Stowa Antea ... :)

Odesláno
Pěkný, pěkný, dokonce ani u nich neni to bílý prošívání nijak násilný ...

A taky koukam, že to má stejnou ETU jako moje nový Stowa Antea ... :)

RORDO, vetsina hodinek ma stejnou posr... ETU jako Tve Stowy :D jestli to budes psat u kazdych hodinek s timhle strojkem, tak servus kaiser :) ale jinak Tve nadseni chapu, byl jsem ze svych mechanik uplne stejne uneseny :D

Odesláno (upraveno)
RORDO, vetsina hodinek ma stejnou posr... ETU jako Tve Stowy :D jestli to budes psat u kazdych hodinek s timhle strojkem, tak servus kaiser :) ale jinak Tve nadseni chapu, byl jsem ze svych mechanik uplne stejne uneseny :D
Neřikej mi, že všechny hodinky maj ETU 2824-2, i kdyby byla sebeobyčejnější ... ;) Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

parádní, na ball střídmé a elegantní použití tritiových trubic tyhle hodinky upgraduje na něco speciálního... z mého pohledu jim k dokonalosti chybí akorát černá datumovka s bílými číslicemi..

Odesláno
parádní, na ball střídmé a elegantní použití tritiových trubic tyhle hodinky upgraduje na něco speciálního... z mého pohledu jim k dokonalosti chybí akorát černá datumovka s bílými číslicemi..
Jsou to nejhezčí Ball, co jsem viděl ...

Odesláno
Nafotil jsi je moc hezky. Doufám, že ti nevadí, že je šířím dál?

dakujem za kompliment ;)

SAMOZREJME ze mi to vobec nevadi !

BALL je super znacka a super 'value'.

Cim viac ludi o nich vie, tym lepsie.

Odesláno
. z mého pohledu jim k dokonalosti chybí akorát černá datumovka s bílými číslicemi..

100% suhlas.....to by som si tiez prial. Cerna datumovka by tam perfektne sadla (jak rit na serbel ;)

Odesláno

Moc hezky udělané sání. V interiéru je toho karbonu na mne až moc. V každém případě je to moc hezké přibližovadlo :-) .

Odesláno

WatchFan1: Ak som spravne pochopil, jazdis v USA na slovenskych znackach :D ?

Musis byt asi v oblube policajtov ako raritka pretoze taku znacku asi nikdy v zivote nevideli :)

Odesláno

Pre mna bolo skor povedome to chlpate zapästie :D

Bally su užasne,škoda,že v Žiline bol len prototyp,ale aj tak dakujem za ich prezentaciu,prezentaciu značky a odpovede na moje otazky ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale co se designu týče, přijdou mi naprosto obyčejné a bez nápadu. Tedy nepočítám ty s teploměrem a úžasnými detaily. A co se marketingu týče, hodinkám pro ajzbuňáky bych se po zkušenostech s Czech Railways vyhýbal velkým obloukem. :crying_anim02:

Odesláno
Nemůžu si pomoct, ale co se designu týče, přijdou mi naprosto obyčejné a bez nápadu. Tedy nepočítám ty s teploměrem a úžasnými detaily. A co se marketingu týče, hodinkám pro ajzbuňáky bych se po zkušenostech s Czech Railways vyhýbal velkým obloukem. :crying_anim02:

Taky to nejsou český hodinky inspirovaný ČSD. Oproti té naší železniční dopravě, je ta švýcarská o mnoho generací dál. Dalo by se říci, že švýcarské dráhy jsou skoro stejně přesné jako švýcarské hodinky. Říkám "skoro". Každý má holt jiný vkus, třeba mě se tyto hodinky začínají líbit čím dál, tím víc. V jednoduchosti je krása. A ty krásný tritiový svítítka jsou prostě :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...