Borra Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Skoro pořád. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Visodate ještě ve verzi před Powermatic 80. Tj. menší rozměr (za mě lepší, novější verze už je na oblekovky moc velká placka a nevypadá to dobře) a nižší rezerva (40 h). Škoda chybějícího AR. Hodně se to leskne, i když hezky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu před 16 hodinami, edas napsal: Krása. Co je to za referenci, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 11 hodinami, D.J. napsal: Vypadají dobře, tohle Tissot umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 13 hodinami, Borra napsal: Vypadají dobře, tohle Tissot umí. No.. musel jsem si nejdriv zvykat. Libily se mi vzdycky, ale standardni PRX 40mm mi prijdou titerne. Mam rad vetsi hodinky. Chrona maji 42mm a i tak mi neprijdou velke. Ale ani male a ted uz jsem z nich nadseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 20 hodinami, Cynique napsal: Krása. Co je to za referenci, prosím? Tissot Heritage 1944 - T02540816032 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Krbovka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryk66 Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komplikace_Dejv Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Frankie Goes to Blue. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince V 5. 12. 2024 v 9:18, Komplikace_Dejv napsal: Frankie Goes to Blue. Krásná fotka, jen člověk nepozná co je vlásečnice a co chlup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se