Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Ty si aky agresiny, vela masa jes! Breitling a Vacheron su dve neporovnatelne znacky! O tom sa mi tu nechce rozpisovat... Okrem toho Britling uz davno neni tym cim bol odkedy sa predal. Co tu blaboces o ETA tunningu sak oni tu Etu neupravuju len ju skladaju a doladuju. To si si pomylil s IWC. Okrem toho co moze na tych hodinkach byt take drahe? Marketing? Reklama? Neviem neviem ci som na Vacheron videl nikedy v casaku reklamu... Ako perlicku(aby som ta troch povzbudil) pridavam par vyrokov, ktore povedal clovek co opravuje Breitling, Rolex...atd Denne s tym robi uz vela rokov, tak cosi o tom vie a preto povazujem jeho nazor za relevantny. Citujem /to niesu vyroky z mojich ust/: Breitling si nikdy nekupim pretoze ked sa mi na tom nieco poserie a dodaju mi nahradne diely, tak zatial moje deti budu mat bradu! Ked si predstavim, ze dam za to "xy" penazi a stale mam na ruke len debilnu ETU... (a to ma na to 60perc zlavu) a este nieco blabotal "...ze sa to furt sere"... tym myslel ze sa to stale kazi pozlosti sa trochu este doma, napis par zlostnych prispevkov, kukni do vitriny na vyhodene penizky a daj si ma pls na Ignore list. nějak jsem nepochopil smysl Tvého bytí na tomto fóru ...... jestli Ti dobře rozumím tak jsi hodil všechny hodinky v cenové relaci 150000 do jednoho pytle - a dle Tvého názoru stojí za h***o , protože je ve všech ETA nebo zmutovaná ETA ....... o čem si tu chceš tedy psát? O Vacheronech si tu asi moc nepokecáš
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 nějak jsem nepochopil smysl Tvého bytí na tomto fóru ...... jestli Ti dobře rozumím tak jsi hodil všechny hodinky v cenové relaci 150000 do jednoho pytle - a dle Tvého názoru stojí za h***o , protože je ve všech ETA nebo zmutovaná ETA ....... o čem si tu chceš tedy psát? O Vacheronech si tu asi moc nepokecáš este raz si to precitaj a je tam taka poznamka o tom, ze to nieje z mojich ust...pokecat si o Vacheronoch mam kde, takze tu by som to videl na omegy a seiko co sa tyka ETY nejakemu IWC a UN by som sa velmi nebranil...
midloch Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Ty si aky agresiny, vela masa jes! Breitling a Vacheron su dve neporovnatelne znacky! O tom sa mi tu nechce rozpisovat... Okrem toho Britling uz davno neni tym cim bol odkedy sa predal. Co tu blaboces o ETA tunningu sak oni tu Etu neupravuju len ju skladaju a doladuju. To si si pomylil s IWC. Okrem toho co moze na tych hodinkach byt take drahe? Marketing? Reklama? Neviem neviem ci som na Vacheron videl nikedy v casaku reklamu... Ako perlicku(aby som ta troch povzbudil) pridavam par vyrokov, ktore povedal clovek co opravuje Breitling, Rolex...atd Denne s tym robi uz vela rokov, tak cosi o tom vie a preto povazujem jeho nazor za relevantny. Citujem /to niesu vyroky z mojich ust/: Breitling si nikdy nekupim pretoze ked sa mi na tom nieco poserie a dodaju mi nahradne diely, tak zatial moje deti budu mat bradu! Ked si predstavim, ze dam za to "xy" penazi a stale mam na ruke len debilnu ETU... (a to ma na to 60perc zlavu) a este nieco blabotal "...ze sa to furt sere"... tym myslel ze sa to stale kazi pozlosti sa trochu este doma, napis par zlostnych prispevkov, kukni do vitriny na vyhodene penizky a daj si ma pls na Ignore list. Zřejmě jsi opravdový znalec, napovím ti malou analogií - mercedes dodá AMG rozebraný motor, AMG ho znovu složí a nastaví dle svých vlastních parametrů. Asi se podle tebe nejedná o tuning že? Navíc můžeš mi prosím říct, jak moc se liší tuning strojku modelu IWC Aquatimer od ,tedy,netuningu, který provádí Breitling? V čem je tedy o tolik výrazně lepší pane znalče? Co se týká Vacheronu, já neporovnávám značky, já jsem se tě ptal co opravňuje Vacheron chtít za jeho strojek tisíckrát víc než za ETU, jestli je tisíckrát lepší. Jsi to ty kdo tady začal pláct něco o marketingu a o ceně 40K, v čem se ti zdá konkrétně ,odhlédnuto od značky a marketingu, tato ceno oprávněnější? Jinak ty tvoje citáty jsou docela ubohé, asi se jedná o certifikovaného servismana Breitlingu že? Navíc pokud to nevíš, tak ETA 7750 patří navíc mezi naprosto nejspolehlivější strojky, které kdy švýcarský hodinářský průmysl vyrobil. Ale to je paravděpodobně pro tebe naprostá novinka.
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Zřejmě jsi opravdový znalec, napovím ti malou analogií - mercedes dodá AMG rozebraný motor, AMG ho znovu složí a nastaví dle svých vlastních parametrů. Asi se podle tebe nejedná o tuning že? Navíc můžeš mi prosím říct, jak moc se liší tuning strojku modelu IWC Aquatimer od ,tedy,netuningu, který provádí Breitling? V čem je tedy o tolik výrazně lepší pane znalče? Co se týká Vacheronu, já neporovnávám značky, já jsem se tě ptal co opravňuje Vacheron chtít za jeho strojek tisíckrát víc než za ETU, jestli je tisíckrát lepší. Jsi to ty kdo tady začal pláct něco o marketingu a o ceně 40K, v čem se ti zdá konkrétně ,odhlédnuto od značky a marketingu, tato ceno oprávněnější? Jinak ty tvoje citáty jsou docela ubohé, asi se jedná o certifikovaného servismana Breitlingu že? Navíc pokud to nevíš, tak ETA 7750 patří navíc mezi naprosto nejspolehlivější strojky, které kdy švýcarský hodinářský průmysl vyrobil. Ale to je paravděpodobně pro tebe naprostá novinka. Preco chce Vacheron viac? No jednoducho preto lebo ETA je masova vyroba, ktora im dovoluje vyrobit dany produkt za nizsiu cenu. Vsetky suciastky su robene strojovo a ked sa to ani nesklada, tak br. to dostane fak za vynikajucu cenu. Vaceron ma v tom vela rucnej prace, drahe kovy, nejde o taku masovu vyrobu, zdovenie, opracovanie...bla bla. EDIT: no ak chcem 7750 v hodinkach nemusim predsa dat tolko penazi za Brajtle Moj nazor je jednoduchy Breitlingy su predrazene hodinky na to co ponukaju. Pokial samozrejme neberieme v uvahu neocenitelnu radost a uspokojene, ktore nam nakup takychto hodiniek ponuka. Ja som vsak pragmaticky clovek.
midloch Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Preco chce Vacheron viac? No jednoducho preto lebo ETA je masova vyroba, ktora im dovoluje vyrobit dany produkt za nizsiu cenu. Vsetky suciastky su robene strojovo a ked sa to ani nesklada, tak br. to dostane fak za vynikajucu cenu. Vaceron ma v tom vela rucnej prace, drahe kovy, nejde o taku masovu vyrobu, zdovenie, opracovanie...bla bla. EDIT: no ak chcem 7750 v hodinkach nemusim predsa dat tolko penazi za Brajtle Moj nazor je jednoduchy Breitlingy su predrazene hodinky na to co ponukaju. Pokial samozrejme neberieme v uvahu neocenitelnu radost a uspokojene, ktore nam nakup takychto hodiniek ponuka. Ja som vsak pragmaticky clovek. No a? Výsledek je stejný. Na to že se zde pasuješ za pragmatika, tak by ti měly stačit digitálky. Breitling také ručně skládá strojek, skládají ho i tebou proklamovaní výrobci v kategorii 40K? I když vlastně já zapoměl, podle tebe se nejedná o tuning. Můj názor je také jednoduchý, Breitling nabízí, upravenou ETU té nejvyšší kvality, oproti ostatním výrobcům v kategorii 40K lépe zpracované pouzdro, masivní krystal s oboustranou antireflexí a to v naprosto špičkové kvalitě. Dále bohatou historii, mezi piloty oblíbené hodinky, je vynálezcem mnoha zlepšení (např push to zero) spolupráci s Bentley, vysokou kvalitu v prezentaci svého zboží a prestižní značku. Nabízí tedy toho více než jiní výrobci v kategorii 40K a proto je oprávněn si říct cenu která odpovídá jménu a lidé ji ochotně zaplatí. Spolu s Omegou se jedná o typického zástupce střední třídy luxusních hodinek.
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 No a? Výsledek je stejný. Na to že se zde pasuješ za pragmatika, tak by ti měly stačit digitálky. Breitling také ručně skládá strojek, skládají ho i tebou proklamovaní výrobci v kategorii 40K? I když vlastně já zapoměl, podle tebe se nejedná o tuning. Můj názor je také jednoduchý, Breitling nabízí, upravenou ETU té nejvyšší kvality, oproti ostatním výrobcům v kategorii 40K lépe zpracované pouzdro, masivní krystal s oboustranou antireflexí a to v naprosto špičkové kvalitě. Dále bohatou historii, mezi piloty oblíbené hodinky, je vynálezcem mnoha zlepšení (např push to zero) spolupráci s Bentley, vysokou kvalitu v prezentaci svého zboží a prestižní značku. Nabízí tedy toho více než jiní výrobci v kategorii 40K a proto je oprávněn si říct cenu která odpovídá jménu a lidé ji ochotně zaplatí. Spolu s Omegou se jedná o typického zástupce střední třídy luxusních hodinek. co tu stale meles s tymi 40k? si precitaj co som tam pisal. No v rucnom skladani je malinky rozdiel medzi skladanim na pase a skladanim jednotlivo... To je fuk ty "upravena eta nejvyssi kvality"
midloch Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 co tu stale meles s tymi 40k? si precitaj co som tam pisal. No v rucnom skladani je malinky rozdiel medzi skladanim na pase a skladanim jednotlivo... To je fuk ty "upravena eta nejvyssi kvality" toto jsi napsal: ,,tak s tymto sa viem stotoznit...breitling by boli fasa hodky za 40tis /dobre hodinky s ETOU kupis aj za tu cenu/ Breitling ma proste dobry marketing,, Zamysli se nad tím ještě jednou možná už ti pomalu dosluhuje dlouhodobá paměť... Asi také nevíš, že ET je několik stupňů kvality. Breitling odebírá tu nejvyšší, Jeremy má někde přesně definovanou tabulku, možná by jsi si ji mohl od něho vyžádat, abys věděl o čem je zde řeč. Dále jsem zapoměl dodat, že Breitling všechny své výrobky nechává certifikovat na COSC, seženeš tyto certifikace v třídě za 40K?
thovt Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Co bylo dřív, vejce nebo slepice? Většina hodinek diskutovaných na tomto fóru je víceméně přemrštěných s cenou, ale přece je nikdo nebude prodávat za cenu 13,50, když jsou lidé ochotni je koupit za 1350 nebo dokonce 135 000... Trh určuje cenu, a poptávka po všech dražších hodinkách neklesá, naopak. Platíš za exkluzivitu, za přidanou hodnotu, za ten pocit výjimečnosti, který si kupuješ s hodinkami. Nebo to tak snad není? 99% hodinek nad 1000 Kč splní stejnou službu a stejně dobře, další cena je příplatek za něco extra. Něco za lepší materiály, něco za lepší strojek, něco za ruční zpracování, něco za servis, něco za omezený počet kusů atd., atd... Řešit, proč to tak je nebo není a jestli je některý výrobce horší něž jiný, protože za hodinky chce vyšší nebo naopak nižší cenu je nesmyslné. Je to vytržené z kontextu a nemluvě o tom, že když se o ty hodinky zajímáte anebo je dokonce kupujete, vlastně přistupujete na tuto politiku a potvrzujete správnost výše cen, způsobu prodeje i servisu atd., atd... 2Sonny: Z toho plyne, že těžko budeš srovnávat Vacherony, Breitlingy nebo Omegy a některé řadit do škatulky předražené a jiné nikoliv. Všechny patří do oblasti luxusního zboží, kde se nadsazená cena bere jako samozřejmost výměnou za vyšší přidanou hodnotu. A právě ta cena přidané hodnoty a ochota ji zaplatit je rozhodující. Ale jak jsi psal, je to pro Tebe subjektivní pocit, že jsou Breitlingy předražené, pak ale do toho nemíchej pragmatismus. To bys musel změnit přístup pro své srovnání a hodnocení... Ale vlastně, na tomto fóru bude těžko někdo pragmatik
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 toto jsi napsal: ,,tak s tymto sa viem stotoznit...breitling by boli fasa hodky za 40tis /dobre hodinky s ETOU kupis aj za tu cenu/ Breitling ma proste dobry marketing,, Zamysli se nad tím ještě jednou možná už ti pomalu dosluhuje dlouhodobá paměť... Asi také nevíš, že ET je několik stupňů kvality. Breitling odebírá tu nejvyšší, Jeremy má někde přesně definovanou tabulku, možná by jsi si ji mohl od něho vyžádat, abys věděl o čem je zde řeč. Dále jsem zapoměl dodat, že Breitling všechny své výrobky nechává certifikovat na COSC, seženeš tyto certifikace v třídě za 40K? ale cosc je uplna kravina presne pre take truby ako si ty, aby kupovali. Dobre hodinky s Etou kupis za 40 to je jasne. Aj tak sa ani ta Eta najvyssej kvality nevyrovna strojcekom JLC, Rolex alebo Zenith - El Primero
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Co bylo dřív, vejce nebo slepice? Většina hodinek diskutovaných na tomto fóru je víceméně přemrštěných s cenou, ale přece je nikdo nebude prodávat za cenu 13,50, když jsou lidé ochotni je koupit za 1350 nebo dokonce 135 000... Trh určuje cenu, a poptávka po všech dražších hodinkách neklesá, naopak. Platíš za exkluzivitu, za přidanou hodnotu, za ten pocit výjimečnosti, který si kupuješ s hodinkami. Nebo to tak snad není? 99% hodinek nad 1000 Kč splní stejnou službu a stejně dobře, další cena je příplatek za něco extra. Něco za lepší materiály, něco za lepší strojek, něco za ruční zpracování, něco za servis, něco za omezený počet kusů atd., atd... Řešit, proč to tak je nebo není a jestli je některý výrobce horší něž jiný, protože za hodinky chce vyšší nebo naopak nižší cenu je nesmyslné. Je to vytržené z kontextu a nemluvě o tom, že když se o ty hodinky zajímáte anebo je dokonce kupujete, vlastně přistupujete na tuto politiku a potvrzujete správnost výše cen, způsobu prodeje i servisu atd., atd... 2Sonny: Z toho plyne, že těžko budeš srovnávat Vacherony, Breitlingy nebo Omegy a některé řadit do škatulky předražené a jiné nikoliv. Všechny patří do oblasti luxusního zboží, kde se nadsazená cena bere jako samozřejmost výměnou za vyšší přidanou hodnotu. A právě ta cena přidané hodnoty a ochota ji zaplatit je rozhodující. Ale jak jsi psal, je to pro Tebe subjektivní pocit, že jsou Breitlingy předražené, pak ale do toho nemíchej pragmatismus. To bys musel změnit přístup pro své srovnání a hodnocení... Ale vlastně, na tomto fóru bude těžko někdo pragmatik ja neporovnavam B a VC! to ten pan - "eta nejvyssi kvality"
thovt Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 ja neporovnavam B a VC! to ten pan - "eta nejvyssi kvality" Dobře, koukám, že Vacherony sem zamíchal midloch, omlouvám se, ale ber to obrazně... A místo "..., že těžko budeš srovnávat Vacherony, Breitlingy nebo Omegy..." si můžeš dosadit "..., že těžko budeš srovnávat opravněnost požadovaných cen za luxusní hodinky..."
Jeremy Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Už jste SAKRA pochopili, že Sonny je něco víc? Dyť nám to naznačuje víc než jasně
sibirnaya Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 ja neporovnavam B a VC! to ten pan - "eta nejvyssi kvality" sonny, ty si fakt kokot... etu koupis i v Gruenech za 40usd. ale o tom ta debata proste neni.
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 a sakra, uz je tu aj druhy ufon :alien1: :alien1:
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 sonny, ty si fakt kokot... etu koupis i v Gruenech za 40usd. ale o tom ta debata proste neni. vidis, dobre ze spominas, musim si dat tabletku... EDIT: oh,aby som nezabudol: sibirnaya, ty si kokot!
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 vidis, dobre ze spominas, musim si dat tabletku... EDIT: oh,aby som nezabudol: sibirnaya, ty si kokot! Sonny mám pocit, že si fake Pekose
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Sonny mám pocit, že si fake Pekose konecne nieco pozitivne
midloch Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 ale cosc je uplna kravina presne pre take truby ako si ty, aby kupovali. Dobre hodinky s Etou kupis za 40 to je jasne. Aj tak sa ani ta Eta najvyssej kvality nevyrovna strojcekom JLC, Rolex alebo Zenith - El Primero Aha, tak to jsem rád že jsi mi otevřel oči, COSC je kravina, řekni prosím pánům ve švajcu že jsou to idioti, když chtějí aby jim strojek fungoval bez odchylek v jakékoliv poloze a jsou ochotni to zagarantovat. Řekni jim prosím že jsou to idioti, když se snaží vymýšlet něco jako tourbilon a přitom se přesnost až tak nezvýší za tu cenu co za něj chtějí. ETA nejvyšší kvality se vyrovná minimálně splehlivostí a životností. Navíc hodinky netvoří jen strojek, to jsem ti napsal výše, asi jsi to přes svoji strojkovou zabedněnost přehlídl. Jinak se 100% podepisuju pod to co napsal thovt BTW- ten Vacheron jsem tam zamíchal proto aby si ten pán uvědomil co to tu mele za kraviny o oprávněnosti ceny...
Sonny Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Aha, tak to jsem rád že jsi mi otevřel oči, COSC je kravina, řekni prosím pánům ve švajcu že jsou to idioti, když chtějí aby jim strojek fungoval bez odchylek v jakékoliv poloze a jsou ochotni to zagarantovat. Řekni jim prosím že jsou to idioti, když se snaží vymýšlet něco jako tourbilon a přitom se přesnost až tak nezvýší za tu cenu co za něj chtějí. ETA nejvyšší kvality se vyrovná minimálně splehlivostí a životností. Navíc hodinky netvoří jen strojek, to jsem ti napsal výše, asi jsi to přes svoji strojkovou zabedněnost přehlídl. Jinak se 100% podepisuju pod to co napsal thovt BTW- ten Vacheron jsem tam zamíchal proto aby si ten pán uvědomil co to tu mele za kraviny o oprávněnosti ceny... podaktori ludia mali pravdu ked vraveli, ze si chuj, ale pekne to mas nacitane z internetu
grga_pitic Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Sonny mel by sis omyvat prirozeni studenou vodou, dle spisku pana Baptisty
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.