Přejít na obsah

eBay - příliš krásné ceny na originály?

ixbe

Doporučené příspěvky

Měl jsem problém s platbou (vypadalo to, že byla zamítnuta) ve skutečnosti mi byla třikrát po sobě stržena částka, která neodpovídala ani ceně zboží ani import charges. A přišel jsem na to jen díky tomu, že jsem se nalogoval do PayPal. Všechny tři platby šly za PB a banka mi dokonce doporučila zablokovat kartu. Takže jsem byl o 6000 Kč lehčí a navíc bez zboží. Support PayPal mi neodpověděl ani na jeden dotaz, jediné pozitivum bylo, že ty peníze jsem nakonec dostal zpět, ale tahle zkušenost mě dokonale vyléčila.

Tak to je drsné... A můžu se zeptat jaks ty peníze získal zpět?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nijak - časem se u těch plateb objevilo refunded a za pár dní byly z karty odblokovány. Fyzicky tedy nikdy neodešly, ale nedalo se s nimi disponovat. Ani banka nebyla schopná s tímto nic udělat. Nikdo mi nevysvětlil, co a proč se stalo. Naštěstí nebyly převedeny, to bych asi dopadl jako Josef01. Prodejce se s tím moc nemazlil a položku hodil znovu do aukce i když jsem mu vše popsal. Ale on za to nemohl a vlastně můžu být rád, že mi nedal negativní feedback.

Odkaz ke komentáři

Aha. Konec dobrý...

Ale ještě plz chvíli zpět k věrohodnosti prodejce. Třeba zde ( http://m.ebay.com/itm/Fortis-647-10-11-L-01-B-42-Official-Cosmonauts-Diver-Watch-Black-Automatic-Day-/291773022112?nav=WATCHING_ACTIVE ) má u nabízených hodinek fotky 3 různých typů, přičemžani ta hlavní fotka s modelem nesedí. :-\

Co si o tom mám myslet?

Odkaz ke komentáři

Tak on ten prodejce nema s import charges (snad krome toho, ze muze objednat drahyho kuryra) nic spolecnyho, to stejne prijde nasim celnikum. Ty velky slevy maj sedy prodejci, coz znamena, ze nemas orazenou zarucni kartu a zaruku uplatnis zase jen u nich. No a tak levni jsou vetsinou proto, ze ty hodinky berou od AD, kterejm se tam budto dlouho valej, nebo proste objednali u vyrobce/dovozce hodne kousku, aby dosahli na mnozstevni slevu, nejaky rabaty a tak. No takze AD ten prebytek levne proda sedivce, ten to levne proda sem a vsichni jsou stastni:)

Pokud to nějaký obchodník (dle tebe šedivka) vezme od AD nebo přímo od výrobce, tak nechápu, proč by se mohla záruka uplatňovat jenom u něho? Jestli to spíš není tak, že ona šedivka je pouze méně nenasytná, než třeba nějaký autorizovaný dealer.

Odkaz ke komentáři

Predpokladam ze to bude nejak prave souviset s podminkama toho AD, aby jim tam neposilali hodinky zakaznici, kteri si to koupili u toho prekupnika. Od vyrobce to sedivka nevezme, protoze to prodava jen AD, proto je ma.

No a ne, tak, jak to pises, to neni.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...