Madbess Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na hodnotu hodinek na priložené fotografii. V takových věcech se nevyznám a proto nevím, zda hodinky hodit do popelnice, nebo jestli mají nějakou hodnotu a poslat je někam dál. Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Jsou funkční?V tomhle provedení nejsou zas tak časté, ale i tak to bude max. pár stovek (viz aukro). Když je tam pošleš od koruny, cena se určí sama. Stav neni nic moc.Tedy pokud k nim nemáš nějakou citovou vazbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Přesně, primky nejsou žádný luxusky. Důležitý je morální rozměr, jelikož každá renovace stojí víc jak nový. Tedy v době jejich pořízení.Co já bych dnes dal za ty svý první, ukradený.K primkám musí být příběh. Jinak jsou víceméně bez ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madbess Odesláno 30. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Já se v hodinkách vůbec nevyznám, je to pozůstalost po strýčkovi mého dědy. Ten je chtěl vyhodit, tak jsem si je vzala, že je zkusím někdě udávit, takže jsem se k nim dostala úplnou náhodou. A jinak děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se