N4M Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Co založit novou sekci, věnovanou čistě Vintage hodinkám? Myslím, že vlastníků starších strojků je tu dost a stále se zde objevují členové, kteří tu a tam nějaké starší kousky koupí. Nebo je to úplně blbej nápad?
N4M Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Jo a kdyby to jako náhodou prošlo, tak by se také mělo definovat, které hodinky budou do této sekce spadat. Rozdělení dle data výroby? Třeba jako: 2637 BC - 1970 AD ??? No, tak poraďte
afrikab Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Jsem pro, ale koncit by to mohlo az nekdy v roce 2000.
Karloss Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Já jsem proti...i po rozdělení sekce švýcarské hodinky, podle jednotlivých výrobců se pro mě stalo fórum nepřehlednějším..hůř se mi hledají příspěvky, které jsem nečetl, nechce se mi rozklikávat každou sekci, pak se vracet a hledat dál. Pro mě tedy další vintage sekce ne...navíc jak by se pak dělily vintage Seika, vintage Breitlingy...Primky (které se tu nejčastěji řeší) jsou taky téměř všechny vintage.
N4M Odesláno 27. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Já jsem proti...i po rozdělení sekce švýcarské hodinky, podle jednotlivých výrobců se pro mě stalo fórum nepřehlednějším..hůř se mi hledají příspěvky, které jsem nečetl, nechce se mi rozklikávat každou sekci, pak se vracet a hledat dál. Pro mě tedy další vintage sekce ne...navíc jak by se pak dělily vintage Seika, vintage Breitlingy...Primky (které se tu nejčastěji řeší) jsou taky téměř všechny vintage. Primky, které se tu řeší jsou více jak ze tří čtvrtin vintage a lidi jsou zvyklí je řešit v sekci Prim, tak to tak nechat. Vintage sekce by mohla být v rootu: Obecná diskuse o hodinkách - třeba vedle kapesních hodinek. Všechny ostatní značky, které nejsou Prim a nejednalo by se o cibule by šly do vintage. Další rozdělení uvnitř sekce Vintage by nebylo, tolik se jich tu zase neřeší, aby se to tříštilo, jako sekce Švýcarské hodinky. Takže přehlednost by zůstala, zavedené věci by se neměnily, jen staré hodinky by se házely sem.
afrikab Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Taky se mi nelibi rozcleneni svycarskych hodinek, ale nevadi mi. zas tak moc me nezajimaji a stejne mi nova vlakna zobrazuji v rss ctecce, takze o nic neprijdu. Vintage sekce na hlavni strance se mi libi. Uz jen kvuli neprehlednosti svycarske sekce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se