Přejít na obsah

POZOR na www.authenticwatches.com

grga_pitic

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po letech...

Ahoj všem,

už jsem byl skoro odhodlaný objednat si Hamiltony Maestro (http://www.authentic...-h32716859.html) z Authenticwatches.com. Bohužel mě lehce odradily zdejší negativní zkušenosti. Mám teďka kámoše ve Státech, tak jsem měl v úmyslu to poslat na jeho adresu, že mi je přiveze a já ušetřím dopravu a dph. Měli byste nějaký ověřený tip na US (e)shop, kde by zmíněné Hamiltony měli?

Mám zájem o nové hodinky v kompletním balení.

Díky moc za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

QUOTE(cali @ 27.11.2007 - 20:51) 127361[/snapback]Kedze stroj je tam Valjoux tak korunku by mal zvladnut kazdy hodinar.... treba to len zariadit tak aby potpm neostali capky na vnutornej strane skla pripadne prach na ciferniku.

A ja by som to nevidel cele az tak tragicky,....Viem ze to nepotesi ale zase ber to takto:.... ak si u nich kupoval, tak urcite nie pre to ze by boli len o stovku ci dve lacnejsi nez ceske obchody .... korunka ta bude stat tak 500 a skrabance okolo stezejok by si aj tak najneskor do mesiaca urobil aj sam, pretoze by si urcite skusil vsetky remene ake doma mas Posted Image..... vo finale budes mat stale paradne hodinky za cenu urcite mensiu nez za aku sa daju bezne zohnat uplne nezavisle na tom ako sa k tomu postavia oni.... (v lepsom pripade ti ich vyreklamuju komplet)

Ja som nedavno riesil podobny problem s diverskami od O&W z gnomonwatches.com..... ukazalo sa ze je v nich uvolneny stroj ... asi by to bolo na reklamaciu ale nez ich posielat zase nazad a cakat na ktovie co, tak som sa s tym nebabral, zaniesol ich k mechanovi, ktory poupravil spatne vylisovanu plastovu obimku stroja a za 400 som z toho vonku a moje O&W Cougar stale aj cez drobnu neprijemnost patria k mojim najoblubenejsim hodinkam.

Cali, do jiste miry Tvuj pristup chapu, ale je to jako by jsi zasel do autosalonu, kde maji auta za lepsi ceny nez jinde a mely by to byt auta nova. Prisel by jsi tam a prodejce by ti ukazoval auto, ty by jsi si vsiml, ze auto je trochu nabourane a ma uvolneny vyfuk. Prodejce by ti rekl ze to neni problem protoze jak te tak pozoruje tak jsi stejne hovado bez prostorove predstavivosti a stejne to auto do tydne otluces jak budes parkovat. A ten vyfuk no to neni problem, kazdy ti ho zavari (pokud se citis muzes to udelat i ty sam doma) jen dej pozor aby sis nedodupal lak jak tam budou prskat okuje.

Cali kdyz bude v hypermarketu houska levnejsi nez v pekarstvi nebude Ti vadit, ze bude trochu nakousnuta ? Asi ne, vzdyt to je prece levnejsi nez v pekarstvi. Sry, ale ja jsem si nekupoval jete hodinky, je pravda ze byly levnejsi nez v CR ale byly deklarovany JAKO NOVE A NENOSENE - a tedy chci NOVE a NENOSENE.

Grga

Osobně si myslím že to je aktivita některého zaměstnance, ta firma to asi nemá zapotřebí.Posted Image

Odkaz ke komentáři

QUOTE(perinded0 @ 14.1.2008 - 13:25) 136893[/snapback]Tak mi poslali naspat peniaze vo forme cheque...

Chlape, ty jsi fakt děsnej řízek! RE5PECT Posted Image

Jak už jsem omylem napsal do jiného vlákna -FINIS CORONAT OPUS - Konec korunuje dílo.Posted Image

Odkaz ke komentáři

a ještě k hodnocení na aukčních serverech - on se každý bojí dát jiné hodnocení než kladné, pokud mu zboží aspoň přišlo. prodejci jsou pomstychtiví a rádi to vrací. taky už mám na aukru dva negativy a to jen kvůli tomu, že kupující byl neschopný a zboží si třeba po měsících urgencí neodebral, nebo tvrdil, že je poškozené a ono bylo ok.. na ebayi už měli dávno zatrhnout udílení zpětného hodnocení prodejcem, ale jak vidět, lobby je silné, takže tam tato možnost pořád zůstává.

V tomto jde aukčním serverům hlavně o jejich byznys, ten kdo u nich hodně podává, ten jim také hodně platí......

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Já mám sice naopak výborné zkušenosti. Hodinky byly perfektně zabalené, rychle odeslané a komunikace byla též na vysoké úrovni. Nechal jsem si je poslat i do české republiky i s tím , že budu platit DPH, tak furt byly levnější než v Čr.

Tento obchod doporučuji. Kupoval jsem tam    oris williams f1 chronograph.

Hodinky dorazily cca do 3 týdnů. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...