vikinho Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 (upraveno) Zajímavé pilotky za rozumnou (? - 499USD) cenu: Ventus Black Kite Seiko NH35 automatic strojek (hacking, manuál),42mm pouzdro,100m vodotěsné, šroubovací korunka,safír s vnitřním AR,sandwich dial,BGW9 superluminova nebo C1,polymerované pouzdro. Nemáte někdo zkušenost? edit: na mě jsou moc velké, ale nic jsem tu o nich nenašel, tak přidávám pro rozšíření obzorů, třeba někoho zaujmou. Do číny jsem to dal, protože mají adresu v HK, kdyžtak prosím přesuňte, pokud zjistíte něco lepšího. Upraveno 10. června 2016 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 http://ventuswatches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 10. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 (upraveno) Jo, díky odkaz jsem zapomněl edit: foto v prvním příspěvku je z google. Upraveno 10. června 2016 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 https://www.instagram.com/ventuswatches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 dalsi pocin priemer 40mm, L2L 45mm, Seiko strojovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solitaire Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Ty pilotky jsou zajímavá variace na B-uhr, díky za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Ty cerne nevypdaj vubec spatne a velikost je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 konecne hodinky pre subtilnejsie zapastie aj v modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Nějaký odkaz, prosím? Na těch jejich stránkách jsem je nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 zatial to je len na FB: https://www.facebook.com/groups/microbrandwatches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Ventus Northstar. Vykradeno z IG, jinde jsem zatím info nenašel. Docela se mi líbí a musím říct, že Mori maj zpracování dobrý. Takže trochu zvažuju, že pokud nebudou moc velký, tak do nich těch 5,5 - 6 dám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ventus Northstar. Vykradeno z IG, jinde jsem zatím info nenašel. Docela se mi líbí a musím říct, že Mori maj zpracování dobrý. Takže trochu zvažuju, že pokud nebudou moc velký, tak do nich těch 5,5 - 6 dám... ventusNS.jpgNa nerezovom puzdre su super. Odoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jsou to proste dalsi genericky levny potapky . Ale neco je mi na nich sympaticky. Dalsi info: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 40mm puzdro je super sprava Odoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Od dnes se dají objednat na KS. https://www.kickstarter.com/projects/398973070/ventus-northstar-300m-heritage-diver-automatic?ref=discovery&term=Ventus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Hmm... do teď jsem o nich neslyšel a jsou docela pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Uz su vypredane. Da sa este zucastnit? Ako to funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Vyprodaný jsou jen pokud bys chtěl jen jeden kus za nejnižší cenu. Buď můžeš vzít jeden o něco dráž (220$) nebo se s někým dohodnout a je tam ještě pět balíčků po dvou kusech, kde jedny vyjdou na 178$ nebo po třech, tam jedny vyjdou na 170$. Já beru s kamarádem ten dvojbalíček. Konkrétní typ si vybereš až později, hodinky jako takové budou až září. Pořád je to KS projekt, i když tady se není třeba bát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Takze som v tom. Vdaka za ochotu, Kubo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se