Přejít na obsah

replika A.Lange & Sohne

blaze

Doporučené příspěvky

Odesláno
zdravim, poradil by mi prosim niekto, kde v CR, alebo na Slovensku by som mohol zohnat repliky Lange & Sohne.

budem vdacny za kazdy radu.

dik

Nó tomu říkám odvaha....

... ale vlastně proč ne, jednu radu ti dám i když it bude připadat nesmyslná. Ať bude replika sebelepší, tak dřív nebo později jí přestaneš nosit, protože se budeš stydět za to jí nosit. Lidi co jí neznají neocení tuhle značku a lidi co ji znají, poznají repliku a to je velký trapas. Vezmi ty peníze a kup si nějakou osvědčenou značku za srovnatelný peníz, nebo kup použité hodinky renomované značky. Když budeš mít na ruce automaty Seiko nebo orient za 2000,- ostudu si neuděláš, když fake L & S tak je trapas zaručený...

Odesláno

zdravim, poradil by mi prosim niekto, kde v CR, alebo na Slovensku by som mohol zohnat repliky Lange & Sohne.

budem vdacny za kazdy radu.

dik

[/qu

Kde seženeš repliku nevím, ale zato Ti poradím aby jsi se podíval, kde jsou v okolí nějaké kanály, a na zkoušku do nich pár bankovek vhoď. Až budeš mít na dně šuplíku ty odřené mrchy, které se budeš po čase stejně stydět nosit ( myslím do prvního setkání, s někým kdo pozná, co že to máš za příšernost mna ruce ), tak si na mě vzpomeneš, že jsi do toho kanálu mohl naházet ty peníze i za tyhle kvazirepliky, a ještě by jsi měl do budoucna, prima historku pro vnoučata.

A až potkáš na ulici někoho, kdo Ti bude koukat na zápěstí, a bude se u toho nahlas řehtat na celé kolo, budu to možná i já :lol2:

Odesláno

Se to tu poslední dobou těma replikama jen hemží, co?!? :starwars:

P.S.: Tady jsi na fóru o hodinkách, teda normálních hodinkách, co si na nic nehrajou, protože nejsou plagiáty různejch značek ... Kdybych to měl přirovnat k něčemu pochopitelnýmu, tak je to jako kdybys vlezl na fórum znalců a milovníků šampaňskýho a ptal se tam, aby ti poradili, kde sehnat čůčo ... Obojí se pije, ale obojí je o něčem jinym ... ;)

Odesláno
cuber: sorry, ale to ci sa budes rehotat alebo nie, je mne uprimne jedno ;)

Když se Ti bude rehotat Cuber, tak to bude ještě OK. Horší to bude až se Ti budou rehotat lidé, kteří Tě doposud neměli za šaška, s laciným fejkem na zápěstí.... :-)

Odesláno
cuber: sorry, ale to ci sa budes rehotat alebo nie, je mne uprimne jedno ;)

Právě jsi, stejně jako mnoho tobě podobných před tebou, píchl do mokvajícího vředu tohoto fóra. Repliky - to je takovej zánět, kterej se nám nedaří vymítit a když už to vypadá, že jsme se toho tématu zbavili, objeví se někde jinde nějakej jinej malej. Vy jste prostě taková zhoubná nemoc, jako rakovina, která se rozrůstá, vleze všude a nejde se jí zbavit.

Rada?

1. Radši ty peníze prochlastej

2. Jestli mermomocí chceš hodinky, tak ty peníze vraž do nějakých Seiko, Orient, nebo si připlať a máš kvalitní německé výrobky typu Archimede

3. Jestli fakt chceš repliky, tak jdi na Google - vyhledej si slova buy, replika, shop. A už se nikdy nevracej!

Pakliže máš dojem, že jsem to přehnal, tak to ještě neznáš zbytek fóra a jejich postoj k lidem, kteří chtějí kupovat repliky!

Odesláno

Jako pár lidí přede mnou ti radim, je lepší si koupit "opravdový" hodinky za pár tisíc, který bys stejně vrazil do nějakýho "zaručenýho originálu" s cenou pár stovek, který sice nebudou tak nablejskaný, ale budou to hodinky se všim všudy ... Je spousta pěknejch hodinek v cenový relaci x tisíc, mezi kterejma si určitě vybereš ... Nebudou sice vypadat tak exkluzivně na první pohled, ale nebude to replika něčeho ...

Odesláno
Jako pár lidí přede mnou ti radim, je lepší si koupit "opravdový" hodinky za pár tisíc, který bys stejně vrazil do nějakýho "zaručenýho originálu" s cenou pár stovek, který sice nebudou tak nablejskaný, ale budou to hodinky se všim všudy ... Je spousta pěknejch hodinek v cenový relaci x tisíc, mezi kterejma si určitě vybereš ... Nebudou sice vypadat tak exkluzivně na první pohled, ale nebude to replika něčeho ...

A pokud ti nesednou ty prvoplánové Orient nebo Seiko tak velmi zajímavá je ruská produkce ( k vidění například zde: http://www.poljot24.de/en/index.html ) a ta vzbudí pozornost i u lidí co o hodnikách vůbec nic netuší....

Odesláno
A pokud ti nesednou ty prvoplánové Orient nebo Seiko tak velmi zajímavá je ruská produkce ( k vidění například zde: http://www.poljot24.de/en/index.html ) a ta vzbudí pozornost i u lidí co o hodnikách vůbec nic netuší....

A když za malé peníze originální hodinky, tak můžeš jít do vintage hodinek, které také mají své kouzlo a většinou nějakou tu historii. Třeba k vojenským hodinkám si můžeš sám dovymyslet nějakou tu "historii". Rozhodně to nebude tak hrozné, jako tvrdit o zaručených fake Rolex za 3000, že jsou pravé. Navíc se některé vintage hodinky dají sehnat v NOS stavu (New Old Stock) za velmi lákavé ceny.

Prostě se tu všichni shodneme na tom, že jsou lepší levnější, ale originální hodinky, které si na nic nehrají, než drahé repliky. Pokud nosíš džíny a tričko častěji, než oblek, tak ti ty Lange Und Söhne stejně nikdo nesežere.

Zkus třebas EBAY tam je spousta krásných věcí - některé méně jeté, ale za lákavé ceny.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...