Kasper Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Vážení kolegovia,od zajtra 16.6. začíname spoluprácu s predajňou hodiniek Pohanka & co. v Brne. A to pri príležitosti 1.výročia otvorenia predajne na Šilingrovom náměstí v Brne. Srdečne vás pozývam na príjemný rozhovor (budem tam zajtra takmer celý deň), dobrú kávu a obzretie si krásnych modelov. Teším sa na vás .Mario Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Jedu zítra do Brna, tak se rád zastavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Jedu zítra do Brna, tak se rád zastavím.Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Diky za odbornou přednášku k hodinkám Schaumburg. Musím uznat, že se jedná o nádherný hodinky prvotřídně zpracovaný. Hnedbych si vybrala a nějaký favority mám. Ještě jednou díky Kasper. Fotky nic moc, ale doufám, že přidáš ty od toho profíka co fotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 17. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Vďaka za príjemný rozhovor - fotky pridám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Pěkné to tam máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Pěkné to tam máte Vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Zopár fotiek zo začiatku spolupráce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Zajtra - v piatok 2.9. bude u Pohanka&co. v Brne na Šilingrovom námestí "Deň otvorených dverí" Schaumburg Watch. Zastavte sa na kávičku, porozprávame sa o značke, vyskúšate si hodinky. Teším sa na vás .Mario Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Pořád tam je za pultem ten panel s logy luxusních značek, na jehož pomyslném vrcholu je Ingersoll? Když jsem to viděl poprvé, hned vedle Vulcainu, trochu jsem zíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Pořád tam je za pultem ten panel s logy luxusních značek, na jehož pomyslném vrcholu je Ingersoll? Když jsem to viděl poprvé, hned vedle Vulcainu, trochu jsem zíral.Chápem - ale kedže sú distribútor, je to tak trošku logické. Každopádne, dúfam, že sa tam objaví čoskoro náš nápis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se