Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegovia,

od zajtra 16.6. začíname spoluprácu s predajňou hodiniek Pohanka & co. v Brne. A to pri príležitosti 1.výročia otvorenia predajne na Šilingrovom náměstí v Brne. Srdečne vás pozývam na príjemný rozhovor (budem tam zajtra takmer celý deň), dobrú kávu a obzretie si krásnych modelov.

Teším sa na vás :).

Mario

post-461-0-53276000-1466005398_thumb.png

post-461-0-48369600-1466005445_thumb.png

Odesláno

Diky za odbornou přednášku k hodinkám Schaumburg. Musím uznat, že se jedná o nádherný hodinky prvotřídně zpracovaný. Hnedbych si vybrala a nějaký favority mám. Ještě jednou díky Kasper. Fotky nic moc, ale doufám, že přidáš ty od toho profíka co fotil.

post-814-0-78090500-1466095057_thumb.jpg

post-814-0-02656600-1466095068_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

Zajtra - v piatok 2.9. bude u Pohanka&co. v Brne na Šilingrovom námestí "Deň otvorených dverí" Schaumburg Watch. Zastavte sa na kávičku, porozprávame sa o značke, vyskúšate si hodinky. Teším sa na vás :).

Mario

Odesláno

Pořád tam je za pultem ten panel s logy luxusních značek, na jehož pomyslném vrcholu je Ingersoll? Když jsem to viděl poprvé, hned vedle Vulcainu, trochu jsem zíral.

Odesláno
  V 1. 9. 2016 v 20:02, martar napsal:

Pořád tam je za pultem ten panel s logy luxusních značek, na jehož pomyslném vrcholu je Ingersoll? Když jsem to viděl poprvé, hned vedle Vulcainu, trochu jsem zíral.

Chápem - ale kedže sú distribútor, je to tak trošku logické. Každopádne, dúfam, že sa tam objaví čoskoro náš nápis ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...