Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 O tomto modelu (ani o ekvivalentním Ambit3, co se určitých funkcí týče) tu zatím toho moc není a já mám spousty otázek :-) Pokud je tu někdo, kdo už některý z těchto modelů delší dobu používá, budu rád, pokud se dozvím některé postřehy a hinty, díky
sprocha Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Mám Suunto Traverse, na ruce zatím týden, pokud je to ještě aktuální, klidně se ptej.Jeden dotaz mám i já, poradí někdo, jak sundat silikonový řemínek? Jakoby tam nebyly klasické stěžejky...
Beet Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 O tomto modelu (ani o ekvivalentním Ambit3, co se určitých funkcí týče) tu zatím toho moc není a já mám spousty otázek :-) Pokud je tu někdo, kdo už některý z těchto modelů delší dobu používá, budu rád, pokud se dozvím některé postřehy a hinty, díkyVždyť máš Fenixy, ne??
Bukoowsky Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 To ano...ale než jsem se k nim proboxoval, měl jsem na ruce Traversy...jeden celý den Byl to zbrklý, unáhlený kup - zdravá úvaha selhala na plné čáře. Netvrdím vůbec, že by byly špatné - jen nejsem ta cílová skupina. Mám raději ekosystém a uživatelskou přívětivost Garminu
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.