Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 O tomto modelu (ani o ekvivalentním Ambit3, co se určitých funkcí týče) tu zatím toho moc není a já mám spousty otázek :-) Pokud je tu někdo, kdo už některý z těchto modelů delší dobu používá, budu rád, pokud se dozvím některé postřehy a hinty, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Mám Suunto Traverse, na ruce zatím týden, pokud je to ještě aktuální, klidně se ptej.Jeden dotaz mám i já, poradí někdo, jak sundat silikonový řemínek? Jakoby tam nebyly klasické stěžejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 O tomto modelu (ani o ekvivalentním Ambit3, co se určitých funkcí týče) tu zatím toho moc není a já mám spousty otázek :-) Pokud je tu někdo, kdo už některý z těchto modelů delší dobu používá, budu rád, pokud se dozvím některé postřehy a hinty, díkyVždyť máš Fenixy, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 To ano...ale než jsem se k nim proboxoval, měl jsem na ruce Traversy...jeden celý den Byl to zbrklý, unáhlený kup - zdravá úvaha selhala na plné čáře. Netvrdím vůbec, že by byly špatné - jen nejsem ta cílová skupina. Mám raději ekosystém a uživatelskou přívětivost Garminu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se