Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

to je nějaké assesment centrum ? ..... nějak té otázce nerozumím .... jestli se ptáš co je z nich nejlepší tak nic .... jsem přijat ? :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

Myslím, že si všichni můžeme dovolit luxus za vynikající cenu neboť tyto kousky se běžně prodávají za 999 USD a od dobrosrdečného prodejce na AUKRU je lze pořídit od neodstižných 1999,-

post-1259-1196195927.jpg

post-1259-1196196052.jpg

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

Ale moji kámoši si myslí, že mají lepší hodinky než já (Wenger). Ted vím, že všechny tři stojí za ... . A kdybych si měl za podobnou cenu koupit jiné vybral by jsem si Orienty. Takže to berte jako recesi a zkuste je ohodnotit. A říct co lze považovat za menší zlo.

Odesláno

2 Drejkot:

já původně čekal nějaký skvosty v ceně desítek tisíc a ono tohle. Jste asi přepadli mateřskou školu :)

Ne, teď vážně.

Každej má ke svým hodinkám nějakej vztah, jinak by je nenosil. Jednu dobu jsem nosil Swatch Irony chronograf, ty se těm tvejm dost podobaly, jen byly o dost festovnější a těžký tak, že bys s nima umlátil slona.

Jinak ti doporučuji nové hodinky. Vánoce se blíží, že. To je vhodný čas.

Odesláno
  Drejkot napsal:
Ale moji kámoši si myslí, že mají lepší hodinky než já (Wenger). Ted vím, že všechny tři stojí za ... . A kdybych si měl za podobnou cenu koupit jiné vybral by jsem si Orienty. Takže to berte jako recesi a zkuste je ohodnotit. A říct co lze považovat za menší zlo.

Na rovinu, nelibi se mi ani jedny. Pro me jsou vsechny stejne zlo - proste hodinky, ktere mi nesedi (a to mam dost eklekticky vkus). Kazdopadne mozna se trochu ve svem nazoru rozchazis s filosofii tohodle fora - my tady nebereme hodinky jako zdroj machroviny pred kamarady....

Odesláno
  grga_pitic napsal:
Na rovinu, nelibi se mi ani jedny. Pro me jsou vsechny stejne zlo - proste hodinky, ktere mi nesedi (a to mam dost eklekticky vkus). Kazdopadne mozna se trochu ve svem nazoru rozchazis s filosofii tohodle fora - my tady nebereme hodinky jako zdroj machroviny pred kamarady....

Grgo, Tvuj eklekticky vkus me fakt dostal ;)

Ale jinak souhlas, nejde o to, kdo docura dal, jde o to, ze curame vsichni :D

Návštěvník tolja
Odesláno
  boo-beek napsal:

Tos mu řekl dobře :lol2: , a teď mne prosím omluvte, jdu se přebalit.

Odesláno
  boo-beek napsal:

:thumbsup_anim:

Jasně. Poctivá mechanika zvítězí nad šméčkem, fakem a provarem :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...