Drejkot Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Obodujte tyhle supr kousky :-). Nebudte moc kritičtí (nebo jak chcete :-))
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) to je nějaké assesment centrum ? ..... nějak té otázce nerozumím .... jestli se ptáš co je z nich nejlepší tak nic .... jsem přijat ? Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem YPO
grga_pitic Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Nejak mi unika smysl - to se jako budeme trumfovat jak ve skolce kdo ma lepsi auticko ? Nebo co jako ? Tady pokud to tedy chapu spravne se neposuzuji hodinky podle toho kolik staly, nebo uz ano ?
koblih69 Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) Myslím, že si všichni můžeme dovolit luxus za vynikající cenu neboť tyto kousky se běžně prodávají za 999 USD a od dobrosrdečného prodejce na AUKRU je lze pořídit od neodstižných 1999,- Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem koblih69
Drejkot Odesláno 27. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Ale moji kámoši si myslí, že mají lepší hodinky než já (Wenger). Ted vím, že všechny tři stojí za ... . A kdybych si měl za podobnou cenu koupit jiné vybral by jsem si Orienty. Takže to berte jako recesi a zkuste je ohodnotit. A říct co lze považovat za menší zlo.
Jerryl Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 2 Drejkot: já původně čekal nějaký skvosty v ceně desítek tisíc a ono tohle. Jste asi přepadli mateřskou školu Ne, teď vážně. Každej má ke svým hodinkám nějakej vztah, jinak by je nenosil. Jednu dobu jsem nosil Swatch Irony chronograf, ty se těm tvejm dost podobaly, jen byly o dost festovnější a těžký tak, že bys s nima umlátil slona. Jinak ti doporučuji nové hodinky. Vánoce se blíží, že. To je vhodný čas.
grga_pitic Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Drejkot napsal: Ale moji kámoši si myslí, že mají lepší hodinky než já (Wenger). Ted vím, že všechny tři stojí za ... . A kdybych si měl za podobnou cenu koupit jiné vybral by jsem si Orienty. Takže to berte jako recesi a zkuste je ohodnotit. A říct co lze považovat za menší zlo. Na rovinu, nelibi se mi ani jedny. Pro me jsou vsechny stejne zlo - proste hodinky, ktere mi nesedi (a to mam dost eklekticky vkus). Kazdopadne mozna se trochu ve svem nazoru rozchazis s filosofii tohodle fora - my tady nebereme hodinky jako zdroj machroviny pred kamarady....
boo-beek Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 grga_pitic napsal: Na rovinu, nelibi se mi ani jedny. Pro me jsou vsechny stejne zlo - proste hodinky, ktere mi nesedi (a to mam dost eklekticky vkus). Kazdopadne mozna se trochu ve svem nazoru rozchazis s filosofii tohodle fora - my tady nebereme hodinky jako zdroj machroviny pred kamarady.... Grgo, Tvuj eklekticky vkus me fakt dostal Ale jinak souhlas, nejde o to, kdo docura dal, jde o to, ze curame vsichni
Návštěvník tolja Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 boo-beek napsal: Grgo, Tvuj eklekticky vkus me fakt dostal Ale jinak souhlas, nejde o to, kdo docura dal, jde o to, ze curame vsichni Tos mu řekl dobře , a teď mne prosím omluvte, jdu se přebalit.
vojt Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 boo-beek napsal: Grgo, Tvuj eklekticky vkus me fakt dostal Ale jinak souhlas, nejde o to, kdo docura dal, jde o to, ze curame vsichni Jasně. Poctivá mechanika zvítězí nad šméčkem, fakem a provarem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se