WatchFan1 Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) ......nepochybny znak ze horuce leto je uz za nami.......kamarat z rybnika rovno za nasim barakom sa ukazal po prvy krat tuto jesen. Byvam tu uz 15 rokov a zakazdym ked sa v jeseni pocasie (a voda) ochladi - tak aligatory sa zacnu slnit a ohrievat na travnicku hned za nasim domom. (tento je maly - asi len okolo 2m ale mame tu aj 3.5m kusky ) Dostla som krasne zimne fotky od clena Chronomagu zo zasnezeneho Jablonca nad Nisou (Dakujem, Roman !) Takze na oplatku posielam trosku extremny pozdrav s obrazkom aj ja Vam vsetkym tam doma ! Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem WatchFan1
B.F.G. Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Paráda, to teplo ti závidím. Hlavně ho prosím nekrm rukou, na které máš hodinky.
vor Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Na druhé fotce jsi stopoval, za jak dlouho se k tobě připlazí?
havran Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Watch Fan1:jsem rád ,že tě neodradila ta naše Česskoslovenská nezávid ěn íhodná :) povaha a že nám tady zprostředkováváš takový krásný pohledy na ty nádherný hododinky. Kvůli těm Patekůmm bych se snad i jel podívat do Novýho Jorku
rorda Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Já myslim, že je zbytečný něco přiživovat, tady to má většina lidí na háku ...
rorda Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 havran napsal: Myslíš No, aspoň jsem měl takovej dojem ...
WatchFan1 Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) havran napsal: Watch Fan1:jsem rád ,že tě neodradila ta naše Česskoslovenská nezávid ěn íhodná :) povaha a že nám tady zprostředkováváš takový krásný pohledy na ty nádherný hododinky. Kvůli těm Patekůmm bych se snad i jel podívat do Novýho Jorku rado sa stalo......na druhej strane, bohuzial vzdy sa najdu nejaki idioti co miesto peknych hodiniek a snahu podelit sa o radost a skusenosti cez obrazky - vidia 'vystatovanie' a z ich komentarov zavist smrdi az za ocean Co je ale najsmutnejsie, ze s tym som sa 'nikdy' nestretol za poslednych 7 rokov na ziadnom inom svetovom watch fore - okrem Chronomagu ...... Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem WatchFan1
WatchFan1 Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) rorda napsal: Já myslim, že je zbytečný něco přiživovat, tady to má většina lidí na háku ... Mohol by si byt prosim konkretnejsi ? Pravdupoevdiac, nechapem .......(alebo nerozumiem na 100% co znamena po Slovensky "něco přiživovat" ) Dakujem. Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem WatchFan1
havran Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) Tak se prosím nenech odradit! Já si vzpoměl na tvůj první příspěvek, reakce na něj a jsem rád, že nám i přes to ukazuješ takový krásný fotky. Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem havran
WatchFan1 Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 havran napsal: Tak se prosím nenech odradit! Já si vzpoměl na tvůj první příspěvek, reakce na něj a jsem rád, že nám i přes to ukazuješ takový krásný fotky. To je OK......uz som si zvykol na tunajsiu 'inu netiketu' ....
havran Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Najhorší je, že podle mně se na to zvyknout nedá. a to je bez .
vor Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) 4 havran & rorda : Co to tu trepete za p*******?? Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem vor
Pavlos Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) WatchFan1 napsal: rado sa stalo......na druhej strane, bohuzial vzdy sa najdu nejaki idioti co miesto peknych hodiniek a snahu podelit sa o radost a skusenosti cez obrazky - vidia 'vystatovanie' a z ich komentarov zavist smrdi az za ocean Co je ale najsmutnejsie, ze s tym som sa 'nikdy' nestretol za poslednych 7 rokov na ziadnom inom svetovom watch fore - okrem Chronomagu ...... Z toho si nic nedělej, to je vlastní všem zájmovým fórům které sleduji a můžu srovnat se zahraničními. Naštěstí alespoň tady většina osazenstva smýšlí jinak. Generace rovnostářů a závistivců prostě musí odejít, ona za to snad ani nemůže... Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem Pavlos
uns Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) WatchFan1 napsal: ......nepochybny znak ze horuce leto je uz za nami.......kamarat z rybnika rovno za nasim barakom sa ukazal po prvy krat tuto jesen. Byvam tu uz 15 rokov a zakazdym ked sa v jeseni pocasie (a voda) ochladi - tak aligatory sa zacnu slnit a ohrievat na travnicku hned za nasim domom. (tento je maly - asi len okolo 2m ale mame tu aj 3.5m kusky ) už chápem odkiaľ máš všatky tie remene z krokodílov a aligátorov... Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem uns
xlaque Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Miloš,nenechaj sa odratiť,si jeden z pilierov Chronomagu,bez teba by som musel čakať na skušku Patekov dlho,ale vdaka tebe som to stihol ešte v 16 Mimochodom,maš už na M3 zimne gumy ? A ako sa na nich jazdi ?
Návštěvník Snow Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 xlaque napsal: Mimochodom,maš už na M3 zimne gumy ? A ako sa na nich jazdi ? Nevím, nevím,ale na Floridě to musí klouzat tak leda po palmovém listí .
Franta Dobrota Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Pavlos napsal: ... Generace rovnostářů a závistivců prostě musí odejít, ona za to snad ani nemůže... Ale může. A bohužel, to bude trvat ještě alespoň 40 let, protože tihle závistivci mají potomky, kteří přebíraji vzorce chování svých rodičů. Jak smutné...
railmaster Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Aj ja som taký malý závistlivec , ale závidím len trošku, aby ste mali radosť, že vám môžem niečo závidieť.
rorda Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) Myslel jsem to tak, že ne každej na tomhle fóru musí závidět ... Takže prosim bez invektiv při nepochopení ... Je zbytečný něco přiživovat domněnkama, když něco takovýho ani nemusí existovat ... Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem rorda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se