Zamba Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Zdravím, mám tyhle Seika, před rokem jse mi rozbil orig pásek, protože jsem se o něj nestaral. Na ebayu jsem si koupl nový a ten se mi i přes to, že jsem se o něj pravidelně staral rozlepil.... Dáte mi tu nějaký návrhy co za pásek pořídit, aby to nebyl pásek za 1500 co vydrží rok? Předem děkuji za prostor a návrhy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Tak jestli original nevydrzi tak si nech podle originalu usit neco od mistnich mistru
JanNovakJan Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Nebo jít do originál kovu http://www.watchbands.com/Products/28mm-Silver-Tone-Metal__66406.aspx
Zamba Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Upřímně čekám než se nějakej mistr ozve a rád mu je pošlu:)Kov je sice dobrej, ale vůbec se mi na těch hodinkach nelíbí
Zamba Odesláno 30. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Stále hledám nějakého mistra co by mi vyrobil pásek sedící na tyhle nestandartní hodinky. Prosím o SZ. Děkuji
nickolas Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 A co treba nektereho z mistru oslovit? Takhle to tu dela vetsina tech co by neco radi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se