Přejít na obsah

NTB ASUS ZENBOOK - potíže

alois

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj, nemáte někdo novější model ASUS ZENBOOK? UX303, UX305 nebo UX501? 

mám problém s repro - mám aktivní repro BOSE Companion a NTB ASUS UX501, když vypnu NTB a nechám zapnuté repro, ozývá se z nich brum či prskání, jako by byly zkratované. Při zapnutém NTB to je vše OK. 

Zkusil jsem i jiné aktivní repro a je to stejné. 

Máte někdo podobný problém? 

Díky 

Alois

Odesláno

pokud odpojím zdroj, nic to nedělá......ale si myslím, že by to nemělo dělat ani při zapojeném zdroji, mám více NTB vyzkoušených a dělají to jen ty dva ZENBOOKy....

Odesláno

Je to bezna zavada. Mel jsem to taky a v asusu na to krcili rameny ze normalka

Edit: jinak asus bych uz v zivote nekoupil. Zena mela pred davnymi casy asus eee, odesla 2x klavesnice, opraveno v zaruce. Zenbook odesel panel resp kontakty, opraveno v zaruce, odeslo napajeni (tzn na vymenu cela zakladni deska = cely pocitac) po zaruce

Odesláno

Ak odpojíš napájanie a nič to nerobí, tak tam ide nejaký brum zo siete. To, že to niektoré robia a iné nie, bude asi kvalitou zdroja, elektroniky. Ale nie som odborník, len odhad :) Nemajú tie čo to nerobia troj kolík? Tento asus predpokladám, že má len dvoj kolík.

Odesláno

jeden dvojkolík a druhý trojkolík, oba vráceny, v ALZA show roomu v Plzni proveden test na vystavenem ZENBOOKu UX305, stejná situace.....shit....koupil jsem DELL XPS 13, je to zřejmě nějaká konstrukční vada. Mám u toho aktivní repro BOSE za 7tis Kč a měl jsem o ně vážně strach. Vypadalo to při vypnutém NTB jako že jsou ve zkratu.

Odesláno

tak přátelé, zřejmě mi není přáno mít nový NTB - DELL XPS 13 "odešel" v sobotu časně ráno. Modrá smrt se objevila, DIMM Memory problems a konec. RAM je na MOBO, takže smůla. Jsem zvědav na DELL NBD záruku. 

Odesláno

asi mám, diagnostikovali mi před půl rokem roztroušenou sklerózu a spinální stenózu, radost z nového NTB žádná, ASUS zklamal a to jsem je měl rád....tak návrat k DELLu, snad se pochlapí

• po měsících...
Návštěvník qoyi
Odesláno

Máš je zapojené do sluchátkového jacku? Doporučuji koupit externí zvukovku (třeba přes USB nebo optiku připojit k ntb) a tu pak k reproduktorům. Většinou zjistíš že integrovaný sluchátkový zesilovač stojí za nic. Tady seženeš použitý za pár korun (moje odhadovaná cena je cca 1,5k) ... http://www.hifionline.cz/hifibazar/koupim/da-ad-prevodniky/fiio/fiio-e10k-olympus-2/ ... jednak vyřešíš problém s integrovanou zvukovou kartou a také dostaneš lepší zvuk. Já měl tu první generaci tohoto sluchátkového zesilovače a byl to veliký skok.

• alois uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...