alois Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 ahoj, nemáte někdo novější model ASUS ZENBOOK? UX303, UX305 nebo UX501? mám problém s repro - mám aktivní repro BOSE Companion a NTB ASUS UX501, když vypnu NTB a nechám zapnuté repro, ozývá se z nich brum či prskání, jako by byly zkratované. Při zapnutém NTB to je vše OK. Zkusil jsem i jiné aktivní repro a je to stejné. Máte někdo podobný problém? Díky Alois
vietor007 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Skús odpojiť napájanie NTB (adaptér).
alois Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2016 pokud odpojím zdroj, nic to nedělá......ale si myslím, že by to nemělo dělat ani při zapojeném zdroji, mám více NTB vyzkoušených a dělají to jen ty dva ZENBOOKy....
tmoris Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Je to bezna zavada. Mel jsem to taky a v asusu na to krcili rameny ze normalka Edit: jinak asus bych uz v zivote nekoupil. Zena mela pred davnymi casy asus eee, odesla 2x klavesnice, opraveno v zaruce. Zenbook odesel panel resp kontakty, opraveno v zaruce, odeslo napajeni (tzn na vymenu cela zakladni deska = cely pocitac) po zaruce
wave ceptor Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 My máme asi s 20 zenbooky jen samé kladné zkušenosti a ani jednu reklamaci.
alois Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2016 ano, v asusu technici po telefonu jakože se nic neděje....vracím a beru jinou značku
alois Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2016 já mám ASUS PRO B400VC a ten to nedělá, pak mám UX303 rok starý a také nic, te nový UX303 (25tis. Kč) a UX501 (35tis. Kč.) a dělají to oba
vietor007 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Ak odpojíš napájanie a nič to nerobí, tak tam ide nejaký brum zo siete. To, že to niektoré robia a iné nie, bude asi kvalitou zdroja, elektroniky. Ale nie som odborník, len odhad Nemajú tie čo to nerobia troj kolík? Tento asus predpokladám, že má len dvoj kolík.
alois Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2016 jeden dvojkolík a druhý trojkolík, oba vráceny, v ALZA show roomu v Plzni proveden test na vystavenem ZENBOOKu UX305, stejná situace.....shit....koupil jsem DELL XPS 13, je to zřejmě nějaká konstrukční vada. Mám u toho aktivní repro BOSE za 7tis Kč a měl jsem o ně vážně strach. Vypadalo to při vypnutém NTB jako že jsou ve zkratu.
alois Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Tak mam DELL XPS 13 a ten je v naprostem poradku. ASUS mne zklamal.
alois Odesláno 3. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2016 tak přátelé, zřejmě mi není přáno mít nový NTB - DELL XPS 13 "odešel" v sobotu časně ráno. Modrá smrt se objevila, DIMM Memory problems a konec. RAM je na MOBO, takže smůla. Jsem zvědav na DELL NBD záruku.
vietor007 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Máš nejakú zlú karmu Ale s NBD si v pohode, mám s nimi dobrú skúsenosť.
alois Odesláno 4. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2016 asi mám, diagnostikovali mi před půl rokem roztroušenou sklerózu a spinální stenózu, radost z nového NTB žádná, ASUS zklamal a to jsem je měl rád....tak návrat k DELLu, snad se pochlapí
Návštěvník qoyi Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Máš je zapojené do sluchátkového jacku? Doporučuji koupit externí zvukovku (třeba přes USB nebo optiku připojit k ntb) a tu pak k reproduktorům. Většinou zjistíš že integrovaný sluchátkový zesilovač stojí za nic. Tady seženeš použitý za pár korun (moje odhadovaná cena je cca 1,5k) ... http://www.hifionline.cz/hifibazar/koupim/da-ad-prevodniky/fiio/fiio-e10k-olympus-2/ ... jednak vyřešíš problém s integrovanou zvukovou kartou a také dostaneš lepší zvuk. Já měl tu první generaci tohoto sluchátkového zesilovače a byl to veliký skok.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.