perinded0 Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 mam ich za fakt dobru cenu cez net... idem viac ako dvojnasobne vyssie s cenou, ale videl som ich na zivo a su uzasne, netradicne, krasne, proste bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Ty Mida jsou moc pěkný Já osobně bych přemýšlel také o něčem z kolekce ML řady Pontos. Nové Pontos Day Date mají datumovku přesunutou na šestku a jsou tím více vyvážené než předcházející model, kde byla datumovka mezi 4kou a 5kou... Nebo Petite Second (ty mají 43mm)... Nojo, Hanzi, ty Pontosy jsou strašně hezký, ale je to přesně ten samej případ jako s Omegou Railmaster, na který se moje manželka podívala a řekla: "Hele, táto, a tobě už je šedesát, nebo co?" Prostě takový dědkovský hodinky, no... Co něco od Fortisu? Ty Lonžíny nevypadají zle, ale začíná to bejt masovka a stejně netuším, co na nich všichni vidíte, chlapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Nojo, Hanzi, ty Pontosy jsou strašně hezký, ale je to přesně ten samej případ jako s Omegou Railmaster, na který se moje manželka podívala a řekla: "Hele, táto, a tobě už je šedesát, nebo co?" Prostě takový dědkovský hodinky, no... Co něco od Fortisu? Ty Lonžíny nevypadají zle, ale začíná to bejt masovka a stejně netuším, co na nich všichni vidíte, chlapi... No máš pravdu, jsou to těžký konzervy, mě ty Pontos Day Date partnerka kdysi schválila, světe div se... BTW: sem mladej, ale už sakra šedivým takže já si je za chvilku můžu vpoho dovolit Někdy je tu problém, že nevím komu vlastně radíme, zdali je dotyčnému 20 nebo právě těch 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 a zdiham cenovu hladinu do 50 tis. sk (cez net) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Co Tagy od YPA? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9796 na víc už dneska nemám a odcházím do věčných lovišť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Ja som oblekovky pred časom poriešil takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Když by si člověk měl vybrat mezi Stowa Antea, Tissot Le Locle, nebo Nomos Tangente (a třeba ještě vzhledově podobné modely řady Seiko Spirit) - ke kterému modelu by se přiklonili zkušenější kolegové? Co má (kromě velice podobného vzhledu) člověku pomoct při výběru? (Nebo máte nějaký tip na vzhledově podobné hodinky (ve stejné - nebo nižší - cenové kategorii)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Když by si člověk měl vybrat mezi Stowa Antea, Tissot Le Locle, nebo Nomos Tangente (a třeba ještě vzhledově podobné modely řady Seiko Spirit) - ke kterému modelu by se přiklonili zkušenější kolegové? Co má (kromě velice podobného vzhledu) člověku pomoct při výběru? (Nebo máte nějaký tip na vzhledově podobné hodinky (ve stejné - nebo nižší - cenové kategorii)? Záleží na vkusu. Každý sympatizuje s jinou značkou a líbí se mu jiné hodinky. Já bych vzal osobně Seika a nebo si připlatil na můj oblíbený Ball Engineer II Ohio nebo Ball Engineer Master Classic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se