Jiribartl Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Páni kolegové, pořídil jsem si to, po čem jsem delší dobu toužil. SEIKO sraz mi to jen potvrdil. Varianta "růžové zlato" se mi zamlouvala nejvíce. Je na gumě s krásnou překlápěčkou a sponou. Ovšem rád bych na něčem jiném. Neorigo tah a mesh v růžovém "zlatě" už mi připadá přeplácané, až světské a tak mě napadlo: - vodotěsná kůže - NATO strap (neumím moc nosit - nezvyk - HIRSH Performance s červeným nebo jiným obšitím Zatím mám jen tři varianty - viz fotky. Každá varianta má své klady a zápory. U NATO se obávám poškrábání dýnka. U Hirsche moc zápory nevidím.
vraby Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Nejvíce se mi líbí na té gumě. To ostatní je na mě moc k tomu zlatu. Já bych volil nějaký racing (ne velké díry) nebo carbon. Žádné barevné prošití.
tomas1346 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Vidim to podobne, ta guma jim sedne paradne.
Návštěvník Mav. Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Nejvíc se mi líbí asi to sladění zlaté s NATO. Možná u té kůže by to chtělo jiné obšití.
atari Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Nevybíral bych nutně jen jednu variantu. Pokud jich vezmeš víc, ty hodinky dostanou pokaždé nový náboj. Mně se zamlouvá guma, NATO taky neni špatnej, ale působí hodně "free".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se