Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

a jen tak pro zajímavost jsem stáhl zmíněnou sponu TH Formula 1. Tohle se nestydí dát vehlasná firma na hodinky za skoro 50.000.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsem také více jak rok majitelem Davosa Argonautic. Nosím je jako "pracanty", tzn.  každý den jsem s nimi buď v džungli, a nebo se s nimi potápím v moři. Bezvadně se nosí a celkově jsem s nimi maximálně spokojený! Bohužel se mi před nedávnem oloupala žlutá barva z lunety (bíla drží perfektně). Nedovede mi někdo poradit co s tím, případně kde je možné zakoupit novou lunetu? Předem díky. 

PS: Jinak jsem asi jediný kdo je v Asii nosí :)

Odesláno

tak vítaj v clube, tá luneta ma mrzí , dúfam že to nebude všeobecný problém, skusil by som osloviť priamo výrobcu ...

Odesláno

to Rudina díval jsem se na stránky Davosa.cz, ale z nich jsem nepochopil jak je mám kontaktovat. našel jsem tam pouze 

Servis

Knespl&Majzlík
Na dělostřílnách 1060/4
162 00 Praha 6
Česká republika

žádný tel., email... Jestli tě mohu požádat, koho jsi přesně kontaktoval, a jen tak pro zajímavost, na kolik tě luneta přišla? Díky

Odesláno

To je vyborna hodnota!!

• po 3 týdnech...
Odesláno

takže spokojnosť pretrváva, presnosť super, dlhodobo pod -4s, príjemne sa nosí, tah tiež velmi dobrý, do budúcna v pláne ešte origo nato.

a teraz pár aktuálnych foto :

Odesláno (upraveno)

Pekny vosy ;) , tu presnost mas v prumeru za den, nebo za cele obdobi? Za cele vid?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

priemerná denná odchýlka , merané s watch accuracy

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno (upraveno)

za celé obdobie , priemer merané s watch accuracy

Slusny ;) . Ja se Steiny za 4 dny +4 vteriny.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

taky dobré, mne skoro vždy a všetky idú do mínusu (sedím v aute alebo pri PC :rolleyes: ), Steiny rozmýšľam GMT coke alebo v keramike ...?

Odesláno

Davosa Ternos jsou rozhodně lepší než Steinhart. Teda pokud striktně nevyžaduješ min. 42 mm.

daľšie DAVOSA ? už mám dvoje a Ternos nie sú s GMT, u Davosy to má Argonautic !?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...