AKUC Odesláno 20. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Já nemám žádné zajímavé hodinky. Dík, jsem myslel na otevřenou.
AKUC Odesláno 20. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Lumi? Zostal som celkom prekvapený, min. 4-5 h dobre čitatelné, ešte odskúšam, zatiaľ 2 fotky
Rudina Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 a jen tak pro zajímavost jsem stáhl zmíněnou sponu TH Formula 1. Tohle se nestydí dát vehlasná firma na hodinky za skoro 50.000. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2016 za tie 4 dni mi robil -3,4 s dobré nie ?
jirkakdyne Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Jsem také více jak rok majitelem Davosa Argonautic. Nosím je jako "pracanty", tzn. každý den jsem s nimi buď v džungli, a nebo se s nimi potápím v moři. Bezvadně se nosí a celkově jsem s nimi maximálně spokojený! Bohužel se mi před nedávnem oloupala žlutá barva z lunety (bíla drží perfektně). Nedovede mi někdo poradit co s tím, případně kde je možné zakoupit novou lunetu? Předem díky. PS: Jinak jsem asi jediný kdo je v Asii nosí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2016 tak vítaj v clube, tá luneta ma mrzí , dúfam že to nebude všeobecný problém, skusil by som osloviť priamo výrobcu ...
Rudina Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 (upraveno) Koukni na Davosa.cz! Je tam kontakt na servis, mimochodem jsou to i členové chronomagu, já u nich lunetu taky objednaval Upraveno 25. července 2016 uživatelem Rudina
jirkakdyne Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 to Rudina díval jsem se na stránky Davosa.cz, ale z nich jsem nepochopil jak je mám kontaktovat. našel jsem tam pouze ServisKnespl&MajzlíkNa dělostřílnách 1060/4162 00 Praha 6Česká republika žádný tel., email... Jestli tě mohu požádat, koho jsi přesně kontaktoval, a jen tak pro zajímavost, na kolik tě luneta přišla? Díky
Rudina Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Je psáno v Písmu - hledejte a naleznete http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/?hl=atelier čili členové fóra mechano a dknespl. Luneta mě i s prací vyšla myslím na necelé 2.000
jirkakdyne Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Děkuji Send from my Samsung Galaxy Note 5.
AKUC Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2016 A potom daj echo ako si pochodil
AKUC Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Moje po týždni nosenia -3,7 s
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 takže spokojnosť pretrváva, presnosť super, dlhodobo pod -4s, príjemne sa nosí, tah tiež velmi dobrý, do budúcna v pláne ešte origo nato.a teraz pár aktuálnych foto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) Pekny vosy , tu presnost mas v prumeru za den, nebo za cele obdobi? Za cele vid? Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem tano
Rudina Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 mě neserte za celý období , omluvám se :-), mně dělají -5 denně
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) priemerná denná odchýlka , merané s watch accuracy Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem AKUC
tano Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) za celé obdobie , priemer merané s watch accuracySlusny . Ja se Steiny za 4 dny +4 vteriny. Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem tano
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 taky dobré, mne skoro vždy a všetky idú do mínusu (sedím v aute alebo pri PC ), Steiny rozmýšľam GMT coke alebo v keramike ...?
AKUC Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Davosa Ternos jsou rozhodně lepší než Steinhart. Teda pokud striktně nevyžaduješ min. 42 mm.daľšie DAVOSA ? už mám dvoje a Ternos nie sú s GMT, u Davosy to má Argonautic !?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se