KOTLIK Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Zdravím pánové, na služebce v Hollandu jsem narazil v několika obchodech na hodinky značky TW STEEL. Dělají velké hodinky, které se mi docela líbily. Jsem fanda do velkých ciferníků. Znáte někdo tuto značku?? Našel jsem jen web: twsteel.com Ceny se pohybovaly od 200 do 400 euro, což je pro mě přijatelná hladina. Co vy na to?? Nějaké zkušenosti?? Dave
grga_pitic Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 No ja na to, ze je to modni znacka, cista spotrebka a designova zalezitost. Nektere se podobaji Invicta - osobne bych se stydel cokoli takoveho vzit na ruku.....
Jaem Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Podla vsetkeho je to svedska firma, montuje japonske a swiss kalibre. Zakladnou ideou su obrovske hodinky. Ale ako vravi Grga - na ruku by som to nedal, no proti gustu...
farářskej Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Já na to nic. Hodinky a ženský mají bejt rafinovaný. A v tom na velikosti vážně nezáleží
prying Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Na to, že je to spotřebka má poměrně slušný ambasadory.
Pedro82 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Na to, že je to spotřebka má poměrně slušný ambasadory. Neviděl jsem je náhodou včera na nějaké F1?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 http://www.twsteel.com/eu/slim-line/twa1310.html
USER47 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Na tom není nic divnýho, není Miyota jako Miyota. Tohle je 9015, pokud vím tak je to víceméně konkurent Ety 2892. I jiný firmy je dávaj do podobně naceněnejch hodinek, třeba Magrette. Jinak hodinky nezajímavý a nesmyslně velký, ten strojek by mi na tom vadil asi tak nejmíň. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem USER47
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se