Matthew Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) jestli ti bylo 18 a platil sis je sám tak si s nimi snad můžeš dělat co chceš... jinak je to podle mě blbost, víc se to celé namáhá a opotřebovává atd., chronograf je od toho abys s ním měřil časové a ne abys nad ním onanoval takže asi takasi jako klimatizace v autě, musí se občas proběhnout a často ji potřebuješ, ale abys jí tam tůroval non-stop na sebemenší popojíždění je hloupost... EDIT: tak jsem si všiml, že je tohle vlákno 4 roky staré tak pardon... a přestaňte obnovovat prehistorická témata! Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem Matthew
lub Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 V 15. 4. 2011 v 16:15, 'Matthew' napsal: a přestaňte obnovovat prehistorická témata! já bych to neviděl tak jednoznačně - tohle vlákno může být třeba zajímavé zase pro novější členy a nemusí se zakládat jiné podobné.
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Zrovna tohle prehistorické vlákno bylo vytaženo správně, jelikož tomtur potřeboval odpověď na dotaz, který s tímto vláknem přímo souvisí. Já mu naopak děkuji, že kvůli tomu nezaložil nový thread, ale dal si tu práci najít staré vhodné vlákno. Ale odpověď bohužel nemám, nikdy jsem si nevšiml, že by mi hodinky po zapnutí chronografu šly hůř
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se