sibirnaya Odesláno 8. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 no, tak a ted nebudte lini, soudruzi, a otevrete si tu aukci. Docela me udivuje drzost falzifikatoru, kdyz k tomu zkopirujou celej futral i s garantie kartou...
Filini Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 B.F.G. : Helemese na co som nahodou narazil na chronomag.cz # B.F.G. píše, Datum a čas: 28. 5. 2007 21.08 Pokud nemáte zrovna 150 000,-Kč na originál a měsíčně pobíráte řekněme 15 000,- a i tak toužíte mít něco podobného, myslím není co řešit. Tento nazor prikladam tomu, ze si este nebol reg. na fore a dufam, ze si svoj nazor uz zmenil !
Jeremy Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Všimněte si (někteří), že toto je diskuse o fake hodinkách která je drobet odlišná od těch minulých - víte v čem? Proto jí zatím nebudeme ani uzavírat, ani mazat.
Filini Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Jeremy napsal: Všimněte si (někteří), že toto je diskuse o fake hodinkách která je drobet odlišná od těch minulých - víte v čem? Proto jí zatím nebudeme ani uzavírat, ani mazat. ja rozdiel vidim ...
vor Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 No location: china, China . Nevím, nevím, jestli bych v Číně kupoval hodinky.
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 vor napsal: No location: china, China . Nevím, nevím, jestli bych v Číně kupoval hodinky. nekteri prodejci jsou seriozni, a jsou z taiwanu, ciny, apod. v tom ybch az tak problem nevidel. ad Jeremy - opravdu je nijak nehajim, jen me udivuje, kam az jsou schopni pri kopirovani zajit. A opravdu si myslim, ze s timto postupem jim cim dal vice zacatecniku atd sedne na spek... Tohle je asi ta zminovana replika A kvalita...
B.F.G. Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 Filini napsal: B.F.G. : Helemese na co som nahodou narazil na chronomag.cz # B.F.G. píše, Datum a čas: 28. 5. 2007 21.08 Pokud nemáte zrovna 150 000,-Kč na originál a měsíčně pobíráte řekněme 15 000,- a i tak toužíte mít něco podobného, myslím není co řešit. Tento nazor prikladam tomu, ze si este nebol reg. na fore a dufam, ze si svoj nazor uz zmenil ! Názor, tak jak jsem ho prezentoval ne. To je ovšem spíš na osobní diskuzi. Sám si ovšem koupím originál. (Teda ne tyhle Longíny, z mého pohledu jim chybí delší rezerva chodu). Ovšem pokud to nějakej vykuk prodává jako originál, tak by to chtělo na Ebay rovnou prásknout. Já ovšem nevím jak to funguje, poradí někdo?
B.F.G. Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 vor napsal: No location: china, China . Nevím, nevím, jestli bych v Číně kupoval hodinky. Ani čínský vintage modely?
Jeremy Odesláno 8. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2007 B.F.G. napsal: ... Ovšem pokud to nějakej vykuk prodává jako originál, tak by to chtělo na Ebay rovnou prásknout. Já ovšem nevím jak to funguje, poradí někdo? Už jsem to nahlásil (úplně dole je knoflík "Report an Item").. dělám to tam pokaždý, když na něco takovýho narazím..
sibirnaya Odesláno 9. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 Jeremy napsal: Už jsem to nahlásil (úplně dole je knoflík "Report an Item").. dělám to tam pokaždý, když na něco takovýho narazím.. aha, toho sem si nevsim. tak priste no, at nezasiram forum prispevkama. ale jako fakt sem byl timhle uz docela zaskocenej...
TomasHakl Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 jojo..podle vseho je to fake..vzdyt cely to zpracovani vypada oproti originálum lacině
Peta-Biker Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) TomasHakl: Teda, ne, že by mi do toho něco bylo, ale proč to dělat takhle okatě?? Těch 50+???, nakupovat můžeš i bez toho , přece nechceš dosáhnout 50+ jen proto, abys prodával, od toho je aukro nebo jiné servery... Odpovídáš na více než měsíc staré věci, které už jsou dávno vyřešené... Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se