Mrvinko Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Zdravim, mohli by ste mi poradit?Vedeli by ste mi nieco povedať otom to?http://www.online-ho...n-90001-01.htmlNikto nepozna tu totu značku ale presne taketo nieco by som chcel, max. jednoduché ako pre minimalistu s rimskími číslicami a dátumom po pravej strane a aby boli kvalitne nie nejaky shit.Kupil by som aj tieto,len sa bojim že to je nejaka blbosť za 125eur. Ak máte nejake iné nápady alebo návrhy nebránim sa.Este ked uz píšem tu do tohto fora,tak este by ste mi mohli povedať vaše názory na tieto hodinky, zdaju sa mi max. zaujimave, ale to je moj pohlad ako lajka. https://www.24time.cz/rosendahl-43377/
Mrvinko Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Vedeli by ste o nejakych hodinkach podobnych týmto?Len aby boli jednoduché a dobre, http://static4.fashionbeans.com/wp-content/uploads/2015/05/7-watch-top.jpgZnačka Daniel Wellington Upraveno 30. července 2016 uživatelem Mrvinko
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 (upraveno) nevím, jaký máš budget, ale Nomos je asi přesně to co hledáš. Jinak Royal London tam má quartzovou miyotu za 5 dolarů. Pokud skandinávská cesta, tak Rosendahl, Bering, Jensen nebo Skagen by tě také mohly zaujmout a jsou cenově přístupné. Ale dle mého jsou to spíše fashion šmuky, žádná hodinařina Upraveno 30. července 2016 uživatelem Frostie
Mrvinko Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Moj Budget je asi tak 150-200eur, ale nieje to hranica, ak nejake modely naozaj stoja zato a stoja viac tak nieje problemKapesne hodinky Nomos nejako nemozem najst na nete.. Tie Rosendahl s bodkou a paličkou sa mi páčia, viem ze to niesu klasicke hodinky no zaujimave pre mna jednoznačne su. A ako som hladal tak Rosendahl je dobra značka.Hladam len kapesne hodinky ako tie Royal London,skoda ze su take biedne, ale inak su celkom pekne a nieco take hladam ako oni su.Keby si vedel pridať nejaky link na konkretny model by mi to pomohlo tiez.
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 V 30. 7. 2016 v 14:42, Mrvinko napsal: Moj Budget je asi tak 150-200eur, ale nieje to hranica, ak nejake modely naozaj stoja zato a stoja viac tak nieje problemKapesne hodinky Nomos nejako nemozem najst na nete.. Tie Rosendahl s bodkou a paličkou sa mi páčia, viem ze to niesu klasicke hodinky no zaujimave pre mna jednoznačne su. A ako som hladal tak Rosendahl je dobra značka.Hladam len kapesne hodinky ako tie Royal London,skoda ze su take biedne, ale inak su celkom pekne a nieco take hladam ako oni su.Keby si vedel pridať nejaky link na konkretny model by mi to pomohlo tiez.Nomos nemá kapesní, tam jsem mířil s tím minimalismem. Případně korejske Tysell, pár kluků je tu má. Ale také nejsou kapesní
Mrvinko Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 aha...tak tie náramkove ma zaujali tie Rosendahl čo som pridal koli tomu futuristickemu dizajnu minimalizmu.Ale kapesne hodinky velmi niesu az tak rozšírené, jedine tie Royal London čo som nasiel,ale čítam ze dost biedne su nato s kvalitou tak neviem.
mlsoun1 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Co Epos?Zdají se mi dosti minimalistické http://www.epos-czech.cz/kolekce/Pocket-Watches/2013/2003-188-29-34-00_305
Mrvinko Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Pozeral som na nich,ale mne sa páčia tie Royal London, bez budíkov a jednoduché. Uz som aj nad tym rozmyslal,ze ked čo sa mi moze s nimi pokazit, aj keby tak si vymenim baterku, po pripade si vymenim strojek vtom ale vyzera pekne a jednoducho tak si vezmem tie Royal London. Pri troche šťastia to vydrží dlhší cas.
mlsoun1 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Zde není tím pádem co řešit.Směle do nich a pak se pochlub.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se