Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

pokud si dobře vzpomínám, tak jako moje první hodinky jsem dostal digitálky, značku si bohužel nepamatuju.

první primky jsem si koupil sám a to až v 29 letech :), ale měl jsem a vlastně ještě pořád z nich mám velkou radost.

a nezůstalo jen u jedněch.... :)

Odesláno
Moje tiež PRIMKY. Dostal som ich ako 6 ročný, a teraz po 34 rokoch som ich obdaroval novým puzdrom.

Nádherný hodinky. Velká gratulace. Kde se dá pořídit NOS pouzdro? Ani se neptam, jestli jsou na prodej... :-(

Odesláno

To Cyber - u nás v Komárne je jeden starší pán hodinar a ten ich mal niekde na sklade. Strašne sa čudoval, ked som sa s nim pustil do reči o PRIMKACH, že v dnešnej dobe sú ludia investujuci do tejto značky. Ale nakoniec sa rozhovoril a nedal sa zastaviť. Vysvitlo, že ako študet začal studia v Novom Meste ako hodinar. Mal rozne pribehy z vyvoja SPARTAKOV, ako ich testovali a ine, debata bola strašne dlhá. Nakoniec tie hodinky spravil asi za 750 skk, nove puzdro, klučik s korunkou, vyčistenie a premazanie. Bohužial na predaj nie su.

S pozdravom Milan.

Odesláno
To Cyber - u nás v Komárne je jeden starší pán hodinar a ten ich mal niekde na sklade. Strašne sa čudoval, ked som sa s nim pustil do reči o PRIMKACH, že v dnešnej dobe sú ludia investujuci do tejto značky. Ale nakoniec sa rozhovoril a nedal sa zastaviť. Vysvitlo, že ako študet začal studia v Novom Meste ako hodinar. Mal rozne pribehy z vyvoja SPARTAKOV, ako ich testovali a ine, debata bola strašne dlhá. Nakoniec tie hodinky spravil asi za 750 skk, nove puzdro, klučik s korunkou, vyčistenie a premazanie. Bohužial na predaj nie su.

S pozdravom Milan.

Dík za vyčerpávající info. Nemáš na něj telefon? Ty informace by stály za to uchovat. Takovýho pamětníka jen tak nenajdeš. Jinak vítej v klubu :-)

Odesláno

jelikoz jsem z generace husakovych vnuku, tak moje prvni hodinky byly Q&Q time teacher, od dvanactky bylo u cisel napsano "past" a od puly "to"

jinak prvni prim jsem vyloudil od dedy asi pred rokem a neco potom, co jsem zacal sledovat tohle forum ;)

Odesláno

Moje první samozřejmě také primky, někdy v druhé polovině sedmdesátých let, plaké s kalibrem 68. Před patnácti lety jsem dostal tissotky s quartzem a primky se válely v šuplíku, přežily hodně stěhování a před měsícem jsem je natáhl a jdou. Nosit se ale nedají, připadal bych si jak tajemník Pláteník z Okresu na severu.

Odesláno

To Cyber - telefone čislo sa dá zistiť, ale on je občas divný, takže na to pokecanie je treba vystihnuť tu spravnu chvilku. Popripade zistim a dam vedieť.

Odesláno
Milane, ty jsou opravdu nádherný. Je vidět, že prim má pár krásnejch věcí i z pozdější doby, než z vybrakovaných pade a šede let!

No a ja som sa bál doteraz dať sem ich foto, že sa nikomu nebudú páčiť, a hele - hele. Som rád že je to naopak.

Odesláno

Milane - tak teda tě taky vítám do klubu, ještě, že jsi překonal ten ostych. Pro mě je ten tvůj krásný model skutečně překvapující - dosud nejhezčí nekulaté pouzdro - ještě rafinovanější, než to na automat jen s elyptickým důlkem kolem sklíčka a ciferník ála orlík - já fakt miluju tu primovskou kombinatoriku!!! Pravá žeň pro sběratele - ještě takje dát do souvislosti a posloupnosti. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

No to je nádherný pouzdro a s tím orlickým ciferníkem fakt senza!

Prime, nechá se udělat z nerezu? jediná nevýhoda se mi zdá, je moc úzký pásek - to se dá napravit - není třeba žádné vnější změny a pak snad příliš velká rovná plocha na 12 a 6 - kvůli té elyptické prohlubni. Možná to působí kapinku humpolácky, ale vždyť by to snad šlo celé zkrátit - a ta plocha by byla stejná jako na 3 a 9. Když jsem viděl ten závratný rozdíl zpracování renovovaného (nebo nového) pouzdra oproti původnímu, to bude skutečná ňamka!!

Odesláno

Mě se to DĚSNĚ líbí tak, jak to je. Taky že to nemá datum. Prostě moc gratuluji k takovému kousku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...