Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Úplně v pohodě bych tam prdnul černýho aligátora s béžovým prošitím od Kubsona (Di-Modell). Jestli chceš, tak ti ho můžu na zkoušku půjčit - mám ho teď na Prim Sport I. a ty moc nevenčím.. Zaplatíš mě pak někdy pivko.

Odesláno
Úplně v pohodě bych tam prdnul černýho aligátora s béžovým prošitím od Kubsona (Di-Modell). Jestli chceš, tak ti ho můžu na zkoušku půjčit - mám ho teď na Prim Sport I. a ty moc nevenčím.. Zaplatíš mě pak někdy pivko.

Dík, ale tak jsem zjistil, že ten tah není až tak špatnej. Zatím ho tam nechám a na jaře se uvidí.

• Po letech...
Odesláno

Mám dotaz - někde na fóru jsem narazil na článek zabývající se sponami pro Omegy a hovořilo se tam tuším o tzv. "překlápěcí sponě" nebo tak nějak to bylo.... . I obrázek k tomu byl, ale já to nemohu najít. Zvažuji totiž nechat vyrobit pro moje SMP kožený pásek a ta spona by k tomu byla super. Děkuji za vaši případnou pomoc.

Odesláno (upraveno)
Mám dotaz - někde na fóru jsem narazil na článek zabývající se sponami pro Omegy a hovořilo se tam tuším o tzv. "překlápěcí sponě" nebo tak nějak to bylo.... . I obrázek k tomu byl, ale já to nemohu najít. Zvažuji totiž nechat vyrobit pro moje SMP kožený pásek a ta spona by k tomu byla super. Děkuji za vaši případnou pomoc.

Tady ji ma Ofrei http://www.ofrei.com/page573.html

Je to asi nejlepsi preklapeci spona vubec, je dokonalá!!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
Díky, je super, ale já viděl sponu, co vypadala stejně jako na kovovém pásku, tzn. byla "podlouhlá". Byl zde na fóru i obrázek, ale už to nemohu najít :frusty:

OK, tu neznam, ale mozna mam jeste jednu malou poznamku - k Seamasterum kůze nejde. Ja mel asi dvoje a zkousel jsem na ne zraloky, rejnoky, krokodýly, apod. a nic. Vzdy vypadaly lepe na tahu nebo na kaucuku..........jsou to proste echt potapky :thumbsup_anim:

Odesláno
OK, tu neznam, ale mozna mam jeste jednu malou poznamku - k Seamasterum kůze nejde. Ja mel asi dvoje a zkousel jsem na ne zraloky, rejnoky, krokodýly, apod. a nic. Vzdy vypadaly lepe na tahu nebo na kaucuku..........jsou to proste echt potapky :thumbsup_anim:

Ale jde, tahle modra kuze vypadala vyborne ;) Kuze je od mistra simona a spona pochazi z kaucukoveho remene ;)

post-1304-1265786439.jpg

post-1304-1265786443.jpg

post-1304-1265786447.jpg

post-1304-1265786450.jpg

Odesláno
Ale jde, tahle modra kuze vypadala vyborne ;) Kuze je od mistra simona a spona pochazi z kaucukoveho remene ;)

Diky Spidere, ale tohle je presne dukaz, ze to proste nevypada dobre! Remen je urcite super, ale celkove to neni tak elegantni jako s tahem nebo kaucukem.

Odesláno

Nemohu než souhlasit, vypadá to výborně! Mohu požádat o kontakt?

Odesláno
ANO! To je přesně ono. Díky :thumbsup_anim:

ved to mas v tom shope co som ti poslal link.....skus porovnat s ofrei , len musis tosku klikat kym najdes tu spravnu...

Ale viac sa priklanam k nazoru ze koza sa tam moc nehodi ale je to kazdeho osobna vec. peace... :thumbsup_anim:

Odesláno

Nie je to zle ale ciselnik na lunete je bledo modry a ten pasol k tomu remenu ako rit na serbel :thumbsup_anim:

ale ako to bude vyzerat s ciernou hmm....

Ale aj tak plati 100 ludi 100 chuti

Odesláno
Nie je to zle ale ciselnik na lunete je bledo modry a ten pasol k tomu remenu ako rit na serbel :thumbsup_anim:

Ak by bol z hladkej kože bez plastického vzoru, masívny a precízne urobený, ladil farebne s lunetou, možno niečo podobné, ako ten modrý od simona, tak by som sa nebál, že by to nelahodilo oku.

Odesláno

Je to delano od mistra na zakazku, takze barvy byly voleny s ohledem na hodinky na ktere ten reminek patril ;) Kazdopadne vypadalo to dost dobre a ta spona z kaucuku tomu taky dala smrnc!

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mam origo kaucuk,NATO a mozem vrelo doporucit. Mas stale pocit, ze maju inu tvar. Koza sa mi neosvedcila...

post-1780-1268081119.jpg

post-1780-1268081137.jpg

post-1780-1268081174.jpg

post-1780-1268081200.jpg

post-1780-1268081240.jpg

Upraveno uživatelem gerhard

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...