Jakubisko Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 Trocha paskove inspirace je zde http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=108511 ;-)
New Milis Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 Úplně v pohodě bych tam prdnul černýho aligátora s béžovým prošitím od Kubsona (Di-Modell). Jestli chceš, tak ti ho můžu na zkoušku půjčit - mám ho teď na Prim Sport I. a ty moc nevenčím.. Zaplatíš mě pak někdy pivko.
vor Odesláno 24. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 Úplně v pohodě bych tam prdnul černýho aligátora s béžovým prošitím od Kubsona (Di-Modell). Jestli chceš, tak ti ho můžu na zkoušku půjčit - mám ho teď na Prim Sport I. a ty moc nevenčím.. Zaplatíš mě pak někdy pivko. Dík, ale tak jsem zjistil, že ten tah není až tak špatnej. Zatím ho tam nechám a na jaře se uvidí.
Tomas1972 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Mám dotaz - někde na fóru jsem narazil na článek zabývající se sponami pro Omegy a hovořilo se tam tuším o tzv. "překlápěcí sponě" nebo tak nějak to bylo.... . I obrázek k tomu byl, ale já to nemohu najít. Zvažuji totiž nechat vyrobit pro moje SMP kožený pásek a ta spona by k tomu byla super. Děkuji za vaši případnou pomoc.
Frantik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Mám dotaz - někde na fóru jsem narazil na článek zabývající se sponami pro Omegy a hovořilo se tam tuším o tzv. "překlápěcí sponě" nebo tak nějak to bylo.... . I obrázek k tomu byl, ale já to nemohu najít. Zvažuji totiž nechat vyrobit pro moje SMP kožený pásek a ta spona by k tomu byla super. Děkuji za vaši případnou pomoc. Tady ji ma Ofrei http://www.ofrei.com/page573.html Je to asi nejlepsi preklapeci spona vubec, je dokonalá!! Upraveno 9. února 2010 uživatelem Frantik
Tomas1972 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Tady ji ma Ofrei http://www.ofrei.com/page573.html Je to asi nejlepsi preklapeci spona vubec, je dokonalá!! Díky, je super, ale já viděl sponu, co vypadala stejně jako na kovovém pásku, tzn. byla "podlouhlá". Byl zde na fóru i obrázek, ale už to nemohu najít
Andrej74 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Tak mi mají přijít tady ty Omegy a chtěl bych k nim nějakej koženej řemen( asi černej) . Nevíte, jakej by se k nim hodil? tu si vyberies asi urcite..... http://www.ewatchparts.com/index.php?main_...amp;cPath=49_93 aj tu sponu s remienkom tam maju a nie len jednu... Upraveno 9. února 2010 uživatelem Andrej74
Frantik Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Díky, je super, ale já viděl sponu, co vypadala stejně jako na kovovém pásku, tzn. byla "podlouhlá". Byl zde na fóru i obrázek, ale už to nemohu najít OK, tu neznam, ale mozna mam jeste jednu malou poznamku - k Seamasterum kůze nejde. Ja mel asi dvoje a zkousel jsem na ne zraloky, rejnoky, krokodýly, apod. a nic. Vzdy vypadaly lepe na tahu nebo na kaucuku..........jsou to proste echt potapky
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 OK, tu neznam, ale mozna mam jeste jednu malou poznamku - k Seamasterum kůze nejde. Ja mel asi dvoje a zkousel jsem na ne zraloky, rejnoky, krokodýly, apod. a nic. Vzdy vypadaly lepe na tahu nebo na kaucuku..........jsou to proste echt potapky Ale jde, tahle modra kuze vypadala vyborne Kuze je od mistra simona a spona pochazi z kaucukoveho remene
Frantik Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ale jde, tahle modra kuze vypadala vyborne Kuze je od mistra simona a spona pochazi z kaucukoveho remene Diky Spidere, ale tohle je presne dukaz, ze to proste nevypada dobre! Remen je urcite super, ale celkove to neni tak elegantni jako s tahem nebo kaucukem.
Tomas1972 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 On mysli tohle: ANO! To je přesně ono. Díky
Tomas1972 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ale jde, tahle modra kuze vypadala vyborne Kuze je od mistra simona a spona pochazi z kaucukoveho remene Nemohu než souhlasit, vypadá to výborně! Mohu požádat o kontakt?
Andrej74 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 ANO! To je přesně ono. Díky ved to mas v tom shope co som ti poslal link.....skus porovnat s ofrei , len musis tosku klikat kym najdes tu spravnu... Ale viac sa priklanam k nazoru ze koza sa tam moc nehodi ale je to kazdeho osobna vec. peace...
Andrej74 Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ale jde, tahle modra kuze vypadala vyborne Kuze je od mistra simona a spona pochazi z kaucukoveho remene Nie je to zle ale ciselnik na lunete je bledo modry a ten pasol k tomu remenu ako rit na serbel ale ako to bude vyzerat s ciernou hmm.... Ale aj tak plati 100 ludi 100 chuti
railmaster Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Nie je to zle ale ciselnik na lunete je bledo modry a ten pasol k tomu remenu ako rit na serbel ale ako to bude vyzerat s ciernou hmm.... Ale aj tak plati 100 ludi 100 chuti Ak by bol z hladkej kože bez plastického vzoru, masívny a precízne urobený, ladil farebne s lunetou, možno niečo podobné, ako ten modrý od simona, tak by som sa nebál, že by to nelahodilo oku.
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Nie je to zle ale ciselnik na lunete je bledo modry a ten pasol k tomu remenu ako rit na serbel ale ako to bude vyzerat s ciernou hmm.... Ale aj tak plati 100 ludi 100 chuti Je to delano od mistra na zakazku, takze barvy byly voleny s ohledem na hodinky na ktere ten reminek patril Kazdopadne vypadalo to dost dobre a ta spona z kaucuku tomu taky dala smrnc!
georgez Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Docela dobre vypada i ta kaucukova verze. Tohle teda neni original kaucku, ale takova ta potvora z eBaye za $39.95. Ne leto parada.
gerhard Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Mam origo kaucuk,NATO a mozem vrelo doporucit. Mas stale pocit, ze maju inu tvar. Koza sa mi neosvedcila... Upraveno 8. března 2010 uživatelem gerhard
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se