Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Taky bych se asi stavil, ale abych se bál jet autem. :D

Předjíždění skončilo bitkou. Řidiči použili pěsti i sprej.

a hele já to viděl :), akorát jsem nevěděl o co jde, felda, hjundáj, cajti, sanitka a přitom nenabourené auta... aspoň vím, oč šlo.

Kamile dojeď a nedělej Zagorku.

Hoja, zašel by nějaký Ostravák ve Čtvrtek večer na pivko? Jako takový malý předsraz? Budu v OVě ze ČT na PÁ, tak bych toho řádně využil. S.

2 dny za sebou už mi neprojdou :/, takže až pátek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož tak přihlásil jsem se, těšil jsem se, ale nezúčastím se :crying_anim: . I když mi to je líto, tak se z tohoto srazu škrtám. Ať vám pořádně vyjde :cheers: .

1) sect

2) marosh

3) Baker

4) HIFI

5) David_B

6) kubson

7) salamio

8) tombed

9) Pítris

10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky)

11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-)

12) MarcelG

13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal)

14) Niko (90%)

15) Alda (80%)

16) Kulix

Odkaz ke komentáři

1) sect

2) marosh

3) Baker

4) HIFI

5) David_B

6) kubson

7) salamio

8) tombed

9) Pítris

10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky)

11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-)

12) MarcelG

13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal)

14) Niko (90%)

15) Alda (80%)

16) Kulix

17) Traveller - byla by škoda se nezúčastnit

Edit: jo a kdybyste někdo (třeba lib) nutně potřebovali nějaký nožík, dejte zavčasu vědět :)

Upraveno uživatelem Traveller
Odkaz ke komentáři

Edit: jo a kdybyste někdo (třeba lib) nutně potřebovali nějaký nožík, dejte zavčasu vědět :)

Mně vem taky něco do kapsy na takové to domácí píchání.

Ten poslední skončil v nějakým kufru a nechce se mi hledat, takže jsem teď beznožný.

Ale pořád ještě nemůžu slíbit, že dojedu. A Mikov by asi nebyla špatná volba. Ještě pak dokoupím Eltonky a je to!

Odkaz ke komentáři

A mám vzít i krabice, karty, COSC.... ? ... Přímo k věci: bude se kontrahovat, nebo jenom čumenda? :D

Pravděpodonost účasti se s každým dnem zvyšují. Teď to vidím kousek pod 93% a s příjezdem asi v 8, ale to nic, to bych dohnal.

tys nikdy nezklamal a nezklameš ani tentokrát... dáme špagetky s brokoličkou z jednoho talíře?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Nožů mám 40 kg (vím to celkem přesně, tahal jsem je na výstavu) takže by bylo fajn požadavky trochu upřesnit ...

No všecko to neber, jen pár kousků v nějaké rozumné ceně, ať si můžeme vybrat. Ten, co sem hodil tombed, vypadá pěkně. A kdyby to šlo i v left hand verzích, tím líp. Za kladné vyřízení žádosti předem děkuji :).

Baker: ty hade, ještě furt mi dlužíš pivo za vyfouknutí těch Nigových katalogů :worried_anim:.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Jasne, ale driv, nez se zase zacnes valet po zemi a zpivat :D

No počkej, jaké válení se po zemi?! :blink:

Za tohle tvrdě zaplatíš: nastuduju si nový repertoár! :ph34r:

Vzhledem k předpokládané hojné účasti bohužel teda asi budou nějaké ty collateral damages, ale tak už to chodí...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...