tombed Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Taky bych se asi stavil, ale abych se bál jet autem. Předjíždění skončilo bitkou. Řidiči použili pěsti i sprej. a hele já to viděl , akorát jsem nevěděl o co jde, felda, hjundáj, cajti, sanitka a přitom nenabourené auta... aspoň vím, oč šlo. Kamile dojeď a nedělej Zagorku. Hoja, zašel by nějaký Ostravák ve Čtvrtek večer na pivko? Jako takový malý předsraz? Budu v OVě ze ČT na PÁ, tak bych toho řádně využil. S. 2 dny za sebou už mi neprojdou :/, takže až pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 DavideB, brácho, uděláš rezervaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Tož tak přihlásil jsem se, těšil jsem se, ale nezúčastím se . I když mi to je líto, tak se z tohoto srazu škrtám. Ať vám pořádně vyjde . 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) 12) MarcelG 13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal) 14) Niko (90%) 15) Alda (80%) 16) Kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 synci já už se na vás táák těšíím :) odhaduju to na deset plzniček, mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 DavideB, brácho, uděláš rezervaci? Provedeno. Pátek 14.5., 18.00, Kartáč, Ostrava - Mariánské Hory rezervace na jméno Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 (upraveno) 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) 12) MarcelG 13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal) 14) Niko (90%) 15) Alda (80%) 16) Kulix 17) Traveller - byla by škoda se nezúčastnit Edit: jo a kdybyste někdo (třeba lib) nutně potřebovali nějaký nožík, dejte zavčasu vědět Upraveno 11. května 2010 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 mě ho vem určitě Davide + i jiné, ať je z čeho vybírat, dneska jsem prodal Bucka, chci Mikov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Edit: jo a kdybyste někdo (třeba lib) nutně potřebovali nějaký nožík, dejte zavčasu vědět Mně vem taky něco do kapsy na takové to domácí píchání. Ten poslední skončil v nějakým kufru a nechce se mi hledat, takže jsem teď beznožný. Ale pořád ještě nemůžu slíbit, že dojedu. A Mikov by asi nebyla špatná volba. Ještě pak dokoupím Eltonky a je to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Ale pořád ještě nemůžu slíbit, že dojedu. Dojed a vezmi s sebou Eterny i 2254 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 mě ho vem určitě Davide + i jiné, ať je z čeho vybírat, dneska jsem prodal Bucka, chci Mikov Nožů mám 40 kg (vím to celkem přesně, tahal jsem je na výstavu) takže by bylo fajn požadavky trochu upřesnit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Nožů mám 40 kg (vím to celkem přesně, tahal jsem je na výstavu) takže by bylo fajn požadavky trochu upřesnit ... všechno netahej, tak já nevím, vem mi prosím asi 30 deka něčeho libovýho něco takového, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 libe, snaž se dojet-to je taková výzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Dojed a vezmi s sebou Eterny i 2254 A mám vzít i krabice, karty, COSC.... ? ... Přímo k věci: bude se kontrahovat, nebo jenom čumenda? Pravděpodonost účasti se s každým dnem zvyšují. Teď to vidím kousek pod 93% a s příjezdem asi v 8, ale to nic, to bych dohnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 A mám vzít i krabice, karty, COSC.... ? ... Přímo k věci: bude se kontrahovat, nebo jenom čumenda? Pravděpodonost účasti se s každým dnem zvyšují. Teď to vidím kousek pod 93% a s příjezdem asi v 8, ale to nic, to bych dohnal. tys nikdy nezklamal a nezklameš ani tentokrát... dáme špagetky s brokoličkou z jednoho talíře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 A mám vzít i krabice, karty, COSC.... ? ... Přímo k věci: bude se kontrahovat, nebo jenom čumenda? Eterna - cumenda 2254 - kdyz bude dobra nabidka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Nožů mám 40 kg (vím to celkem přesně, tahal jsem je na výstavu) takže by bylo fajn požadavky trochu upřesnit ... No všecko to neber, jen pár kousků v nějaké rozumné ceně, ať si můžeme vybrat. Ten, co sem hodil tombed, vypadá pěkně. A kdyby to šlo i v left hand verzích, tím líp. Za kladné vyřízení žádosti předem děkuji . Baker: ty hade, ještě furt mi dlužíš pivo za vyfouknutí těch Nigových katalogů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Baker: ty hade, ještě furt mi dlužíš pivo za vyfouknutí těch Nigových katalogů . Jasne, ale driv, nez se zase zacnes valet po zemi a zpivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Jasne, ale driv, nez se zase zacnes valet po zemi a zpivat No počkej, jaké válení se po zemi?! Za tohle tvrdě zaplatíš: nastuduju si nový repertoár! Vzhledem k předpokládané hojné účasti bohužel teda asi budou nějaké ty collateral damages, ale tak už to chodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 No všecko to neber, jen pár kousků v nějaké rozumné ceně, ať si můžeme vybrat. Ten, co sem hodil tombed, vypadá pěkně. A kdyby to šlo i v left hand verzích, tím líp. Za kladné vyřízení žádosti předem děkuji . South paw samozřejmě mám... něco vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Přijedu trochu později, tak mi tam prosím nevypijte všechen fernet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se