Davis Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Ahojte,prosím vás o radu. Chystám si kúpiť hodinky Omega za cca 4 000 eur. V autorizovanom obchode mi po zľave vyrátali o cca 400 eur viac ako som dostal ponuku od obchodníka s hodinkama na Chrono24. Kde by ste kupovali hodinky vy, resp aké má nevýhody kupovať hodinky u mimo AD? Díky
malda Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Já jsem přesně takhle loni koupil přes chrono24 své jediné nové Omegy. Mají vyplněné karty od oficiálního dealera, komplet balení, prostě všechno OK. Takže těžko radit. Na Chrono24 bych se určitě díval na to, jestli se jedná o důvěryhodného prodejce a zeptal bych se na původ hodinek. Já bych třeba hodinky bez vyplněných papírů nekupoval, i když je to ve výsledku vlasně jedno. Objevují se ale i neoficiální prodejci, kteří omegy prodávají s vybroušenými sériovými čísly atd. Na chrono se take často stává, že prodjce vystavuje podezřele levné omegy a na poptávky nereaguje. Mě se to takhle stalo u dvou italských prodejců. Prostě bez reakce, inzeráty, na které jsem reagoval, tam visí dál.
Jörg8X Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Tak jestli jde "Trusted Checkout", tak se toho moc bát nemusíš. I tam vidíš, kolik jich už má prodejce za sebou
blackhead Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Trusted checkout Ti jeste pripocte k cene 3,5 % myslim, jinak kupovat na netu je riskantnejsi, zalezi na Tobe jestli To to za tu slevu stoji, muzou Ti dojit ok hodinky a nemusi ...
rmrc Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Já teď kupoval omegy planet ocean v Německu u celkem velkého prodejce kterého jsem taky našel na chrono24. Vše v pořádku, pro hodinky jsem si jel osobně. Karty vyplněné, čísla souhlasila. Komunikace proti Italským prodejcům skvělá. V podstatě jsem zadal poptávku a druhý den pro ně jel. Z osobní zkušenosti můžu doporučit brát pouze to co mají šedí prodejci skladem, jinak může být čekací doba dost dlouhá. Rozdíl ceny oproti AD 1650 Euro, před slevou u AD, takže řekněme třeba 1000 Euro rozdíl což je celkem dost u hodinek s ceníkovkou 5000 Euro. Za mě tedy určitě šedivka. Rozhodně je výhoda osobní převzetí, můžeš všechno zkontrolovat než zaplatíš, ale u těch větších prodejců bych se nebál ani zásilky. Já kuoval tady: https://www.uhrinstinkt.de Od Omegy tam má celkem výběr skladovek.
Davis Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Tak som teda dohodol s jedným zo chrono24 nak kúpe hodiniek s osobným vyzdvihnutí. Jedná sa o hodinky Omega Aqua Terra 150M Master co-axial čierno-oranžové. Dúfam že to všetko dobre dopadne. Dík zatiaľ za rady
zerfoss Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 400 eur nieje bohvieaky rozdiel. Ja by som to asi zobral od AD, budes to mas se vším všudy, nebudes mat stres atd
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se