stan Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Neviete, kde v okolí Piešťan by sa dali vidieť Seiko Monster (čierne a oranžové) naživo? Prípadne nemá niekto, kto ich vlastní (najlepšie obidvoje), cestu okolo? Po novom roku by som si ich asi chcel kúpiť a ešte nie som celkom rozhodnutý, ktoré z nich.
Kasper Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Neviete, kde v okolí Piešťan by sa dali vidieť Seiko Monster (čierne a oranžové) naživo? Prípadne nemá niekto, kto ich vlastní (najlepšie obidvoje), cestu okolo? Po novom roku by som si ich asi chcel kúpiť a ešte nie som celkom rozhodnutý, ktoré z nich. V Bratislave, ak si spravis cestu...
Bak Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 (upraveno) Kúp si oradžove s nerezovým tahom. Mám ich na ruke dva týždne a sú proste super (fotky sú prevzaté z internetu) Upraveno 10. prosince 2007 uživatelem Bak
Bak Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Ináč, perfektne vyzerajú aj na gumenom tahu...
stan Odesláno 11. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 Kúp si oradžove s nerezovým tahom. Mám ich na ruke dva týždne a sú proste super (fotky sú prevzaté z internetu) Práve na tieto som trochu viac nalomený, ale ešte by som ich chcel vidieť.
stan Odesláno 11. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 V Bratislave, ak si spravis cestu... Zatiaľ sa do BA nechystám, ale keď pôjdem, tak by som sa ozval. Máš obidvoje?
garfield Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 (upraveno) Já nakonec koupil ty s černým ciferníkem na ocelovém tahu. Vyhrály kvůli bílým ručkám, ty černé které jsou na oranžových mě nějak nejdou dohromady s těmi obrovskými bílými indexy. Je to detail, já vím, ale u mě rozhodnul Určitě kup verzi s ocelovým náramkem, má super poměr cena výkon a samostatně se prodává docela draho. Jen se pak připrav na celkovou váhu hodinek 170g P.S. Zajímavé čtení o použitém kalibru 7s26 je na http://www.thepurists.com/watch/features/8ohms/7s26/ Upraveno 11. prosince 2007 uživatelem garfield
Filipes Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 já mám a doporučím oranžové - jak už tu kdysi někdo psal: "když Monstra tak oranžový!", jsou to decentní lehké hodinky do společnosti a vypadají v reálu úplně přesně jako na foto výše - žádné překvapení se nekoná
Bak Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 Moje Monstery Orange majú po odobratí dvoch článkov nerezového tahu váhu presne 180,00g. A čierne ručičky v súlade s čiernými indexmi na ciferníku a na otočnej lunete v kontraste s orange ciferníkom tam naživo fakt pasujú.
Kasper Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 Zatiaľ sa do BA nechystám, ale keď pôjdem, tak by som sa ozval. Máš obidvoje? Mam k dispozicii oboje.
kubson Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 gumový řemen, který se teď dává na monstra - 4HX0JB - je hodně příjemný, mám pocit že je jemnější než klasický z20
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se