Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Měl sem na lodi 14 dní na BOSE SoundLink Bluetooth III jelikož mi kámoš tvrdil jaké je to pecka, já byl sem celkem zklamanej, za 9k sem čekal něco lepšího. Když byly vlny, tak se občas překlopil, jednou sem ho chytil těsně před pádem do moře, to se tedy u mini asi nestane.  Jelikož bylo horko, celkem rychle se vybijel, o proti hodnotám uvedených od výrobce. Nejde nabijet z power banky jelikož nemá USB, to už tuším tedy u mini 2 jde. Když nebyl na max. hrál krásně čístě, když se ohulil, mohl si bavit celou zátoku, ale kvalita poslechu šla dolu.  

Odesláno

To jsem vůbec neznal,díky za rozšíření obzorů.Já osobně bych se bál,jestli to nehraje až příliš "čistě",vzhledem k tomu,že je to hudební monitor.Musel bych to slyšet.

No kdyby jsi jel do prahy tak ti to pustím ale na netu jsou i videa. Hraje to krásně neboj se toho jinak mají to i někde tuším v alze a dá se to tam poslechnout.

Odesláno

Tiež mám BOSE Sound Link MINI II a maximálna spokojnosť. Vyberal som ho ako reproduktor na dovolenky a na cestovanie. Dôležité pri rozhodovaní bolo aj to ako dlho hraje na jedno nabitie a rozmery. To že má zabudovaní mikrofón je len plus. Že hraje dobre som vedel už pred kúpou ale aj tak ma zvuk pri prvom zapojení prekvapil hlavne pri zohľadnení rozmerov reproduktora. Určite odporúčam každému kto sa po niečom takom obzerá.

Odesláno

tak po jednotke co som o nu prisiel je doma dvojka... co dodat? maximalne spokojny a dusa na pokoji :-) odporucam vsetkym.

post-2225-0-29811900-1474095585_thumb.jpeg

• po 2 týdnech...
Návštěvník cecil
Odesláno

Chlapi rozhoduji se mezi JBL charge 3 a Bose soundlink mini.Muzete mi nekdo prosim sdelit k čemu by jste se priklonily?Co hraje lépe.Nebo resp co je celkove lepší(provedení,vydrž).

Díky

Odesláno

2cecil: Když už přenosné a voděodolné Harmanovo JBL, tak neber "šidítko" Charge3 ale aspoň Xtreme - vzdálenost ze které se to dá snesitelně poslouchat aniž by to připomínalo "zuřivý tranzistorák" je subjektivně o třídu dál, a to i vůči prckovi od BOSE (pokud teda neřešíš i rozměr). 

Návštěvník cecil
Odesláno

O extreme jsem hodn uvažoval.Je to jeden z mych favoritů.No a kdybych řešil rozměr je tedy Bose lepší než charge?Dík

Návštěvník cecil
Odesláno

včera jsem zkoušel Sony srs x2b rozhodně ne špatný za ty prachy a velice čistý zvuk.Jasné výšky a středy.Ale tak nějak si myslím že lépe udělám bud se soundlink nebo xtreme.

Odesláno

Hele zkušenosti s ostatními nemam, zhruba za nějakou teď dobu co mam Bosace, tak co se mi libi je telefon handsfree, kdyz nekdo vola, v pc pauzne film v klidu volam a po ukončení hovoru zase film zapne... Celkem zvuk super, ne na nejvyšší hlasitost... Na cesty super, korun nelituji...

Návštěvník cecil
Odesláno

Jo dnes jsem Bose zkusil.No hraje to dobře.Zase trochu jinak oproti třeba charge 3.Ten je jakoby zabalený v dece.Nicméně co se výšek a středů týče tak nejlépe hraje opravdu ten Sony.Až překvapivě dobře.Zase to Bose je super výrobek.Xtreme hraje super ale je to moc velký.Takže asi půjdu do Bose.

• po měsíci...
Návštěvník cecil
Odesláno

Úplně jsem se tu zapomněl pochlubit,mám ho uz asi měsíc.A tahám ho sebou na tréninky jelikož mi odešla stará Panasonic Cobra.Hraje to velmi dobře a dlouho.Jinak i provedením je to velice pěkný výrobek.Nekde na aliexpress jsem na to viděl kožené nebo koženkové obaly.Modré,zelené a červené či hnědé.Mne se ale osobně líbí dřevěný polep Balolo.A v US je někde firma která se zabývá custom nástřikem Bose speakru a nejen Bose.Nevypadalo to vubec špatně,tedy až na cenu..

post-1779-0-79573600-1478259833_thumb.jpg

Návštěvník cecil
Odesláno

Co ti zvukové hraje lépe?Nebo co Ti zní lépe?Mne teda fakt překvapil Sony srsX2b.Opravdu nehrál špatně.Ale ten Bose je lepší lepší v basech a je takový,no prostě moc pěkný výrobek.Těžko to popsat hned se mi ta hračka líbila.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...