Kasper Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 (upraveno) Viete mi prosim povedat, aky strojcek je v Panerai PAM196? Dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2007 uživatelem Kasper
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 (upraveno) Viete mi prosim povedat, aky strojcek je v Panerai PAM196? Dakujem Je to OP XII, vlastně upravená, doladěná a dekorovaná 7750, kterou Panerai používá i u běžných automatů řady Luminor Marina. Hodně pozměněnou jí také používá třeba v modelech s Power reserve ukazatelem. Kdyby jsi potřeboval víc info, tak mi napiš SZ. Upraveno 15. prosince 2007 uživatelem Cyber
maxs Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 OP XII je upravený Valjoux 7753, tuším. Ale môžem sa mýliť.
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 (upraveno) OP XII je upravený Valjoux 7753, tuším. Ale môžem sa mýliť. Jo jo, nemýlíš se. Zmýlil jsem se já. Přesná specifikace: Movement: automatic mechanical, Panerai OP XII calibre, 13Ľ lignes, 27 jewels. Glucydur? balance, 28,800 alternations/hour. Incabloc? anti-shock device. Power reserve 46 hours. Côtes de Genčve decoration on the bridges. PANERAI personalised oscillating weight. Chronometer Certificate (C.O.S.C.). Functions: hours, minutes, small seconds, date. Chronograph with three counters, tachymeter scale. Case: diameter 44 mm, brushed steel. Brushed steel push-pieces for the chronograph functions integrated between the case and the device protecting the crown. Date corrector at 10 o'clock. Date adjuster supplied. Bezel: brushed steel or brushed steel with polished edges, engraved tachymeter scale. Back: screw, steel. Device protecting the crown: (registered Trade Mark) brushed steel. Crystal: sapphire, formed of corundum, 2.5 mm thick. Anti-reflective coating. Water-resistance: 100 meters. Upraveno 15. prosince 2007 uživatelem Cyber
maxs Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 2 Cyber - niekde som sa dočítal, že Panerai používal aj kaliber El Primero.Nevieš čo je na tom pravdy, prípadne v akej modelovej rade?
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 (upraveno) 2 Cyber - niekde som sa dočítal, že Panerai používal aj kaliber El Primero.Nevieš čo je na tom pravdy, prípadne v akej modelovej rade? Bez záruky: OP IV je strojek Panerai s chronografem, odvozený od "high beat" Zenith El Primero. * 13 1/4 lignes * 31 jewels * Panerai personalisation on the bridges and rotor * Glucydur balance * 36,000 VPH * Kif shock protection * 50 hours power reserve Je to chronometr samozřejmě s certifikátem COCS, vyskytoval se snad dříve v malých Panerai s chronografem (40mm), znám ho jen z fotek, nikdy jsem ho v reálu neviděl. Upraveno 15. prosince 2007 uživatelem Cyber
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Bez záruky: OP IV je strojek Panerai s chronografem, odvozený od "high beat" Zenith El Primero. * 13 1/4 lignes * 31 jewels * Panerai personalisation on the bridges and rotor * Glucydur balance * 36,000 VPH * Kif shock protection * 50 hours power reserve Je to chronometr samozřejmě s certifikátem COCS, vyskytoval se snad dříve v malých Panerai s chronografem (40mm), znám ho jen z fotek, nikdy jsem ho v reálu neviděl. jo a měl by být velmi podobný OP VI
maxs Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Díikes. To bude on. Idem sa kochať.
Kasper Odesláno 15. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Je to OP XII, vlastně upravená, doladěná a dekorovaná 7750, kterou Panerai používá i u běžných automatů řady Luminor Marina. Hodně pozměněnou jí také používá třeba v modelech s Power reserve ukazatelem. Kdyby jsi potřeboval víc info, tak mi napiš SZ. Dakujem. Napisem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se