Jecko.fr Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 (upraveno) Predstavujem Vam moju skromnu kolekciu PRIM. Budem Vam vdacny za akukolvek informaciu o modeloch, ktoré u v mojej zbierka. Vopred srdecna vdaka Priatelsky z Francuzska Jecko Moje prvé Primky pred "restauraciou" po restauracii ( osobnej) Upraveno 16. prosince 2007 uživatelem Jecko.fr
Jecko.fr Odesláno 16. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 Oups, zabudol som este tieto
B.F.G. Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 (upraveno) Jecko.fr napsal: Oups, zabudol som este tieto Upraveno 16. prosince 2007 uživatelem B.F.G.
vor Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 Se mi zdá, že u těch Prim Sport nejsou originální ručky. Mají tam být tady ty hranatý: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=prim+sport
yen Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 vor napsal: Se mi zdá, že u těch Prim Sport nejsou originální ručky. Mají tam být tady ty hranatý: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=prim+sport jojo
yen Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 (upraveno) Jecko.fr napsal: Predstavujem Vam moju skromnu kolekciu PRIM. Budem Vam vdacny za akukolvek informaciu o modeloch, ktoré u v mojej zbierka. Vopred srdecna vdaka Priatelsky z Francuzska Jecko Moje prvé Primky pred "restauraciou" po restauracii ( osobnej) Zdravím, zajímalo by mne, jax vlastními silami upravoval pouzdro těch pilotních (protože se mi zdá po restauraci takové hladší, sametovější. Sklíčko je supr - výměna nebo vyleštěné?). Jinak sbírka je to pěkná, taková různorodá a hodinky se zdají být v dobrém stavu, takže blahopřeju do Francie :-) Upraveno 16. prosince 2007 uživatelem yen
staff972 Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Ahoj, pekne hodinky. Moc Ti k nim nereknu, ja jsem vecny lama ;-). Tady chodim spis zbirat rozumy. Ale jinak taky ziju v FR (13009), Ty sidlis kde?
Pepe Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 yen napsal: Zdravím, zajímalo by mne, jax vlastními silami upravoval pouzdro těch pilotních (protože se mi zdá po restauraci takové hladší, sametovější. Sklíčko je supr - výměna nebo vyleštěné?). Jinak sbírka je to pěkná, taková různorodá a hodinky se zdají být v dobrém stavu, takže blahopřeju do Francie :-) Fakt pekne zrestaurovane, to teda poklona az se mi nechce veřit že to pozdro neni vyměněné celé.. Pokud nebylo vyměněné zajímal by mě postup..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se