Přejít na obsah

Certina DS Podium

Filini

Doporučené příspěvky

Kedze pre problem ETA trva dodanie Certin DS First ktore som si vybral na Slovenko uz nebezpecne dlho, premyslam o alternative vykaslat sa na automaty a kupit si len quartzy. Pacia sa mi tieto dva modely od Certiny. Co si o tom myslite ?

C536.7029.42.65 a C536.7029.42.69 Obe cena 8 990 Kč / 11 250 Sk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kedze pre problem ETA trva dodanie Certin DS First ktore som si vybral na Slovenko uz nebezpecne dlho, premyslam o alternative vykaslat sa na automaty a kupit si len quartzy. Pacia sa mi tieto dva modely od Certiny. Co si o tom myslite ?

Ty vpravo mě zaujaly na první pohled, hned jak s nimi přišli.

Odkaz ke komentáři

Hlavně to dobře zvaž, aby tě za nějakou dobu nemrzelo, že máš "jen" quartzy.

Jinak situace se vůbec nezměnila, čekal jsem na Certiny asi měsíc (předtím jsem 14 dní čekal na model, který už nebyl).

Já bych si buď počkal nebo přišetřil na chronometr v mechanice. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Chce to zvazit priority, ale ja sa "len quartzu" neobavam, aj ked viem, ze tu to vyznie skoro ako ruhanie. Sam jedny Certiny DS quartz mam uz 10 rokov a su takmer bezudrzbove, presne a spolahlive.

Upraveno uživatelem Jaem
Odkaz ke komentáři

Doteraz som nikdy automaty nemal a velmi by som chcel. Chrono automaty ale niesu v mojich silach. A taky klenot by som sa vobec obaval nosit :)

Dnes mi maju dat vediet dodaci termin. Ak to bude este dlho zoberiem quartzy a do dalsieho 13 platu budem zasa vyberat a setrit :)

Upraveno uživatelem Filini
Odkaz ke komentáři

Chce to zvazit priority, ale ja sa "len quartzu" neobavam, aj ked viem, ze tu to vyznie skoro ako ruhanie. Sam jedny Certiny DS quartz mam uz 10 rokov a su takmer bezudrzbove, presne a spolahlive.

Samozřejmě, že proti quarzu nic nemám, proto je taky jen napsáno s uvozovkama.

Vím jak se účetní Filini na automaty těšil a myslím, že není dobré měnit priority kvůli aktuálnímu nedostatku zboží.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Tissot_y nie. Nezostava mi nic len cakat (rozumnu dobu). Je pravda, ze na automaty sa naozaj tesim. Ine ale ako tieto nechcem a cakat "mesiace" v nevedomosti kedy asi tak pridu, to nie. Som zvedavy co mi dnes napisu z Hibernie, vsetko zavisi na termine ktory mi daju.

Najradsej by som bez rozmyslania kupil tie Certiny automaty ale tooolko ja nedam :)

Neni tu nejaky hodny strejcek co by daroval nieco zo zbierky ? Grga ? :)

Odkaz ke komentáři

Najviac ma se*e, ze ak si kupim tieto quartzy, nebudem z nich nadseny pretoze je to len nudzove riesenie.

A ked mi v januari (ak vobec) pridu Firsty automaty, nebudem z nich nadseny lebo je to straaasne dlho :(

Upraveno uživatelem Filini
Odkaz ke komentáři

Beriem spat. Cely vecer som stravil na classybrand a zlato-striebro... hladal automaty do 600$ ktore by sa mi pacili, uvazoval o quartzoch a nakoniec som po pohlade na vytlacene Firsty na nocnom stoliku zajasal. Su asi naozaj jedine SWISS v tejto cene co vyhovuje mojim predstavam. Takisto je nemila pravda, ze kazdy "nakazenec" tymto forom nieje schopny vymenit strojcek za baterku (teda pokial ich nema niekolko).

Z Hibernie mi vcera neodpisali, tak ako slubili, no davam im sancu.

OT: na classybrand certiny nemaju, poznate iny spolahlivy shop kde by som ich zohnal ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...